Sevgilim Veteriner Hekim olduğum için benden soğudu?

Sevgilim şuanda Tıp öğrencisi son sınıf. Bende veteriner hekimliği yapıyorum geçen sene mezun oldum. Babamda veteriner hekim olduğu için kliniği benim üzerime devretti çok şükür gayet iyi kazanıyorum. Sorun olan sevgilimin ailesi. Sürekli sevgilimin aklına girip "Senin yanına doktor kız yakışırdı, ne yapıcaksın bu Baytar ile" diyip duruyorlar. Bunu benim yanımda söylemeselerde illa ki duyuyorum. Universite 1. sınıftan beri ilişkimiz var, ilk zamanlar annesine beni koruyordu ama artık onunda mı düşünceleri değişti bilmiyorum artık korumuyor susup duruyor. Ailesiyle karşı karşıya olduğumuz zaman babası benim işimin çok kutsal olduğunu söylüyor, annesi olacak kadında "Ee nabalım bey bizim oğlanda doktor biliyorsun" diyip beni yerlere koyuyor. İşten çıkıp onların evine gittiğimizde bana yüz defa "Ellerini yıkadın mı?" "Hayvanların kokusu üzerine geçmiş" diyor halbuki sadece parfüm kokuyorum inatlık değil mi işte. 1 ay sonra nişanımız olacak ama ailesi özellikle annesi hiç istemiyor, 1 hafta öncesinde tıp okuyan başka bir kız bulmuş sevgilime onunla tanış bir konuş demiş. Sevgilimde hayır deyince o baytar kıza söyle o zaman mesleğini bıraksın öyle gelsin oğlum yatağında hayvan kokan bir kızı mı isticeksin dedi. Bunları derken bende onların evindeydim mutfakta söylerken duydum. Haliyle çok kızdım terk ettim evi. Ne yapsam ne etsem bir akıl verin?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım
Güncellemeler
+1 yıl
Ggdg
Sevgilim Veteriner Hekim olduğum için benden soğudu?