2 ay kala çalışmaya başladım bunu devam ettiriyorum geçen yıl arkadasım 500 soru cozmus gunde hukuk kazanmış düz lise çıkışlı bende düz lisedeyim
fazla bile
iyi bence devam et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
30 saniyede 1 soru cozsen. dakikada 2 eder. 10 dakikada 20. 100 dakikada 200 eder. 600 dakikada = 1200 eder. sadece ve sadece soeu czmen icin harcaman gereken surec günlük 10 saat. yemegin suyun lavabon hava alman molan derken. bu imkansiz.
10 saat calısıyorum zaten hafta sonları sadece tekrar yapıyorum hafta ıcı full 1000 1200 soru cozuyorum
3 yıldır kıtap açmıyorum bırak zaten cok soru cozulmesı gereken donemdeyız
konuları bıldıgım ıcın 1200 cozuyorum herhalde?
1200 soru arasında , anlamadıkların yapamadıkların vardır , önemli olan soru miktarı değil. Eksik olduğun konuları tamamlayıp , denemeyle hızlanmaktır.
Git gide artır daha :)
1400 olur anca.)
Konulara hakimiyetin nasıl?
Cevap
4Cevap
1200 soru en az 1200 dk yapar oda 20 saat yapar. dalga mı geçiyorsun
hafta ıcı hıc uyumuyorum zaten full ders calsııyorum
inşallah yaparsın. bence imkansız ama
anlayarak çözeren gayet yeterli
saol canım sen sınava hazırlanıyomusun?
ben kazandjm bitirdim canim
1200 soru mu az yavaş git motoru yakarsin
Fazla bile helal sjzjnzjzjs
Düz liseden kazanmak için çok çok az
arkadasım hukuk kazandı 500 soruyla gunde
kendınn okadar cozebılıyomusun? anadolu lısesı olunca noluyo xzclxzkcxzkl 200 soruyla anca dandık bır unıv kazanıyosunuz :D
çalışıyorummm zaten aahahhahah vaktım olsa 2400 cozer geçerım
kaç soru cozuyodun gunde sen ahahahah? 150 200 falan mı
guzelım senın kafan yetmediği için okadar cozemıyosun :D
Ulan ygs ne ki nelerle uğraşıyorum bir bilsen ahaha ama sen ancak gel burada yaşının verdiği heyecan ve düz lisesinin getirdiği aşağılık hissiyle 1200 soru çözüuorum diye pohpohlanmaya çalış. Ama maalesef küçüğüm yetmez o. Hukuk senin sandığın kadar kolay değil hadi bakim buralarda takılcağına 100 tane daha çöz :*
kazanan bınlerce ornek var lısen ıyı olduktan sonra ne olur calısmadıktan sonra xkcxkkcxxcl anadolu lıselerı 100 soruyu bıle zor cozuyor sıralamada bazen onlardan onde oluyoruz :D :* hadı bb
Drğil
fazla bile
Fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar