Erkek patron mu bayan patron mu, neden ? :) Erkek patronla mı bayan patronla mı çalışmak istersiniz? Patron, müdür, şef vb. gibi düşünün.
Bayan
Erkek
Fark etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bayanların hepsi erkek patron ister çünkü erkek patronlar yada müdürler herzaman bayan personeline daha çok torpil geçer. bayan patron/müdür size yalakalık yapmayacağı için sevmezsiniz tabi.
biz erkek müdür dedik kafa dengi dedik, herif hergün kızlarla yemek arasına çıkar oldu, şirket personel çıkaracağı zaman erkekleri kapnın önüne koydu güzel kızları yanından ayıramadı tabi.
Aman Erkek Olsun Patronum Bayan Ne Adet'i Bitiyor Ne Çocuğu Bitiyor Ne Akşam ki Yatak Performansı Kısacası Kadın Patron Demek Onun Egosunu Ve Sorunlarını Kabul Etmek Demektir.
Erkek Candır :D Küfür Edersin İçki İçersin Kızları Kesersin Spor Konusup Geyik Yaparsın :D Hayata Bak Misss :D
Kessinlikle erkek patron. Avusturya'da kadin patron cok ve hayatlarinda helede bir erkek yoksa acayip kompleksli, ezik ve kiskanc oluyyorlar. Aman aman allah bizi onlardan korusun, Avrupalilarin neden bu kadar kiskanc, bencil ve kötü oldugnu saniyosunuz, cünkü kadin sayisi cok erkek sayisi az. Her kadin erkek bulamadiicin kiskanc ve cekemez oluyo.
erkek. kadın kadının başarısını çekemiyo. iş mi yapcaz milletin afrası tafrasıyla mı uğraşcaz. erkek iyidir iyi.
ikisinin de cekilmez olma ihtimalleri yuksek.. benim yoneticim kadin ama takintili haklisin
Cevap
25Cevap
erkek patron, çünkü cins biri de olsa huyunu suyunu daha rahat öğrenir, gerektiği yerde gerektiği kadar muhattap olursun.
Eğer patron kadın olursa , şimdi reglisi var, depresyonu var, ee zaten ben kadınım ve erkekten üstünüm gibi gaza gelmeler var(Deliye krallık vermişler, önce babasını asmış:D). Zaten kadına gösterilmesi gereken nezaket kurallarına resmiyet kazandırma durumları var. var da var.:D
bir iki şirkette bayan müdürlerle çalıştım. inanılmaz egoları var. hayatımda kadınların bu kadar çirkinleşebildiğini görmedim. şu anda patronum erkek, adam gül gibi adam. valla küfür etse tebessüm ederim. o derece iyi bir adamdır kendileri. kullakları çınlasın
Güncel iş hayatının gizli sorunlarından biri. Kadınlar başarısızlıklarını göğüs dekoltesi ile mi örtmeye çalışıyor. Hemen zıplamayın sevgili arkadaşlar durun ve araştırın . Bütün sektörlerde aynı olamaz mutlaka ama benim bulunduğum sektörde ciddi bir yozlaşma söz konusu. Hedefe ulaşmanın verdiği hırs ile yapamayacakları hiç bir şey yok . Bu da ciddi yönetim eksikliklerini ortaya çıkartıyor kadınların. Erkek yöneticiler kesinkle kadın yöneticilerden çok daha başarılı .
erkek abim daima daha iyi. Kadınlar genelde kaprisli olabiliyor. Belki dışarıda şeker gibi ama iş yerinde aman aman . Gerçi hiç denk gelmedim ama hele ki patron kadın sen de erkeksen aman diyorum :)) çünkü genelde kızları daha çok tutarlar
tam tersi, kadin patron erkeklere daha da düskün oluyo helede bekarsa. Daha dün yasadim bunu ben ve arkadasim izin istedik kadin bizi köpek gibi kapti, ardindan 2 dakka gecmedi martin adinda uzun boyluyakisikli sempatik bi calisan hemde 3 günlük izin istedi kadin ona aninda verdi. Biz sok olduk .
bayan patron daha gaddar olur. Icinde her zaman sozumu geciremeyecegim korkusu olur. O da isciyi yani seni gerer :) Erkek patron iyidir. Kadin patronda ben niyeti bozarim. gerek yok :) adam gibi calisiyoruz surada.
bence erkek patron idealdir.bir bayan olarak söylüyorum gücü orantılı kullanamıyoruz.benim iki patronum var biri erkek biri bayan.erkek olan kibar davranıyor bayanlara erkeklere ise biraz daha az kibar davranıyor ama aşağılama ya da bağırıp çağırması yoktur.fakat kadın olan tam bir kompleksli manyaktır.erkek bayan farketmez herkesi aşağılıyor.bence erkek patron ideal:):)
ay tabiki erkek ...geç gelince biraz dekolte giyiosun ne kızıyo ne bağırıyo izin istemeye odasına gidince kadınlığını kullanabiliosun vs...ama bkadın patronda öyle bi şans yok :DD:
İkiside değil...Patron Benim ve Yılın patronu seçilebilmeye adayım..nede olsa hiç ofise uğramıyorum gibi..uğrayacağım zaman da önceden haber veriyorum..." Geliyorum haaaa...ona göre hazırlıklı olun leyinnnn...! " dediğim de oluyor arada sırada..
Bayan patronlar ruh hastası gibi,erkek patron iyidir.Bayan eşiyle kavga eder acısını senden çıkarır regldir acısını senden çıkarır bayanın derdi bitmez...
bayan patronlar kaprisli oluyor da patron olmayan bayanlar kaprissiz mi sanki.. :))
işyerindeki herkesin erkek olmasını isterim bayanlar kaprisliymiş.. :)
sarkma ihtimali olmayan erkek patron. kadın kadını çekemez
bayan tabikide =) bu zamana kadar nerde çalıştıysam her seferınde şansıma bayan patronlar denk gelıyor 2 cisi her patron benı sevıyor sanırm şeytaan tüyü var =) <3 <3 <3 bayan patronlar :D
Erkek patron tercih ederim. Çünkü erkekler ne istediklerini daha direkt daha basit cümlelerle söylerler. Bir de bayanlar kadar kaprisli olmazlar.
Benim patronum bayan. Ama ben erkek patron tercih ederdim.
Asırlar geçse de taş devri adamı olduğumu şiddetle savunurum. Sonuç olarak erkek patron diyorum...
tabiki erkek isterim.bayanın kaprisi kompleksi çekilmez artı bir de evde kalmışsa istifaya kadar gider
Erkek patron, bayan patronlar genel olarak çok kaprisli!
Fark etmez diyorum, cünkü daha hiç patronum olmadı ve her iki cins ile aynı derece iyi anlaşırım.
Patronun Senden Çirkin Bi Kadın Olsun da Sen Gör Bir :d
Bayan patronum olmadı ...Fakat çalışanlar erkek patron diyor genelde...
erkek patron olsun belki ilerde bana asik olur:) oh ne hos
patron :))
ikisi ilede çalışma şansım oldu...erkek patron iyidir...kadın kompleksi çekilmiyor...
Patron babanızsa nolcak peki? Ben boş bırakıyorum bu soruyu...
Erkek patron.. Çünkü, bayan patronlar hep kompleksli oluyorlar. Bu erkeklerde olmuyor nedense.
Bayan patron cadı ve dedikoducu oluyor o yüzden erkek daha iyi hem otoritesi yüksek.
Kesinlikle bayan. Heryeri herşeyi bayanlar yönetsin..
BAYAN daha anlayışlı daha azimli daha iyi niyatli olurlarda ondan
Erkek kullanıyorsan karşılığı olan kadını kullanmalısın. Ya bay patron, bayan patron ya da erkek patron, kadın patrondur.
Kafası çalışan patron. Cinsiyeti önemsiz. Kafasız üstlerle nice olur sonumuz.
erkek diyorum bir sorun bir sıkıntın oldugunda erkek daha iyi anlıyor
erkek patron, bayanlar titizdirler. haliyle çekilmezler.
hem cinsim olan üst'lerimle aram hiç iyi olmuyor...
erkek daha iyi diye düşünüyorum bayan beceremiyor patronluğu
Erkek patron sef vs. cünkü bayanlar cok kaprisli oluyor nedense...=))
Bir bayan patronum vardı, sorma neler oldu. Ama ben gene de bayan diyorum..
erkek olsun, kadın yöneticilerle anlaşamıyorum bir süre sonra çıkar çatışmasına gidiyor süreç.
Cinsiyet ayrımı yapmamak gerek.İki cinsin de iyisini kötüsünü gördüm.Karakteri sağlam olsun.
Erkek olursa daha iyi olur. Bayanlar ile bazı günlerde anlaşmak zor oluyor. :)
patronumla birlikte, tüm çalışma arkadaşlarım da erkek olsun istiyorum. kadınlarla kolay çalışamıyorum.
Farketmiyor.Gıcık olmasın yeter
bayanlar çok kıskanç oluyorlar erkekler daha iyi
fark etmez benim için,
tabikide erke olsun:)
Bayan olsun, bol bol dosya götüreyim ona.
ayrımcılık yok ikiside
Bayan. Çalışırken iş ortamın daha düzenli olur...
Fark etmez akıllı olsun
Hiç patron olmasın.
ikiside aynı
Erkek.
Erkek
Fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar