Kütahya-Hisarcık MYO'da okuyan mezun olan veya yakını okuyan var mı? Hisarcık nasıl bir yer? Okul nasıl ?
Teşekkürler ederim şimdiden.
Teşekkürler ederim şimdiden.
orada okumadım ama ne bolum okuyacağını merak ettim bir sakıncası yoksa ?
Halkla ilişkiler :)
myo dan beklentin ne ki ? kendin nerde oturuyosun hani uzaklık olarak mı düşündün bunu birsürü halkla ilişkiler bölümü olan üni var. benim okuduğum myoda da vardı
Bekletin ne ki derken?
Neden aşağılıyorsun ki?
Sinopta yasıyorum ben.
Orayı yazmıstım cıktı ne bileyim ben.
aşağılamadım ki arkadaşım ben ortam arayıp aramadığını sordum niye aşağılcam. orda açıkladımda yani evine yakın olsun mu istedin neden orayı seçtin anlamında. hayırlısı olsun ne diyim bende halkla ilişkilere tamamlıcam inş.
sen ne okuyosun ?
ben büro yönetimi okudum iki yıllık ama halkla ilişkilere tamamlıcam inş
kardeş halkla ilişkilerde ne gibi bir işe girebilirim? ben birde 2 yılda dısarıdan okuyup 4 yıla tamamlamak istiyorm.
ya inan bana bizim işimiz zor aslında. devlette fazla bir iş imkanımız yok genelde özel sektör hep. ben öğretim görevlisi olmak için 4 yıllık istiyorum sadece amacım bu.
nasıl ogretım görevlisi olabiliyorz? Sen dısarıdanmı tmamlıycaksın 4 yıllıga*
hayırç dgs sınavına girdim okul birincisiyim bişiyler olur heralde ya. ege ünv. istiyorum ben. hesaplamalarıma göre puanım tutuyorda inş bir aksilik olmazsa . lisans mezunu olup kpss ve alese giriyorsun sonra myo ların öğretim görevlisi alımlarına başvuruyorsun mülakatlar sınavlar derken seöilirsen alınıyorsun ve hop devlet memurusun :)
ooooo ölme esegimi ölmeee.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar