Ogretmenin ogrenciye hakaret etmesi (mal, salak beyinsiz demesi) nin var midir dilekce yollasak ne olur?

Arkadaslar ben lise sonda okuyan bir ogrenciyim. Bir ogretmen var cok dobra ve kotu. Bugun performans odevini yapacaktik bir ulke tanitimi. Ingilizce yazacaktik. Evde yazmayin demedim mi deyip xogu kisinin kagidini aldi. Ama okulda yaoanlara bisi yapmadi ben de okukda yaptim gecen derste yaptim ama benimkini de aldi ustelik hadi yaz bisiler salak salak bakma dedi. bize beyinsizler vb. Seyler soyledi. Haksizligia ugradigimi dusunuyorum. Ustelik hepimizin kagitlarini toplayip haftaya tekrar yapacaksaniz bunu iptal ediyorum baska ulkeyi yapin dedi. Onca ekek cope gitti. Baska hicbir ogretmen boyle bisi yapmiyor ama bu ogretmenin dersinde tahtaya kalkip soruyu yanlis yapinca direk malmisin yavrcum beynin nerde gibi seyler soyluyor. Ben bu ogretmen icin mili egitime dilekce yollasam ne olur?
Ogretmenin ogrenciye hakaret etmesi (mal, salak beyinsiz demesi) nin var midir dilekce yollasak ne olur?