Saçımı yıkayınca şekil veriyorum ama fazla değil ama aradan 2-3 gün geçince süper şekil veriyorum ama o zamana kadar yağlanıyor, ne yapmalıyım wax kullansam kullanmayı bilmiyorum nerede satılır falan hiç bilgim yok?Saçımı yıkayınca şekil veremiyorum
Saçımı yıkayınca şekil veremiyorum, saç yıkandıktan sonra nasıl şekillendirilir?
Saçların yıkandıktan sonra kolay şekil alması için kullanılan bakım ürünlerinin önemi büyük. Saç tipine uygun seçilen şampuan ve saç kremleri saçı yıkadıktan sonra daha kolay şekil almasını sağlıyor. Kusursuz saç modeli elde etmek için dikkat etmemiz gereken birçok şey bulunuyor :)
Banyodan sonra saç kabarması nasıl önlenir?
Banyodan sonra saç kabarması nasıl önlenir?
Banyodan sonra kabaran saçlara sahipseniz, öncelikle kullandığınız şampuan ve bakım kremini gözden geçirmeniz gerekmektedir. Nemlendirici oranı yüksek ürünler tercih etmek saçlarınızın kabarmasının, elektriklenmesinin önüne geçer. Duştan sonra saçlarınızı kurutmadan saç şekillendirici spreyler, kremler uygulayabilirsiniz.
Duş sonrası saç şekillendirme nasıl olmalı?
Duş sonrası saç şekillendirme nasıl olmalı?
Ben duştan sonra saçlarımı şekillendirmek için mutlaka saç şekillendirici krem uyguluyorum. Öncelikle saçımın fazla suyunu havlu yardımıyla alıyorum, sonrasında ise kremi uçlara doğru uyguluyorum. Saçlarımı kurutuyorum ve şekillendiriyorum. Bu şekilde saçlarım kabarmıyor, elektriklenmiyor. Saç modelim de daha kalıcı oluyor :)
Saçlarını kurutmadan önce mutlaka havluyla nemini al, direkt ıslak saçlarına kurutma makinesini uygulama.
Dilersen bir süre havluda bekletebilirsin saçlarını.
Banyodan sonra saçların düz olması için ne yapılmalı?
Banyodan sonra saçların düz olması için
Banyodan sonra saçlarının düz kalması için bir yandan kuruturken bir yandan da ince dişli bir tarakla (tercihen fön tarağı) saçlarını sürekli taramalısın.
Saçlarını kendi halinde kurumaya bırakacaksan öncelikle havlu ile sarıp 15-20 dakika bekletmelisin. Sonrasında saçlarını açıp tarar ve saçlarını geriye doğru tel tokalarla sabitlersen kabarmanın önüne geçecek, saçlarının düz kalmasını sağlayacaksın.
Temiz saçlar düzleştirilse de kabarmaya müsaittir. Bu sebeple saçlarını küçük tutamlara ayırarak düzleştirmelisin. Gelişi güzel düzleştirirsen her saç teline aynı miktarda ısı veremezsin.
Banyodan sonra saçı kıvırcık yapma yöntemi nedir?
Banyodan sonra saçı kıvırcık yapma
Saçlarında zaten dalgalar bulunuyorsa, saçlarını kurutma makinesinin vigo başlığına emanet etmen yeterli olacaktır :) Vigo başlığı kıvırcıkların, dalgaların daha belirgin hale gelmesini sağlar. Saçların kıvırcık değilse, duş sonrasında saçlarını kurut ve normal tutamlarda ör. Sonra üzerinden düzleştiriciyle geç ve çöz :) Gelsin doğal kıvırcık saçlar!
Daha afro duran kıvırcık için saçlarını küçük tutamlara ayır ve pipet üzerine sar, uçları örgü tokasıyla tutturabilirsin. Sonrasında saçlarına fön tut ve pipetleri aç :)
baktımda onlar biraz uzun iş sadece wax ile kullansam şekil verebilirmiyim wax almayı düşünüyorum wax alınca hergün saçımı yıkamakmı gerekir bilgiler için saol
uysal marketlerde oluyor benim saçlar yarı dalgalı yarı düz garip hobby mükemmel bukleler için saç kremi aldm duştan sonra nemli saça sürüyorum tüm saçlarım çok dalgalı oluyor
En İyi Cevaplar