2 ay öncesine kadar 2023e kadar olan tecilim bugün e-devletten baktığımda 4 Şubat 2017ye gerilemiş. İstanbul üniversitesi jeofizik fakültesinde kaydım var. yeterlilik sınavını kaçırdığımdan dolayı hazırlığa kaldım. Her hangi bir harç ücretim yok. Tek sorun ailevi sebeplerden dolayı okula gitmedim hiç. İstanbul dışına taşındık. Devamsızlıktan sınıfta kalmış olabilirim. Bunun için kaydımı silip tecilimi kisaltmis olamazlar herhalde? Bu arada yanlış anlaşılmasın askerlikten korkan birisi değilim. şu an Abim asker bir de ben gidersem annem yalnız kalacak o yüzden ertelemek istiyorum. Bunları da aksisten aldım ders programı boş askerlik durumu belirsiz bana ters birşeyler var gibi geldi.
Okulunun kaydını yenilemediğin için tecil süresi geriye çekilmiş olabilir diyorum kesin bir bilgim yok ama şuanki ordunun durumuna görede olabilir karanlık günler bizi bekliyor
Okul kaydımı niye yenilemiyor ki? sonuçta eylülde kayıt oldum daha kasım dayız her ay kayıt yenilenmiyor. Silinmiş olma ihtimali geliyor aklıma. Ama aynı şeyi 2 sene önce dokuz eylülde yaptım devamsızlıktan kaldım sene sonu kaydımı sildirmek için 3 gün uğraştım. Burda 2 ay devamsizlik için silemezler kaydımı bence
En İyi Cevaplar