(YARDIM EDECEKLER OKUSUN ) Beyler Acil Yardım Biz Ortak Sınav Olduk İng Kopya Çekmediğim Halde Kopyacı Muğamelisi Gördüm Hatta En Arka Cam Kenarında Oturmama Rağmen Normalde Hiç Derse Katılmam Konuşmam Ama bir Konu İlgimi Çekerse Esaslı Dinlerim Bizim Ders Hocası Hep Kazık Soruyodu Düşük Aliyodum Seçmeli ing ci de Kolay Soruyo Yüksek Aliyodum Bu 2 *** Hocası Ortak Sınav Kağıdı Hazırlamışlar 96 Aldım Tüm sınıf mal gibi bana bakiyo kopyaci diyo hocaya hocam allah belamı versin 2 gözüm önüme aksın çekmedim diyom ya bir git hüseyin diyo önceki dönem ama kopya çekmiş ondada 1-2 soru 80 yerine 90 almisti kopya çektiğimi itiraf etmiştim ama bu 2. dönemin ilk ortak sınavından çekmedim hoca dinlemiyo ya cuma yine gircez sınavı iptal etmiş umrumda değil ama herkez kopyacı diyo zoruma gidiyo sınıfın en çalışkan kızı gülerek nerden çaliştin hüseyin diyo *** Hocasın Ne Dediysem Ya bir git Hüseyin diyo çekmedim kopya diyorum kaç kere yarın ing dersimiz var kaç puan verirse razıyım ama kopya çekmedim diyorum illa Konuşmuyom derse katılmıyorum yüksek alinca kopyacimi oluyorum *** çekmedim kopya BEN BUNU NASIL İSPATLARIM YARDIM EDİN ARKADAŞLAR KOPYACI DURUMUNA DÜŞTÜM?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir El Atın Acill
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar