- +1 yıl
-1 tutam bilgisayar mühendisliği
-1 tutam elektrik-elektronik mühendisliği
-1 tutam makine mühendisliği
-1 tutam inşaat mühendisliği
-1 tutam kontrol mühendisliği
-1 tutam optik mühendisliği
-1 tutam imalat mühendisliği
Evet tüm malzemeleri bir mühendislik kabına döküyor ve karıştırıyoruz, kısık ateşte pişmesini bekliyoruz. Evet, pişme işlemi tamamlandı, hayırlı olsun Endüstri Mühendisliği yemeğiniz hazır.
Tadını şuana kadar kimse çözemedi, yerken yaşamanız gerekiyor. :D21 Yorumla- Soran+1 yıl
Aşure gibi muhendislik :Dd
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
hani bir espri varya herşeyden azar azar hiçbirşeyden tam değil işte öyle.
endüstri mühendisi birşey üretmez dizayn etmez yaptığı iş üretimi analiz etmek üretimi hızlandırmak daha az adamla daha çok iş nasıl yapılır onu bulmaktır.
aslında bakarsan birçok mühendis ülkemizde endüstri mühendisi gibi çalışıyor.10 Yorumla
- +1 yıl
Kendileri de tam bilmiyor 😂😂
15 Yorumla- Soran+1 yıl
:D bilgisayar muhendisligi okuyorsun sanırım :)
- +1 yıl
Evet 😌 endustriciler genelde bize ben buyuyunce ceo olucam , yonetici olucam diyip mezun olduktan sonra bir seyler hesaplayip duruyorlar. atiyorum bir isletmede kac tane masa sandalye olabilir bu masa ve sandalyelerin boyutu sekli nasil olmali vs. Gibi isler yaparlar. surekli matematik turev integral hesap kitap maliyet isleriyle ugrasirlar. hayattaki hedefler mercedes gibi yerlerde calismaktir 😄
- Soran+1 yıl
Hmm anladim :) Ben de şuanda elektrik teknikerligi okuyorum :D dgs ile insallah elektrik mühendisligine gecebilirim cok azim yaptim 1 yildır calisiyorum :)
- +1 yıl
Hadi hayirlisi olsun umarim calisman sonuc verir😊
- Soran+1 yıl
inşallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Endüstriye bakarkar öyle aval aval. Adamlar yapıyor be derler. Bizimkiler pek bir iş yapmadığından. d
10 Yorumlaerkeğin maaşı, kadının yaşı, Endüstri mühendislerinin ne iş yaptığı sorulmaz... Sen bilmiyon mu yoksa kardeş :D :D
10 YorumlaTükenenilir kaynakların verimli kullanılmasını sağlarlar birçok kurumda çalışabilirler diye biliyorum...
10 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım boğaziçi endüstriye başlıyor bu sene. Kendisine sordum henüz bilmiyorum. Öğrenirim bu sene dedi :D şaka değil
11 Yorumla- Soran+1 yıl
:Dd
- +1 yıl
Biraz iktisat
Biraz işletme
3-4 matematik...
Kısacası her poktan 5 gram durumu.
İki Câmi arasında kalmış bînamaz gibiler 😃10 Yorumla - +1 yıl
Endüstri mühendisi daha çok patron sıfatında çalışır yani yönetim de olur ve işlerin maliyetini performansını iş bölümünü vs düzenlemesini yapar bir nevi esnaf dükkanındaki patron gibidir fabrika ve şirketler de :)
10 Yorumla - +1 yıl
işletme bolumu var ya, onun muhendislik halidir. maliyet muhasebesi yaparlar mesela. verimlilik hesaplari vs. yonetimin muhsendislik formu iste.
20 Yorumla fabrikalarda özel sektör kuruluş firmalarında yönetici statüsünde çalışırlar
20 Yorumla- +1 yıl
Bütün mühendislik bölümlerinin derslerini yüzeysel alırlar kendilerini geliştirseler istediği alanda çalışabilir bu çerçeve içinde
10 Yorumla Onlarda bilmiyo pek bir is imkanlari yok acikcasi. Iyi bir univ mezunu degilse
10 YorumlaSanayi tipi ürünlerin tasarımı ve geliştirilmesi
10 Yorumla- +1 yıl
Endüstri mühendisliği yapar.
10 Yorumla Bunu açıklayacak baba yiğit bulunmadı daha dostum
10 Yorumla- +1 yıl
Bakalım kendileri biliyor mu
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Çok iyi iş ararlar bro.
10 Yorumla - +1 yıl
Ben de merak ediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Aşağıda açıkladım