Ales strateji ve teknikleri?

Merhabalar alese hazırlanmaya çalışıyorum yaklaşık 15 gün kaldı benim bu sınavdan 90 civarı almam gerekiyor çok kasmadım ama bu aralar düzenli çalışıyorum diyebilirim bir kaç tane konu eksiğim var geometriden ve perm. Komb. olasılık gibi konulardan. Ayrıca sayısal ve sözel mantıkta da takılabiliyorum bazen şu anki ales denemesinde en son 75i gördüm. Soruları da yetiştiremiyorum. Sormak istediğim şey ;son zamanlarda geçmiş yılların sorularına ağırlık vermem gerektiğini düşünüyorum. aynı zamanda konu eksiklerim var onları halledip bol soru ve bol deneme çözmem gerekiyor. bunları 15 güne sığdırmam zor görünüyor bana 90 aldıracak bir tavsiyeniz var mı bu sınavda geçmiş yılları çözmek ve analiz etmek yeterli midir ve deneme üzerinden mi sorular çözmek gerekir? Bu konuda ve sınav konusunda tecrübesi olan arkadaşlardan ve mümkünse bu sınavdan varsa yüksek puan yapan arkadaşlardan fikir deneyim ve yorumlarını bekliyorum. Ayrıca sınava yönelik taktik stratejilere de açığım. Alanım sayısal bu arada. Tşkler. şimdiden.
Ales strateji ve teknikleri?