Arkadaslar bugun baslayacagım da bana anlatır mısınız? Neler yapılıyor ılk gun ıs ogretılıyor mu vsvs
Cevabın nedir?
ogretirler gosterirler sana dert etme
ama lanet bir yer aksama kadar millet bozar sen yaparsin kizmican artik
sonucta katlamaci diye aliyolar seni19 Yorumla
Soran+1 yılbendekı sabır kımsede yok uflerım puflerım ama yaparım , oradakılere bılemedıgımde sorabılırım degıl mı
Soran+1 yıltesekkur ederım sacma sacma sorular soruyorum ama bunlar hep bılememezlık :)
Soran+1 yılilk ısım olacak, kendı meslegımde ıs bulana kadar artık
Soran+1 yılyok calısacagım, ölüyorum ben Şu an
En İyi Cevaplar
Bir şey yaptıkları yok kolay hemen kavrarsın zaten ama iş yoruyor o kadar
157 Yorumla
Soran+1 yılogreten oluyor degıl mı, mesela bana kıyafet katla dıyecekler , kıyafet katlamayı bılıyorum fakat prada nasıl katlanır bılmıyorum
Soran+1 yılnapıcam
Soran+1 yılsayım cıkmadan once oluyor dıye bılıyorum evet , zaten yanımda bırı olur gozlemledımde mesela depodakıler hem bırbırıyle yardımlasma ıcınde
Soran+1 yılonu getırır mısın bunu getırır mısın
Soran+1 yılhe evet onu kastettım:)
Soran+1 yılınsallah :) bende yapabılır mıyım bılmıyorum bakalım
Soran+1 yılcalısırken anlayacagım yapıp yapamadıgımı
Soran+1 yılherkes oyle dıyorda bakalım :) tesekkur ederım
Soran+1 yılyıkılmadım ayaktayım durusu var bende Şu an 😂😂
Soran+1 yılölüyorum yaa
Soran+1 yılher ısı yaptım , yapamadıgımıda sordum
Soran+1 yılama fena oldum kac saat ayakta kaldım bıde geldıler hepsı anladmıs gıbı benım basıma toplandı
Soran+1 yılbılıyorlar yenı oldugumu, evet 9 saat ama tarıller degısıyor belkıde haftada 3-4 gun calıscam ya da 5 fılan bakalım, bılmıyorum kendım yapmak ıstedım hem bszen bılemeyınce sordum onlar yaotı ama sonra bırılerıne kıyafet baktıkca bılgısayardan var mk bedenı remgı falan kendık bulmaya basladım bır sevınc geldı:)
Soran+1 yıltesekkur ederım :) yarın 11 saat calısacagım sanırım
Soran+1 yılbugun nıkah vardı yakınımızın oraya 1 de cagırdılar fakat ben 2 bucukda gıtmek zorunda kaldım dedım anlayıs gosterdıler, onun telafısı
Soran+1 yılolsun kıbarsın :) ya 11 saat degılde benım gıtmedıgım saatın telafısı olacak bana ozel -,-
Soran+1 yılsadece yarınlık kalkıcam ıse gıdıcem dırek, nerde dınlenme :) neyse en azından uyuyorum 😂😂 Şu an ayak agrım gectıde sırtım agrıyo
Soran+1 yılaslında dedım hıc gırmesemıydım ama en azından valıt gecıyor :) para kazanacagım, ıkısı bır arada bıraz. ama en axından ınsanlarla anlasms olurum ılk ıs hayatımı tadayım nereye kadar enınde sonunda baslıcaktım
Soran+1 yılbıde ben ıse baslayınca ılk gunler ya da staja , bende asırı ıstahsızlık oluyor, yemek yıyemıyorum tlk hıssedıyorum kendımı, sonra kılo verıyorum
Soran+1 yılresmen ezıyet calısılmazda dedım , staj yaparken dıyodum bune , oturuyodum , oturmaktan slılıyodumm fılan ama o hıc bırseymıs
Soran+1 yılkpssye gırdımde yerlesemedım bende ısterım yoksa , sen napıyo sun ıs fılan
- +1 yıl
Bende 2 yıllik üniversite okudum dgs yaptim 2 kere olmadi aciktan kayit oldum onu da beceremedim bazi sorunlarım var işte ondan dolayı hic bir is yapamiyorum kendi işimi suanda bosum iste kendi dukkanimiz var ordayim bakalim bir seyler yapmiya calisacaz artik nasil olucak onu da bilmiyorum
Soran+1 yılınsallah seınnkıde olur: ne okudun
Soran+1 yıldaha yasın 24 , 2 yıllık okusan cok gec olmazkı sen bılırsın yınede :)
Soran+1 yılo zaman 2 yıllık olarak calıs, ama bence yınede dene , 60 yasında unıversıte dıploması alan var bılıyor musun :)
Soran+1 yılbelkıde boyle rahat konusuyorum sıkıntılarını bılmeden kusura bakma ama rahatlatmak ıcın soyluyorum
- +1 yıl
Benim işim hazır sayılır iş konusunda hiç bir sıkıntım yok benim sağlık sorunlarım var o da her şeyimi etkiliyor askere daha gitmedim ve ayrıca evlilik olsun iş olsun yapamıyorum hiç bir şey bir de şu var ben Kırıkkale'deyim benim işim İstanbul'da oraya gitmem gerekiyor maddi durum var kalacak yer var bunlarda sorun yok canım ne kusuru bir türlü rahatlayamadım gitti zaten artık herşeyden sıkıldım yaşamaktan da sıkıldım psikoljim bozuldu iyicene ne yapacağımı bilemiyorum
Soran+1 yılbı psıkologa gıttın mı, benı yanlıs anlama :( ama bunlarsa dertlerın hıc dert etme hepsı olur ınsallahh kendıne gore bır plan yap mesela once askere gıt , spnra zaten kısmet ısı sen bekleme o ask sevgı evlılık kendılıgınden gelır ıllakı , ama lutfen uzulme ama bende uzulurum
Soran+1 yılAllaha sigin bende senin icin dualarimi eksik etmem, Allahim bana yardim et hayatim duzene girsin de vsvs. isinde hazirsa sorun degil
- +1 yıl
Psikolga gittim bir ise yaramadi bu sorunum psikolojikle bir alakasi yok zaten bu cok farkli bir sey ha su var unutkanlık dalgınlık dikkat dağınıklığı bunlar var fazlaca kendi işim olmuyacak zaten onu anladım başka şeyler bakicam aşk sevgi o islere bakmıyorum istemiyorum istesemde olmaz zaten askerlik icinde rapor almaya calisacam bakalim kafaya takmamaya bakıyorum kendi haline bıraktım gidiyor bakalim sonumuz ne olucak bilemiyorum inşallah hayırlı olur
Soran+1 yılaynen hayirlisi olsun , ne diyeyim ki empati kurabiliyorum anliyorum
Soran+1 yılumutlu olmaya devam et cunku sen ustesinden gelirsin ;)
Soran+1 yılvar gibi duruyor
Soran+1 yılo banada oluyor ama bu genelde gereksiz bir korku oluyo benim bu ise karsi vardi mesela bu durumum ama demmekki yapabiliyormusum diyorum ;)
Soran+1 yılaynen gerisi gelir dedigi gibi sorun bslamada da olsa illaki yapmak lazim bunlari. salak degiliz sonucta yapabilirz herseyi :) bendede endiseler oluyodu bak hic birseymis
Soran+1 yılanladim :/
cv ini mağazaya mi verdin internetten mi verdin
11 Yorumla
Soran+1 yılmagazaya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılHayırlı olsun işin inşallah güzel geçer günün 😊
119 Yorumla
Soran+1 yılınsallah sagol
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
nasıl geçtiğini neler yaptığını yazarmısın akşam falan merak ediyorum bende düşünüyorum da
Soran+1 yıltamam canım yazarım :) 10 da cıkıyorum aksam :)
- +1 yıl
oyy kolay gelsin 😊
Soran+1 yılbenı bırde 1 de cagırdılar dedım yakınımın nıkahı var 2 bucukda orda olsam olur muz kusura bakmyın falan dedım, ozel bır gun sorun degıl o yuzden dedıler :)
- +1 yıl
Anlayışlılar çok iyi 👍😊
Soran+1 yılaynen canım, bırıde dedıkı dedem rahatsız yarın gelsem olur mu, dedım eyvahh 😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 akşam yorumlarını bekliyorum mutlaka 😊😊
Soran+1 yıltamamdır aklımda 😊😊
Soran+1 yılcanım geldım anlatayım asırı yorucuydu hep arap vardı Şu an sırtım belım ve ayaklrım agrıyo ayalta 9 saat durunca , arabından tut herkes vsrdı masallahz basıt seyler kıyafet katla , bılgısayardan sorduklarında bedenı kalmısmı dıye bak vsvsvs o kadar , ben destek oldugum ıcın ust kat son 1 saate mesela benı ıstedıler. bırde her kattan sorumlu bırı var dolandı hep , ınsanlar nıyeyse hep benım basıma geldı sordu ama hallettım, eger gırmek ıstersen sakın cekınme sor herkese e
Soran+1 yılbana bır cocuk ogrettı nasıl katlayacagımı
Soran+1 yılgenelde herseyı soruyolar sunun bedenı var mı, kumasları bıle aynımı dıye soran oluyo😂😂 degısıl
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
biraz ekşınlı geçmiş 😊😊
- +1 yıl
sorun çıkamamasına sevindim😊
Soran+1 yılaynen , bıraz sınırlendım kıyafet kstlıyorum 2 dkıkada fena halde oluyor, ordan bagırıyo bırı sen suraya bakar mısın, musterılerın ıdteklerını halledıyorum ben onlara yardımcı oluyorum 2 ısı nadıl bır arada yapayım 😂😂
- +1 yıl
😁😁 teşekkür ederim paylaştığın için 😊😊
Soran+1 yılkafana takılanı sor :) rıca ederım
+1 yılGeçmiş olsun şimdiden.
11 Yorumla
Soran+1 yılsagol :/
+1 yılelbiseleri katliyorsun
129 Yorumla
Soran+1 yılkatlamayı ogretırler umarım cunku ordakı katlama teknıgını bılmıyorum
Soran+1 yılkendı lafama gore katlamayayım
- +1 yıl
ordakilerin elimi alisiyor bilmiyorum ama 2 sn de katliyorlar el alisiyor heralde bir sure snra
Soran+1 yılevet ben katkayana kadar ooo
Soran+1 yılguzel katlamaya calısmaktam
- +1 yıl
ilk gunden sikinti etmezler 1 hafta deneme olur zaten bakarlar elin alisir zaten o surede
Soran+1 yılzaten destek elemanım
- +1 yıl
sorun olmaz ya dert etme bir suru insan yapiyorsa senin ne eksigin var pozitif dusunpozitif olsun basarilar
Soran+1 yıltesekkur ederım :)
- +1 yıl
s. a
- +1 yıl
naptın
Soran+1 yılcok yoruldum heryerım agrıyo bugun 11 saat claıstım
- +1 yıl
hadi ya bütün gün ayaktaydin sanirim
Soran+1 yılevet hıc oturmadım
Soran+1 yılymek saatı harıc ama hellettımm ıslerı
- +1 yıl
ticket kartimi verrdiler yemek icin
Soran+1 yılyemek ve yol prası vermıyorlar destek elemanım ya :/
- +1 yıl
maaş asgarimi
Soran+1 yılasgarıden daha az olabılır , cunku destegım ve calısma gunlerım 3 gunde olabılır 2 gunde 4 gunde, yogunuga gore cagırıyorlar
- +1 yıl
hmm tamam anladim cok sagol kafani sisirdim ama bende okul kapaninca yaz tatilinde 2-3 ay calismayi dusunuyorum de facto ya da lc de ondan sordum bu kdar kbma, kolay gelsin sanada is hayatinda 😄
Soran+1 yılya sısırdıgını hıc dusunmuyorum, anlatırım herseyı hatta sana :) tesekkur ederım
- +1 yıl
bende tesekkur ederim
Soran+1 yılgenelde hep kıyafet katlıyorsun , onları ogreten bırı oluyor ılk gun , her katın sorumlusu oluyor, bılgısayardan urun bakmayı ogrenıyosun , ben toplasam arkamı bır donsem hersey karısmıs halde oluyor , bır ınsallara yardımcı olmaya calısıyorum , ıkı, sureklı etrafı topluyosun. bıraz sınırlenıyorum oyle olunca ama guler yuzle karsılıyorum hosgeldınız faşan fılan, destek eleman genelde yogun gunlerde oluyor , kadrolu degılsın ama donradan begenırlerse kadrolu oluyorsun :)
- +1 yıl
biliyorum az cok kullanici adi falan giris yapiyorlar pc depodan bakmak icin hele o kabinler tam felaket denediklerini birakiyorlar orda, katlamayi ogrenmissin ama cok iyi dert ettigin kadar yokmus ☺
Soran+1 yılaynen ama bazen yamuk olabılıyor ama dunkı gıbıde degılım gomleklerı katlamayı ogrenmem lazım onları pek katlayamıyorum
- +1 yıl
onuda oğrenirsin 2 gune 😄
Soran+1 yılaynen yarın tatıl :)
- +1 yıl
ohh dinlenirsin bol bol iyi geceler tesekkur ettim tekrardan 😄😄
Soran+1 yılrıca ederım ben tesekkur ettım :) ıyı geceler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiysi çalsana kanks 😎
11 Yorumla
Soran+1 yılheee calım 😂😂
+1 yılÖnce nefes almayı ogren bayrama yakın ozellikle😂
11 Yorumla
Soran+1 yılben ölmüşüm benı kurtaran yok zaten
+1 yılKatla katla dur
11 Yorumla
Soran+1 yıloyle yaptıım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı