Türkiye'de ki üniversiteleri gözlemlediğimde en yakışıklı oğlanlar Besyo'dan ve mimarlıktan çıkıyor. Tıpçıların yüzünü cin görse çarpmak için izin isteyecek derece de sizce tıpçılar neden tipsiz? Koreli doktorlar nedem yakışıklı? Keşke Kore de olsaydım 🙁🙁🙁😢😢😢😢😢
resimde ki lee jong suk asıl mesleği doktor değil oyuncu paylaştığınA göre bilirsin zaten kore de kaç doktor gördün de yakışıklı olduğuna karar verdin türkiye de taş gibi doktorlar var denk gelmediysen demek ki
Şöyle ki zaman kalıp kalmaması olay ve türkiyede doktor olmak kolay bişey değil kendilerine zaman ayırabildiklerini düşünmüyorum bir yere gelene kadar ama genelleme yapmamak lazım yine de
ben kasabım aslında bende doktorları sevmem hepsi kendini bir halt sanıyor ulan adama hastayım diye gittim neredeyse sopayla dövecekti beni birgün bende haberlere cıkarım doktor döven manyak diye
eşşek kesmiyok zaten piyasada kalmadı harbi doktorlardan küstüm be yüz değilse bile tavır olarak çirkinler hele bir tanesi var bizim müşteri adamı otur kes haırsını alamazsın sanki bulunmaz hint kumaşı
En İyi Cevaplar