oje süreceğim ama üniversite sınavına ojeyle girilir mi, sınavda oje yasak mı, bir problem olur mu acaba?

oje süreceğim ama üniversite sınavına ojeyle girilir mi, sınavda oje yasak mı, bir problem olur mu acaba?

Milyonlarca kişinin gireceği YKS, 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak. Sınav tarihi yaklaştıkça öğrencilerin heyecanı artmaya başladı. Sınavla ilgili her detayı öğrenmek isteyen öğrenciler, YKS’de oje yasak mı? konusunu da araştırmaya başladı. Peki üniversite sınavında oje yasak mı? Gelin hep birlikte göz atalım.

YKS’ye ojeyle girmek isteyen öğrenciler, ÖSYM'nin bu konuyla ilgili herhangi bir açıklamasının olup olmadığını sınavda oje yasak mı? şeklide sorguluyor. YKS’de oje sürmenin yasak olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Yani konuyla ilgili ÖSYM tarafında hiçbir açıklama yapılmadı.
yanın da aseton götür olursa silersin 😂 Şaka ediyorum sorun olmaz. Yüzünü değiştirmeyecek kadar hafif bir makyajda da ojede de sorun olmaz ama çok abartı dikkat çekici tavırlar yapma bence. Hani bakın ojem var sorun olur mu gibi sorular sormadan geç. Üstünü arayacaklar zaten elini tırnağını göstermezsin olur biter.
aa evet😂
bendede var silmeye gerek yok bence sorun olmaz. Kimsenin ojeden dolayı geri çevrildiğini görmedim duymadım ayrıca giriş evrağında da yazmıyor.
Bunu mu düşünüyorsun abicim bu mudur yani sen soruları nasıl çözücem derdine düş zamanım yetecek mi diye kafana tak kimse senin tırnağındaki ojenin meraklısı degil. Ama cevap vereyim, ojeye takılmazlar. O önemli bir kriter değil zaten giriş evrakında öyle bir şey yazmıor.
süreden sorunum yok😒benim kendime güvenim var abi 😃
full çekicem demedim😒
olmaz. saçını boyasan bile sıkıntı olmaz ama bazı şerefsizler var işte. sorunlu tipler. onca emeği hiçe sayıp almıyorlar. metal cebinde kulagında kolye kupe vs olmasın.
Cevap
29Cevap
biyerlerinde pirsing varsa çıkar dedektör öterse almazlar :)
yarın bir göktaşı dünyayı yok edecek olsa ve kadinalar bunu vbilse yine makyaj yapıp süslenmeyi düşünürler
kardeş sınav giriş belgesinde tırnağının fotoğrafı yok abartma
giriş belgendeki parmaklarla karşılaştırırlar mk
😂😂😂😂
Valla ben her yıl sürdüm ama dikkat çekmeyen oje sürdüm ten rengi kahve tonları dikkat çekmiyor bir şey olmuyor ama yine de hep merak etmişimdir:)
gösterişe değil sınava gidiyorsun kardeş
ya biraz normal olun sen kendine gösteriş için mi oje suruyosun sürünce, kendim istiyorum sürüyorum biraz normal yorum yapın ya
normalim zaten, sınava gireceksin ojenin derdine düşmek yerine son kez tekrar et çalışmanı
bu beni ilgilendiren bsey😃
okey
olurr aseton da götür yanında
@ChenGeldi evet sorun cikardialr
@ChenGeldi oje bilmessin bakım falan sana gore degill. ddd
@ChenGeldi dösakdjdaskd
Bir gün de sürme ne olacak sanki
olmaz ama orayı podyum sanmayınn
Sorun olmaz oje makyaj filan yasak değil.
Sınava giriyorsun podyuma değil yahu... Yasak...
Ygs ye girerken niye oje sürer bir insan
niye surmim ayrıca bunun nesini sorguluyosun
Bak işine.
Her şeye burnunu sokma fake.
Tamam sensin kaybol.
160 dakika oje sürmeyi ver sende.
Yuh yaa okadarda degill 😂😂😂
O kadar da değil be naptınız.
Sil gitsin riske atma
Bir şey olmaz.
Daha neler :D
hayır yahu