SAS Enerji iş görüşmem var. Bu firma ve çalışma koşulları hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi?
SAS Enerji çalışma koşulları ve konusu?
SAS Enerji iş görüşmem var. Bu firma ve çalışma koşulları hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi?
Öncelikle işin içinde biri olarak yorum yapayım, abonelikte geçişinde ücret alıyorsun ama bu nasıl giriş yaptıgına bağlı. çok güzel paralar kazanıyorsun ssadece inanmak ve ugraşmak lazım uğraşmadan malesef ki olmuyor. şu an bu firma devlet onaylı tdk lisansını aldı ve kendi elektriğini üretmeye başlıycak. güneş panelleride devletin kendi arzısı üzerinden yapılıyor. Lütfen bişey yazıyorsanız doğru sekılde aktaralım siz yapamadınız die herkeste aynı olucak diye birşey yok. Bİlgi almak isteyen hayatını değiştirmek isteyen varsa ulasım sağlayabilir. esmeraydursun34@gmail. com
çok merak ettim topladığınız parayı kaz çiftliği dışında nereye harcadınız. henüz bir çivi çakmadığınızı herkes biliyor. hangi üretimden bahsediyorsunuz?
Evet bilgim var sas enerji ya da diger adiyla sas holding insanlardan para toplayıp para dagitan bir sirket sirketlerinin herhangi bir ticari geliri yok kar vaadiyle yuzde 10 yuzde 15 kazanc dagitiyor tabiki saadet zinciri benzeri firmalar gibi yatırımci bulursan sanada prim adi altinda kazanc veriyor yeni türeyen bir ciftlik bank benzeri sirket
başarılar
Cevap
3Cevap
Bu yorumları okudum çok araştırdım ticaret yapan biri olarak çok risk görmedim ki ztn verdiğimi aldım ki bu pandemş sürecinde gelir sıfıra düşüp şirket giderleri eksilmeden devam ettiği süreçte paramı 15-16 sonda hep aldım ve dönüp bakınca o gün bunyazılaeı okuyup Gine’de girdim şu an hiç bir zararım yok aksine yatırımımı 2 ye katlamış durumdayım NOT: ticarette kazanmak da var kaybetmek de sadece diyeceğim sağlığınızı bozacak paralar ile ticaret yapmayın...
Bu firma %100 dolandırıcı, titan, ponzi , saadet zinciridir. Firmanın sahipleri de eski dolandırıcılardan. Aksini iddia eden kerizdir. Net !
Tamamen dolandırıcılık.
Çalış bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar