Cins kedimi sahiplendirmek istiyorum ? Düşünceleriniz ?

Merhaba arkadaşlar 1 yaşındayken amerika dan aldığım chartreux cins kedimi yeğenim olduğu için sahiplendirmek istiyorum..

Öncelikle anlatayım

Miyav demeyi bilmez, saldırmayı bilmez, pati atmayı bilmez, hiç bir hayvana karşı (kuş vs.) saldırganlığı yoktur. Sadece sinek görürse kovalayıp zıplar(ki bu en aktif olarak gördüğünüz zamandır.) Kalorifer üstünde, yatak ucunda uyur. Uyuşuktur.

Pisi pisi den anlamaz, çağırsanız gelmez.. 3 Şekilde yanınıza gelir ;

1- Karnı Acıkırsa

2- Sevilmeyi İsterse

3- Ağladığınızı görürse(çok garip)

Ağladığınızı görsün gelir yerde yuvarlanır size sürtünüz döner yalanır. Mutlu olduğunuzu görünce yine çeker gider. Aşıları tamdır, hastalığı osu busu yok.

Fotoğrafları ;

link

link

link

link

link

link

Not: Bursa'da ikamet ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Şu anda 6 yaşındadır kedi. Ortalama ömrü 12 yıl ve ayrıca Kedimin davranışları hakkındaki düşünceleriniz :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ha birde uyuşuk dedim ya yanına gidin sevin saatlerce ayrılmaz sevilmeyi sever. çağırırsanız gelmez sadece :D

Bi yerde durur mesela salonda 15 20 dk durur orda biblo gibi garip bişe... Ben daha almadan kısırlaştırmışlar belki ondandır garibim bundan dolayı bazen onunla dalga geçiyorum çok alınıyor, belli ediyo alınganlığını O.o
Güncellemeler
+1 yıl
Birde en büyük özelliği evden dışarı çıkamaz! Evin kapısı açık olsa bile kapı dışındaki taşa patisini basar sağ sola bakar geri çeker eve kaçar. Dışarıdaki hayattan korkuyor, kalbi var :) Barınağa falan veremem. Dışarıda ya da barınakta 1 gün bile yaşayamaz çünkü.
Cins kedimi sahiplendirmek istiyorum ? Düşünceleriniz ?