2 yıldır işsiz üniversite mezunuyum. Bu zamana kadar iş bulamadıysam bu saatten sonra zor mu? Benim gibi olan var mı?
Cevabın nedir?
sen hangi bölüm mezunusun büyük ihtimal iibf dir.
iibf li bir çok tanıdığım rahatlıkla iş buldu ve iyi ücretlerle çalışıyorlar ,
-sen okurken nerelerde staj yaptın
-hangi dilleri biliyorsun
-hangi sertifika belgelerin var
-hangi seminerlere katıldın.
- üniversitede hangi kulubteydin.
-üniversitede bir projede aktif veya pasif görev aldın mı.
-hangi bölümdesin.
-mezun olduğun bölümde ganon kaç.
-yüksek lisans yaptın mı
-toefl - yds puanın kaç belge sahibi oldun mu
bunları cevapla sana ona göre öneri vereyim.06 Yorumla
Soran+1 yılaynen iibf ama ist. da oturuyosan eğer tabikide bulurlar :) staj belediyede ve muhasebecinin yanında yaptım bilgisayar, logo ve işgüvenliği sertifikalarım var yüksek lisanslı işsiz olmak istemedğim için yapmadım :)
- +1 yıl
istnabulda oturmuyorlar ki kayserideler çoğu kimisi Ankara bazısı adana bazısı antalya bazısı İstanbul'da en kötüsü 3500 tl maaşla çalışıyor yanlış hatırlamıyorsam. işssiz olmak istemediğin için demek yüksek lisans yapmadın şu an çok iş bulmuşsun. bilgisyar ve logo programları şirketlerin işine yaramaz ki fabrikalar genelde logo kullanır , sana bir sürü sertifika ve seminerleri sayabilirim bu belgeye sahip değilsen işssiz kalman normal. gano kaç. muhasebecinin yanında asgari ücretle çalışabilirsin , bulunduğun ilin ticaret odasıyla iletişime geçmelisin
Soran+1 yılbiliyorum ama başburduğum bir çok firma lisans meznuyum diye geri çeviriyolar zaten en fazla 2 yıllık mezun alıyolarmış bir de yüksek lisans okursam hiç bulamıycam diye korkuyorum yoksa okumak kolay onu
- +1 yıl
hangi firmalara başvuru yapıyorsun küçük işletmeler mi bunlar.
benim dediklerim ülke geneli ya da uluslararası şirketlerden bahsediyorum. sen eğer onların vereceği paraya razı olduğunu belirtirsen düşünebilirler. kpss a grubu için hazırlanabilirsin. mali müşavirlik için başvuru yapabilir staj yapabilirsin 3 yıl bir smm nin yanında sonra kendi büronu açabilirsin. tanıdık vasıtasıyla bulursun.
Soran+1 yılkpss ye girdim zaten bu yıl dersaneye gittim tercih dönemlerini bekliyorum inş. olur küçğk yerlere de holdiglere de başvuruyorum açıkçası hatta başvurakla kalmayıp gidip cv veriyorum özellikle ama kısmetim mi yoktur nedir
En İyi Cevaplar
Ne bölümü okıduğuna bağlı ama hayattan beklentin ne okul bitiyor ve iki yıldır iş bulamıyorsan bu senin hatan şuanda piyasada işçi açığı çok tabiki teorik bilgin var pratik olarak hiç bir şey bilmezsen bu saatten sonra zor,
Önce kendini geliştir bence. Yoksa diyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılo piyasadaki acik bir bize gelmiyo heealde :)
+1 yılSertifika ve İngilizce olursa şirketler seni havada kapar birazda dilin uzun olacak girişimci olmalisin sürekli konusmalisin karsindaki leb demeden leblebi demen lazim. Tamamen sende bitiyor is. Amcam İİBF mezunu Şu an da 7.000 net aliyor bu para toplantılara gore veya yaptigin ise gore ayda 15.000e kadar cikiyor. Bu arada kimse sana gel benim sirketimde calis demez sen gideceksin her kapiya. Basamak basamak cikacaksin. Sormak istediğin bir şey varsa da çekinme
01 Yorumla
Soran+1 yılsertikilarım var zaten olmayanlarıda tamamlamaya çalışıyorum. bir işe girebilsem zaten o alanda kendimi ispatlayabileceğimi biliyorum ama iş görüşmelerine gittiğimde 2 yıl boyunca naptın sorusuyla karşılaşmak canımı sıkıyo. Hani sanki herkes 3-5 ayda iş bulabiliyomuş gibi davranıyolar. Ben de benim gibi olan var mı diye merak ettim.
+1 yılBiraz kendinizle alakalı. Kendinizi geliştirme, deneyim kazanma aşamasındasınız. Girişken ve atik olmanız lazım. :) Ekmek avuca düşmüyor, heleki işsiz koca bir ordusu olsan ibf çıkışlılara.
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen maalesef öyle her yere internetten başvurmakla kalmadım gittim özellikle cv verdim falan ama yine de çıkmadı işte :(
- +1 yıl
Bak ablam kimya mezunu. Nerdeyse hiç ataması yok. 2. yılında iş buldu. kimyager olarak ama aldıgı maaş yola yetmiyordu. Her gün 2-3 saat yol gidiyordu sabah akşam. Hırslandı heralde aynı şirkette mesul müdürlüğüne kadar çıktı. Sonra bıraktı işi ve şu an sefasını sürüyor. Tabi çok girişkendir, bir sürü sertifikalar, iş güvenliği kursları her gördüğüne atlar. şu an çalışmıyor, deneyim + diplomasını çalıştırıyor 5 yerde her bir yerden 500 lira cepte.
Yani diyeceğim o ki kısmetin nerde olduğu da nasıl geleceği de belli değil. Girişken ve sabırlı ol. İnşallah gelir :)
Soran+1 yılzaten bulucm kaçarı yok ama 2 yıl boyunca işe girmeyince insanlar bunca zamana kadar naptın sen gözüyle bakıyo sanki herkes hemen iş bulabiliyomuş gibi normalse bu sıkıntı yok benim için :D
- +1 yıl
normal normal, hazır boşken cvyi doldurmaya bak :p
Soran+1 yıltamam sıkıntı yok o zman :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
16Cevap
+1 yılbir yerden başlamanız lazım ilk etapta basamak olarak kullanacağınız çok deneyim referans isteyemen bir işyerinde başlayın ve burada kendinize gelirştirerek farklı firmalara geçin ben böyle yaparak şu anki seviyeme geldim
07 Yorumla
Soran+1 yılvala satış danışmanı ilanlarına bile başvuruyorum daha önce deneyiminiz yoksa zor diyolar
- +1 yıl
daha küçük adımlar atın yani kurumsal olmayan bir firma bile olsa size faydası olacaktır
Soran+1 yılattığım küçük adımları bir söylesem :) bir ara muhasebecinin yanına girmiştim ama adam para vermem sigorta yapmam dedi ee sigorta yapmayınca referasta göstremiyorum
- +1 yıl
pis herifin tekiymiş... mezun olduğunuz bölüm ne?
Soran+1 yılişletme
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun.. kariyer. net.. yenibir iş , eleman online. com gibi üyelikleriniz var değilmi ordan başvuru yapıyormusunuz
Soran+1 yılaynen hepsi var ama kısmte işte çıkmıyo bir türlü sadece bunca yıl beklemiş olan var mı diye merak ettim
+1 yıleğer açıkdan işletme okuduysan işin zor. Senin gibi yüzbinlercesi var misal odtü işletme desene ya da boğaziçi falan bir ihtimal de. Sürüyle işletmeci var. çok fazla tercih hakkın yok yani
01 Yorumla
Soran+1 yılaciktan degil normal okudum ama aciktan okuyan cok
+1 yılişkur ve halk eğitimin işine yarayacak sertifikalarını almaya bak
bir de ingilizceni geliştir bu iş olanağını arttirır017 Yorumla
Soran+1 yılonları yapıyorum zaten ayrıca kpss denedim dersaneye falan gittim kurslara seminerlere gittim ama yok :)
- +1 yıl
Ben kpss yerine ufaktan işlere girip çevremi genişletmeye başladım sonra sertifikalar ve İngilizce bilgisi arttıkça daha yukarı cikmaya başlıyor insan sadece biraz sabır ve işverenin dikkatini çekmek için diksiyonundan tut mimiklerine kadar farklı olmak gerekiyor
Referansın arttıkça bir üst tarafa çıkabiliyor insan
Soran+1 yılzaten bir yere girsem ben yapıcam herşeyi ama oraya giremiyorum
- +1 yıl
Hangi şehirde ikametgah ediyorsun
Soran+1 yılyalova
- +1 yıl
Yenibir is bul dan başvuru yaptın mı hiç?
Soran+1 yılohhooooo mezun olduğumdan beri bir defter bitti başvurularla :D
- +1 yıl
O halde referansında sıkıntı var
Soran+1 yıltabiki de aynen torpil olarak gösterebileceğim bir adam bile yok yoksa zaten ohoooo yani
- +1 yıl
Torpil demeyelim biz ona sonuçta burası özel sektör ve hatır meseleleri çok fazla uzun sürmez o yüzden referans ve kendini geliştirme tarzı diyebiliriz
Bir de tabiki hayatındaki aktifliginle alakalı bir problem
Cevreni biraz genişlet sana yardımcı olacak insanlar çıkacaktır
Soran+1 yıl:D bakanlıkta çalışan akrabalarım var ama önemli olan çevre genişletmek değil etkili çevre bence
- +1 yıl
bence şansını bursadan yana denemelisin belki ihtimaller orda daha olanak sağlayabilir
Soran+1 yılist. izmit yalova 3 lüsüne yoğunlaşmıştım bir de orasını ekliyim o zamn :D
- +1 yıl
biraz kader kısmet demek lazım bu işlerde
Soran+1 yılaynen sanırım öyle çünkü ne kadar zorlasam da bazen olmayınca olmuyo illaki olucak biliyorum ama benim gibi bu kadar yıl bekleyen var mı diye merak ettim sadece o yüzden şimdilik bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum :)
- +1 yıl
Valla bende yeni mezun oldum ama İngilizce düzeyi ve birazcıkta aktif olmamdan dolayı yüksek olanaklı iş teklifleri aldım Bayram'dan sonra tek tek gidip en uygun olanı seçicim artık
İşin ucuna su şekilde bakmak lazım sen olsan seni alır kıydın ya da sen bana ne kazandırırsın gibi sorular...
İnşallah şende hak ettiğin işlerde çalışırsın
Soran+1 yıltesekkurler hayirlisi
+1 yılÜniversite mezunu olup da işsiz olanlar iş bulanlardan daha çok zaten ablacım. Her yıl bir milyondan fazla kişi üniversiteye girince böyle sıkıntılar baş gösterdi sonunda.
013 Yorumla
Soran+1 yılaynen bazen keşke okumasaydım en azından iyi ya da kötü bir işim olurdu diyorum ama iş görüşmelerine gittiğimde hep bana mülakatta 2 yıl boyunca hiç bir yerde çalışmadın mı naptın şimdiye kadar soruları karşısında umudum tükeniyo
- +1 yıl
Sen de çok yatmışsın ama ya... :D
Soran+1 yılyok 2 yıl boynca evde yatmaadım hralde kurslara seminrlere katıldım bu yıl dersaneye gittim kpss ye hazırlandım
- +1 yıl
Katıldığın kurslardan, seminerlerden aldığın belgelerle gayet bir iki adım öne geçmen gerek aslında. KPSS güzel ama şu dönemde; kadrolar bildiğin bomboş, düzgün çalıştıysan kafadan yerleşirsin yüksek ihtimalle.
Soran+1 yılbende ondan medet umuyorum :) yani 2 yıl boş beklemedim ama yine bulamadım iş falan
- +1 yıl
Ya tam anlamıyla kısmet işi senin durumun. Tecrübe manyağı olmayan bir iki işveren kaldı zaten piyasada, onları denk getirmen lazım. Biraz şansa ihtiyacın var. Tecrübeli bir çöpü tecrübesiz bir elmasa tercih ediyor şimdiki dümbükler. Allah kolaylık versin. :D
Soran+1 yıl:) teşekkürler bu işin torpil ve şans işi olduğuna katılıoyorum bende 2 si de olmadığından mal gibi kaldım :D ama en basitinden satış danışmalığına bile başvurdum referans yoksa olmaz dediler D:
- +1 yıl
Satış danışmanları bile üniversite mezunu olmasına rağmen işe alınmıyorsa ülkede çalışabilmek lüks olmuş cidden. :D
Soran+1 yılya ben basiretsizim ya da cidden ülkeye yazık bilseydim lise mezunu olarak kalırdım
- +1 yıl
Ülkeye zaten yazık ama sende de bar biraz kısmetsizlik. Lise mezunlar daha kolay iş buluyorlar hakikaten, ego falan da olmayınca patır patır giriyorlar işe.
Soran+1 yılsorun benden yani :( peki hiç benim gibi bunca yıl işsiz olatrak duyduğunuz tanıdığınız biri var mı tek olmadığımı bilirsem en azından :)
- +1 yıl
Benim çevrem ya işsiz, ya serseri ya da kendi alanı dışında çalışıyor zaten. Kesinlikle yalnız değilsin. :D
Soran+1 yıloleyyy be :D
senin gibi binlerce mühendis arkeolog öğretmen hep işsiz kardeş yalnız değilsin bende burdayım :) bu dönemde atanamadık
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl bulamayınca bir daha hiç bulamıycakmış gibi hissediyorum
Soran+1 yılibff
Soran+1 yılaynen öyle lise mezunu olsaydım en azından iyi ya da kötü bir işim olurdu ama şu an yok
Soran+1 yılvala bana yok bence :D çünkü kasiyerliğe satış danışmalığına bile başvurdum
Soran+1 yıltamam bakıcm sağol
+1 yılKac yasndasn bilmem ama olur her sey olur amcam 35 yasnda bir meslek sahibi oldu basarirsan olur
07 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım 22 yaşında mezun oldum 2 yıldır işsizim canım
- +1 yıl
Daha yenisin ya dedigim gibi 35 de meslrk sahibi olanlar var sikinti etme bence kismetin bekler seni sabirli ol sen sadece yinede hayattz basarilar umarim dilegin olur.
Soran+1 yılteşekkürler illaki olucağını biliyorum zaten ama iş görüşmelerine gittiğimde 2 yılda naptın nası bulamadın diye soruyolar ben de herkes 3-5 ayd buluyo da sorun bende mi diye düşündüm o yüzden benim gibi olan var mı dye merak ettim :)
- +1 yıl
O zaman sende isverenlere dersinki okuldansonra yogun bir surec gecirdim ve o surec icinde mantikli isleri degerlendirdim.. VE 2 sene aradan sonra bu isin benim icin daha mantikli ve kararli bir sey olacagini dusundum. Hem is veren hemde calisan icin daha sonuclu is olacagini dusundum.. Bilmem size de uyar mi dersin cok kararli bir cevap ben isveren olsaydm senin zeki biri olacagini ve cok faydali bir calisan oldugunu dusunurler oylesindir de mutlaka eger oyle olmasaydin 2 sene icinde bu kadar kendine sikinti vermenin sebebini anlamazdm.. :) badarilar
- +1 yıl
Basarilar :)
Soran+1 yılcok saol canim tesekkur ederim :-)
- +1 yıl
Yaa ne demek canm benim her zaman :)
ibff bolumlerimde kendini gelistirmezsen ekmek yok kendini gelistir konulara hakim ol
017 Yorumla
Soran+1 yılkendimi geliştirmem için biyerden başlamam gerekiyo ama o bir yeri kimse vermiyo :(
Soran+1 yılonları biliyorum zaten kurslarına da gittim
Soran+1 yılsizin ordak mali müşavir iyimiş o zaman biri ban 500 dedi biri para vermem dedi :)
Soran+1 yılyalova
Soran+1 yılzaten oraya iş başvuruları yapıyorum ama çalışmadan ist. a gitsem evin kiraasını nasıl ödiycem :(
Soran+1 yılyüksek lisans yapmadım bilgisayar da falan sıkıntı yok zaten sertifikalarımda var telden konuş derken işkur hariç diğer sitelerde telefon numaraları olmuyo nasıl bulabilirm
Soran+1 yıltamam telini bulduklarımı arıycam ama deneyimsiz olduğum için bana en fazla verecekleri asgari ücret tek kişiyle ev tutup geçinemem yanıma dediğin gibi birierini ayarlamam gerek
Soran+1 yılbaslasam devami gelicek zaten eminim ins. hayirlisiyla olur
Çok fazla var senin gibi. Bölümün ne bilmiyorum ama.. En azından umudunu kaybetme..
03 Yorumla
Soran+1 yılyok illaki bulucam kaçarı yok ama benim gibi bunca yıl bekleyen var mı diye merak ettim :)
Soran+1 yılillaki vardı ama ne biliyim 5-6 aylık işsizler vardır benim gibi 2 yıllık var mıdır bilmiyorum :(
+1 yılne mezunusun abla ya bizdemi hiç gitmesek üniversteye
00 Yorumla
+1 yıllescard. com istediğin ilde istediğin işi bulabilirsin arkadaşım.
11 Yorumla
Soran+1 yılsaolasin
Iibf mezunuysan git mufettislige basvur bankalara maaslari cok iyi be yeni mezun aliyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılbanka sınavlarına da giriyorum canım ama olmuyo ya
Soran+1 yılişletme mezunuyum ama ing. yetenek işi ya :)
Soran+1 yılaynen :)
hangi bölümden mezunsun
03 Yorumla
Soran+1 yılişletme
Soran+1 yılsağol canım teşekkür ederim
Is verelim pazarlama nasil
013 Yorumla
Soran+1 yılpazarlama nasıl derken deneyimim yok :) ondan iş bulamıyorum zaten
Soran+1 yılbu saatte sonra azim ve hırs yok mu sanıyosun :)
Soran+1 yılneredesiniz
Soran+1 yılsadece olduğunuz yeri söyleseydiniz ona göre mesaj atıcaktım haşlamanıza gerek yoktu
Soran+1 yılahahah daha işi kapmadan ciddiye bindirdiniz :D
Soran+1 yıldemekki yok iş sizin olsun hayırlı günler allah çalışanlarınza sabır versin
Soran+1 yılben calisanim kole arayan patronlarla zaten calismam hakkimi aramasini da bilirim vur agzina al lokmasini biri diilim bn size diil siz bana uygun degilsiniz daten tesekkyrler
+1 yılah be bacım bende aynıyım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılne kadardir issizsin
- +1 yıl
işsisiz işte :D
Malesef :( 1 yıldır mezun işsizim :(
00 Yorumla
+1 yılgel bizim memlekete iş çok
00 YorumlaTanıdığım tam 10 sene sonra buldu zor ama olur
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıl boyunca naptı D:
+1 yılHahaha sana bir site verim ordan aninda bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılsöyle :)
- +1 yıl
Sen nerden bakiyodun 2 yildir 😀
Soran+1 yılmümkün olabilecek her yerden :D
- +1 yıl
Eleman. net var ben cok buldum bak hemen.
bölümünüz ne
03 Yorumla
Soran+1 yılibff
Soran+1 yılales değil de kpss denedim dersaneye gittim bu yıl tercih yapıcam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBölümün neydiki
01 Yorumla
Soran+1 yıliibf
Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. bende öyle malesef
04 Yorumla
Soran+1 yılne kadardır işsizsin :/
Soran+1 yılillaki var bir yerlerde ama ne zaman olucak bakalım :(
+1 yılKpss gr sansini dene
01 Yorumla
Soran+1 yılgirdim de tercihler başlamadı henüz
Ne bölümü mezunusun
01 Yorumla
Soran+1 yılibff
+1 yılbölümün nedir
09 Yorumla
Soran+1 yılibff
- +1 yıl
sana iş görüşmesinde bölümün ne dediklerinde ibff diyorsan işsiz kalman normal çokta yadırgamamak lazım
Soran+1 yılhepsi aynı diye dedim sonuçta hepsi hemen hemen aynı işleri yapıyıo
- +1 yıl
bölümüne göre değişir örneğin çeko mezunuysa ingilizcen yoksa iş bulamazsın o fakültenin bir çok bölümü şu anda ölü cv için gerekli bir çok koşul yerine geldiğinde ancak iş bulunabilir
Soran+1 yılvala torpilin varsa diil ingilizce istersen hic okuma bn bu isin torpil ve sans isi olduguna inaniyorum
- +1 yıl
onun yeri başka tabi ki torpilin varsa lise mezunu da olsan işe girersin.. torpilin yoksa tamamen senin çabana bağlı olacaktır
Soran+1 yılaynen katılıyorum
- +1 yıl
hakkında hayırlısı olsun ne diyelim :)
Soran+1 yılsağol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe mezunusun?
05 Yorumla
Soran+1 yılibff
Cevap sahibi+1 yılHangi bolum peki iktisat, isletme?
Soran+1 yılişletme
Cevap sahibi+1 yılKpss ye hazirlan, yuksek bir puan al. Bide tavsiyem yuksek lisans yap bir sene. Iyi derecede ingilizce ogren ve mutlaka bilgisayar ogren. Tum bunlara sahip olursan gayet iyi isler bulursun
Soran+1 yılcanım kpss denedim dersaneye gittim bu yıl zaten tercih dönemini bekliyrum yüksek lisans yapmak istemiyorum çünkü o zaman yüksek lisanslı işsiz olucam biçok gittiğim yer sen lisans mezunusun diye iş vermiyolar zaten bir de onu okursam hiç bulamıycam onun dışında bilgisayar iş güvenliği sertifikalarım var
+1 yılherkes öyle be aplam
00 Yorumla
+1 yılİş mi lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılevet :)
- +1 yıl
istersen ozl gl
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi