27 yaşında üniversite bitirmek?

Anlatacak kimsem yoktu belki burada anlatabilirim diye düşündüm.23 yaşımdayım, liseden mezun olduğum sene dokuz eylül hukuk'u kazandım lakin varlıklı ailem İzmir'in beni bozacağını, ankaradakileri kazanamadığım için (Gazi'yi 70 kişi ile kaçırdım) hukuk okumak istersem kendi imkanlarımla okumamı söyledi ve babam kendi mesleğine yönlendirmek için elinden gelen mobingi uyguladı ve beni bir sene daha hazırlatıp kendi bölümüne gönderdi Doğuda bir okula gittim puanım oraya yetti, özele git dedi kabul etmedim.1 sene sonra psikolojim bozuldu sigara, alkol herşeye bulaştım. Babam farkedip yine saçma sapan (hayat görüşümle barınamayacağım) bir anadolu şehrinde özel bir okula yazdırma teklifini kabul ettim, 3 senedir buradayım ama ne yaptığımı bilmiyorum, geçen sene bir sağlık probleminden dolayı okula ara verdim, geçen sene yüzünden bu sene kendimi toplayamadım, saçmalıyorum. Dokuz Eylül'ü kazanmışken bu şekilde sürünmemi hazmedemiyorum, yaşıtlarım mezun oldu. Babam kardeşlerime karşı bana olduğunun 50 katı daha anlayışlı ve destekleyici. Onları öldürmek istiyorum bu yüzden bazen.27 yaşımda mezun olacam, babamla çalışmak zorunda kalacağım, merak etmeyin kazancı çok iyi bir iş aylık 100-200. bin lirayı buluyor ama bilmiyorum sanki hayatım geçmiş ve ben birşey anlamamış gibi hissediyorum çok mu geç kaldım bazı şeyleri yaşamaya? İnsan gibi Üniversite okumaya?
27 yaşında üniversite bitirmek?