Eğitim & Kariyer Tüm derslerden kaldım güz dönemi bu nahar dönemi napicam şimdi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaldigim derslere bahar donemi girecek miyim? Girmiyecek miyim? Güncellemeler+1 yıl Guncel Tüm derslerden kaldım güz dönemi bu nahar dönemi napicam şimdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
catness444 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Kilit ders yoksa ders alırsınız, not ortalamasını bilmiyorum 0 0 Yorumla
kuyu34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 340 cevap paylaştı. Seneye girersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2. doneme derslere girecek miyim Yorumla kuyu34 +1 yıl Bizim okulda yok öyle bir sey ikinci dönemin derslerini alip girersin birinci dönemi de seneye verirsin ama sürekli alttan derslerin olucak muhtemelen okulun bir dönem uzadi kasarsan belki zamaninda mezun olabilirsin Yorumla
55er55 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl girersin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Girilir demi Yorumla 55er55 +1 yıl evet Yorumla 55er55 +1 yıl yardımcı olalım Yorumla
En İyi Cevaplar