Pilotlar mi, avukatlar mi yoksa mimarlar mi çok kazanır?
Pilotlar
Mimarlar
Avukatlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Avukatlar daha fazla kazanır zira bir pilotun yıllık maaşı 10 bin lira iken avukata gdip sadece bir kaç mesele danışmanın fiyatı bin liradır ayda 10 tane böyle eleman gelse 10 bin yapar dava başına 4-5 bin alırsa eğer bayagı alır tabi bunun için adınında biraz duyulması gerek
İşe ilk başladıklarında pilotlar, uzun vade de mimar ve avukatlar sollar.
pilotlar 25.000 civarı
avukatlar 7.000-9.000 arası
mimarlar 15.000
bunlar maks. maaşlar
Cevap
16Cevap
Avukat diyenler turkiyede kac avukat var heralde sayisindan haberi yok pilot cok kazanir mimar da isinde iyiyse adi varsa o da cok kazanir ama avukatlik eskisi gibi populer değil
avukatlar en çok kazanan meslek gurubudur. eğer ki iyi bir bölüm seçmişsen miras hukuku gibi paraya para demezsin. milyonlar kazananlar var benim bildiğim. mimarlık şirketin varsa yine milyoner olmak için fırsata sahip olursun. en iyi havayolu şirketi emirates te kaptan pilot olsan bile ayda max. 100 bin anca kazanırsın belki o da mesai vs ile.
Yardımcı pilot 9 bin alıyor. Kaptan pilot 24 bin ve üzeri alıyor. Aylık en fazla 14 gün çalışabiliyor bu bağlamda pilot en iyisi
Mesleğinde gösterdiğin başarıyla doğru orantılı hepsi. Pilot baya kazanır ama iyi bir avukat ya da aranan bir mimar kat kat daha kazanabilir.
pilotlarin hepsi cok kazanir avutlarin azi mimarlarinda cok azi cok kazanir
Bir avukat sadece bir davadan 400000 tl kazandığı oluyor
o nasıl oluyor?
Evet ama öyle büyük davaları tecrübeli avukatlar alır. Zaten çok fazla hukuk okuyan da var.
o her avukat için geçerli değil... nadiren çıkıyor.
Hepsinin kendine göre daha çok kazanacağı yollar var ama mimarlar bana göre daha çok kazanır...
Pilotlar bir boh almaz diger ikisinin yaninda :D
pilotlar 26 bin tl maaş alıyor
Emin misin? Ben bir yerde 9 bin diye okumuştum.
Ona gore es secicek hahahha :)
Öyle eş mi seçilir?
Belki ona göre meslek seçeceğim?
Sen ne diyosun @cglkcr
matematik ogretmenleri
Pilot
Pilotlar
avukatlar
Pilot mimar avukat
Pilotlar
pilotlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?