Arkadaşlar ingilizce öğretmenliği okuyorum. Öğretmenlikteki atama sistemi de diğerleri gibi mi? Yani şehri kendimiz tercih edip ona göre mi yerleşiyoruz? Hayalimde Ege şehirleri var aslında.
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kaç tercih yapabiliyorsunuz bilmem ama istediğiniz yeri tercih edebiliyorsunuz bide en son sizde türkiyenin heryerine giderim diye bir tercih var o tercihi işaretlersen baştaki tercihlern gelmezse seni artık o tercihlerinn dışında başka bir yere gönderiyorlar diye biliyorum ama öğretmen olan arkadaşlar daha ii açıklar bence
14 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim ☺
- Cevap sahibi+1 yıl
@Aashiqui hocam bir bakarmısınız arkadaşa yardım edermisiniz
- Cevap sahibi+1 yıl
@Aashiqui
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Hayır o sistem eskidendi artık kurayla atanılıyor çoğu da doğu diye biliyorum
10 Yorumla
Öncelikle istediğiniz yeri tercih ediyorsunuz ama memleketlerinize görede yapıldığı söyleniyor doğruluğunu bilmem tabi
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
0Cevap
- +1 yıl
Artık atamalar değişti bir okulöncesi öğretmeni olarak söylüyorum sözlesmeli atama yapılacak ve 6 yıl aynı yerde kalma zorunlulugu var bu yerlerde Doğu yerleri olacak araştır bence gündemden geri kalmışsın
12 Yorumla- +1 yıl
Şöyle şimdi sen kpss ye gireceksin 2 ayrı sınava önce matematik tarih falan daha sonra alan sınavına bu sınavlardan sonra aldığın puana göre mülakata basvuracaksin bunları biliyorsundur mülakatı geçersen 6 yıl bir Doğu şehrinde kalacaksın 4 yıl dolduktan sonra kadrolu olabileceksin ama 2 yıl daha bulunduğun şehirden ayrilamazsın 6 yıl sonra tayin isteyebileceksin
O öğretmenliği nasıl yapacağına bağlı
Ücretli öğretmenleri kesinlikle devlet atar11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Zorunlu görevi memleketinden uzak bir yere veriyorlar ve altı yıl zorunlu sözleşmeli diye bir durum var... Sanmıyorum istediğin yere çıkacağını ama bilmiyorum tam
13 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Ben de aynı bölümdeyim bu arada ama özel düşünürüm büyük ihtimalle devlet çok zorlaştı
- Cevap sahibi+1 yıl
İstediğin yeri yazıyorsun
bildiğim kadarıyla evet diğer öğretmenliklerden farkı yok neden olsun ki
10 YorumlaEvet seçiyorsun çıkarsa gidiyorsun. öyle biliyorum.
10 Yorumla- +1 yıl
Doğuda3yıl zorunlu görev
12 Yorumla- +1 yıl
İstediğin yere gidersin
- +1 yıl
Hayır ya puana ve açığa göre
10 Yorumla - +1 yıl
Nerde o bölümün öğretmeni azsa ona göre
10 Yorumla - +1 yıl
öğretmen açığına (torpilliler hariç)
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Zorunlu doğu görevi dışında istediğin şehir