Beden demek isterdim amma kimya asdf
Lisede en sevdiğiniz ders neydi 😕🎈

Ders sevilir mi hiç? Mecbur olduğumuz ve okumak zorunda olduğumuz bir sürü saçma sapan ders var. Ancak insan bir süre sonra alışıyor ve sevmeye başlıyor. Bizim memleket eğitim konusunda biraz cahil. Mesela biyoloji kitabında köpek resmi gören Namık arkadaşı Mahmut'a dönüp bak aynı sana benziyor diyor. Eğitim sistemi de yanlış. Nedeni öğretilmeden bir sürü şey ezberletiliyor çocuklara. Sadece sınav odaklı çalışıyoruz ve sonuç başarısızlık. Okul bitiyor ve öğrendiğimiz (yada öğrendiğimizi sandığımız) her şey unutuluyor. Neyse yine çok sinirlendim ama sen boşver. Şimdi gelelim senin soruna. Ben bir öğretmenim ve öğretmen olarak söylüyorum sana en sevdiğim ders boş ders. ;)
יⓩⓘⓗⓑⓐ
יİstafamı müdür beyin masasına bırakmış birisiyim. O müdür şu an cezaevinde. Neyse Demokrasi ve İnsan Hakları dersini severdim.
10.,11. ve son sınıfta dil bölümünde olmamdan dolayı bana bütün dersler İngilizce gibi geliyordu:) Dil bölümünde olmamdan anlayabileceğin gibi en sevdiğim ders İngilizce'ydi ama İngilizce dışında bir ders söylemem gerekirse ya Coğrafya ya da Fizik derim. Bu ikisi arasında da tercih yapmam gerekiyorsa, fizik.
-Gecen bol olsun.-
En sevdiklerim, sağlık derslerimdi. Gerçi büyük çoğunluğu da sağlık dersiydi. Diğerlerinden tarihi severdim onun haricindekileri sevmesem de nefret etmezdim.
Ama bak, fiziği hiç sevmem, hocası da takmıştı bana, tam bir manyaktı vallahi. Bir tek onda sıkıntı yaşamıştım zaten bir yıl gördük pek hesaba katmıyorum onu da yani.
Cevap
56Cevap
Lisedeyim hala :( En sevdiğim ders Dil ve Anlatım ama hocasını sevmiyorum, o yüzden dersine de tepkiliyim. 🌺
Felsefe aslında biyoloji fizik ve matematiği de severdim kimya ve geometri ile aram yoktu tarih sevmezdim coğrafya en iyi olduğum dersti edebiyata ısınamadım ama hepsi bitti işte
Coğrafya idi... Ama üniversite de hangi bolum okuyosun dersen tarih okuyorum... Coğrafyayı hiç sokmadım tercihlerimin arasına :)
Kimya idi benimde. Ama neden kimya idi. Lisede Kimya dersi başlayınca sıraya değil masaya oturarak dersi dinliyordum ben sadfasf :D Güzel günlerdi.
çografya - kimya - dramatik etkinlik - çocuk ruha sağlığı - anne çocuk sağlığı -ingilizce bunlar en sevdiğim dersler Okuyorum ztn..
İngilizce idi.. Resimdekilerden 'de' Matematik. Pek iyi olmasam 'da' severim, sıkıcı değil asd
Caps beni anlatıyor haha en çok dil ve anlatım sonra edebiyat sonra tarih üçlü koalisyon ahdha
Edebiyat, tarih, yabancı dil dersleri favorilerimdi.
Din kulturu ve ahlak bilgisi 😁
Not: hocamiz uzun sacli, motorcu, alkolik ve ateistti
Felsefe. Bugün kendimi iyi hissediyorsam o ders sayesindedir.
bölüm ve ingilizce o da sırf hocama aşık olduğum içindi 😂
Allah o matematiğin belasını versin ! tarih on numara derstir 😊
dindi ya hocası tam kafa dengi :D sürekli dersten atılsakta :D
Bölüm dersi olarak tekstil teknolojisi kültür derslerinde tarih
Kimyaya bayılırdım çünkü kimya hocama da bayılıyordum
Sayısal derslerim daha iyiydi o yüzden onları daha çok seviyordum
edebiyat ve dil anlatım bir hoca vardı ben böyle fizk böyle giyiniş tarzı görmedim bide cuma günleridi dersleri cuma aksamı okuldan gelince artık sağ el sol el :DD
Fizik kimya ve matematik üçü de:)
matematik kanka djjejs
lan valla seviyorum 😂😂
hocayi sevmiyorum sadece matematiğim o neden şi iwwsnwkjs
şu an hepsinden tiskiniyorum dkdlksmxk
Matematik ve İngilizce
edebiyat ve matamatik
Biyoloji, geometri, felsefe ve tarih.
kimyam mükemmeldir. doğal bir yeteneğim var sanki
Matematik geometri organik kimya.
tarih :) öğretmen çok güzeldi :)
boş derslerin hepsini severdik
bir sporcu olarak beden
Boş dersleri çok severdim
Felsefeyi severdim hemde baya baya severdim
Tarih cografya süper en sevdigim
Nie:D
Edebiyat tarih felsefe
Bölüm dersi çizimm.
coğrafya edebiyat biyoloji
Dil ve anlatım, coğrafya
nerde biyoloji oldumu bu şimdi güzel kardeşim
Din dersleri çünkü derse girmiyodum
Fransızca, İngilizce, Matematik ve Biyoloji idi.
web tasarım ve programlama
Tek yapabildigim ders matematik
Tarihti
Edebiyat.
Matematik
Coğrafya
Ingilizce
sayisal dersler
Tarih ve Coğrafya
Edebiyat. <3
Edebiyat
Tarih.