İzmir nasıl bir yer insanları nasıl?, yaşam pahalı mı?, ulaşım felan nasıl hiç bilmiyorum. En önemliside Ege üniversitesi nasıl hiç bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
BEN ÜNİVERSİTEYİ İZMİRDE EGE ÜNİVERSİTESİNDE OKUMAK İSTİYORUMDA?
Ben ege üniversitesinde okuyorum. Kampüsün bulunduğu yer güzel. Ulaşım pahalı değil. Şöyle birşey var birde öğrenci ücreti 1.50 tl ve 90 dakika ücretsiz aktarma hakkın var. Sınavlara gelecek olursak zor olduğunu, bütlere kalındığını söylüyorlar. Ben coğrafya bölümü okuyorum. Bu ilk senem ve hiç dersim kalmadı. Sonuçta hoca ne anlatıyorsa sınavdada onu almak istiyor. Çalıştıktan sonra geçersin bence. Bilmiyorum belkide bölümden bölüme fark ediliyordur.
Hocalar öğrenci işleri felan nasıl sertler mi yumuşaklar mı?, Kiralar felan nasıl?, Oranın iklimi nasıl İnsanları nasıl? Daha önce felan hiç gitmedimde o yüzden soruyorum
Şimdi hocaların hepsi aynı değil. Mesela bizim ingilizce hocamız çok cana yakın, sıcakkanlı ama kartografya dersine giren hocamız genelde ciddi ve mesafeli. İklime gelecek olursak yazın gerçekten aşırı derecede sıcak oluyor ama kışın da çok soğuk oluyor. İnsanların İzmir sıcak olur ince giysilerini al yanına demesine aldırma sonra pişman olursun. Maalesef kiralar hakkında bir fikrim yok ben İzmir'de yaşıyorum normalde yani evimde kalıyorum.
Öğrenci klüpleri var. Mesela karikatür ve mizah topluluğu gibi ya da sanatla ilgili sporla ilgili fotoğrafçılıkla ilgili klüpler oluyor bunlara üye olabilirsin. Yazılım mühendisliği hakkında bir bilgim yok.
Ege de okuyorum mevki ve kampus olarak guzel bir yer. ama kendini surekli butlere hazirlanirken bulabilirsin dikkat tabii sana bagli ama guzel yani gel bekleriz 😊
Güzel kardeşim beni yanlış anlıyosun, sana karşıt bir düşüncem yok ygs lys sınavını atlatmış bir öğrenci olarak yazıyorum. Hedefini koy ama fazla hayal kurma üzülürsün sonra sınavdada stres yapma, kolay gelsin emmi şimdiden.
En İyi Cevaplar