Arkadaşlar Türkiye'de çalışan bir infaz koruma (gardiyan) memuru ne kadar kazanıyor? Birde 1. Müdür, 2.Müdür vs gibi yükselebiliyormuş? Kıdem atlamak kolay mı?
Cevaplarınızı bekliyorum
teşekkürler
Cevaplarınızı bekliyorum
teşekkürler
Bu meslekleri insan neden ister bir anlam vermeye çalışıyorum olmuyor. Bu siteden çıkıyor böyle tuhaf meslek seçimleri yok icra memurluğu yok infaz koruma memurluğu insanın bu meslekleri yapabilmesi için kendini duygularından hislerinden ve korkularından arındırmış olması gerekiyor. Bu karaktere ve kişiliğe sahipseniz yapabilirsiniz yok sadece para için yapmayı seçiyorsanız aynı paraya ruh sağlığınız bozulmadan yapabileceğiniz bir çok meslek mevcut.
Yok ben bilgi edinmek icin sordum , olamam da zaten turkiyede yasamiyorum .. Lakin benim sevgilim bu meslekte calisiyor ilerde evlenince insallah beni turkiyeye cagiriyor yurt disina gelmek istemediginden.. Bende merak ettim. Kendisine sormadim
bir ara duymuştum bizim emlak ofisinde konuşuyorlardı yalnız kaç yılık bilmiyorum 1900 tl alıyodu
Tskler ;)
2012 yılının ilk maaşı yeni başlayan bir memur için 1700 lira olacakmış. bilgiler burada.
link
Tesekkur ederim
Cevap
3Cevap
yeni başlayan 1600 tl alıyomuş arkadaşımın kanki öyle alıyormuş
abim infaz koruma memuru şuan 1500 alıyo ama sanırım yıl başından sonra 2000 olacak...
zor meslek maaşından önce bunu düşün derim
Ben olamam canim zaten kondiyonlarina bile uyamam :) sevgilim gardiyan o yuzden arastirdm
gardiyan olmak mı istiyorsun ? delirmiş olmalısın
Yok canim benim sevgilim gardiyan
Oyle oldugunu bilmiyordum ama ben sevmiyorum bu meslegi..
Psikolojisi de pek duzgun sayilmaz zaten balik burcu aniden degiskenlik gosterebiliyo.. Bide lise yillarinda trafik kazasi gecirmisler ailecek, yengesi camdan firlamis beyni dagilmis:S ve o donem travma yasamis 1hafta hic konusmamis.. Simdide konuskan bi insan degil ice kapanik...
Amin.
2000 civarı biliorum başlangıç olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar