OKUL VE DERS? Arkadaşlar kafama çok takıyorum ve size yinede sormak istedim sizce öylemi yapayım?

Şimdi diyelim ki siz bugün saat 14.00 gibi derse başladınız. Çalışma masanızda ama ezber yapacaksınız ve ondan sonrada işte kafanızdaki planda yine ezber yapılacak. Ama ikiden beri 1 tane ezbere anca kafanızı verebildiniz sıkıldınız ders çalışmak istemiyorsunuz. Ondan sonra sadece ezber yapmış olduğun dersle ilgili test çözsen vede mat fizik kimya çalışıp tekrarlasan yani sevdiğin dersleri çalışsan şu an da ( saat zaten 18.31) şimdiden bahsediyorum. Dediğim gibi kafama çok takıyorum ve çok stresim çalışmama rağmen son 2 hafta sonra bide sınav var ve ben bu okulda yeniyim öğretmenlerim sınavı nasıl yapacaklar falan heyecan var yani o yüzden şimdi böyle yapsam bir şey olmaz herhalde 2 hafta boyunca yine düzenlice çalışacağım zaten ayy baya uzun oldu bu yalnız neyse şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler...
OKUL VE DERS? Arkadaşlar kafama çok takıyorum ve size yinede sormak istedim sizce öylemi yapayım?