PARA YÜZÜNDEN OKUYAMIYORUM?

İçimi dökmek için yazıyorum. Okumayadabilirsiniz. Evet arkadaşlar, güne güzellikle başlayan insanlar. Kazandığım üniversiteye gidemiyorum. Sırf fakiriz diye.

Şimdi bu suriyelilere yapılan yardımın 10 / 0,01 i bana yapılsa sadece okumam için, şu an okuyor oluyordum. Böyle hayatın içine tüküreyim. Para yüzünden okuyamıyorum. Lanet olsun bin kere lanet olsun. Para yüzünden kazandığım Düzce üniversitesine gidemiyorum. Şaka gibi. Kyk çıkmıyor. Kazandığım myo ya yakın olmadığı için başvuramıyorum. Eve veya özele de gidecek paramız yok. Elden gelen hiçbir şey yok. Burs veren heryere başvurdum ama o bile belli değil. 400 tl devletin vereceği burs ocakta başlıyor. Herşey tıkandı. İşe sağlık sorunum yüzünden gidemedim. Ağır bir hastalık atlattım. Tam bitmedi ama az kaldı. Şükürler olsun her halimize ama bıktım artık. Elalemin çocuğu doğuştan kolejlerde okuyor. Hayatta bir yere geliyor ister istemeden. Ben burada 3 kuruş için okuyamıyorum. Evet o 3 kuruş bile yok bnde. Dondurup seneye de gidemem artık. Hiçbir şey de hayır yok. İnancımı kaybediyorum. Şaka gibi yemin ederim şaka gibi 12 yıl oku. Üniversiteyi kazan ama para yok gidemiyorsun. Allah'a emanet olun.
PARA YÜZÜNDEN OKUYAMIYORUM?