Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı uyarısı hakkında
E-devlet'teki sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı çözümü olan bir şey mi?
Bu e-devlet sistem arızası ne zaman düzelir acaba?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer E-devlet'teki sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı çözümü olan bir şey mi?
Bu e-devlet sistem arızası ne zaman düzelir acaba?

Ben de onu bekliyorum ya, KYK tercihlerimi yapmak için. Yoğun trafikten dolayı e devlet teknik arıza yaşanıyor. Sunucuları kaldırmıyor ve işlem yaptırmıyor.
Benim tavsiyem e devlet sistemde yaşanan teknik aksaklık durumlarında, gece geç saatlerde ya da sabah erken saatlerde giriş yapman. O saatlerde daha az insan giriş yaptığı için daha hızlı işlem yapabilirsin.
E devlet de aynı şekilde teknik aksaklık nedeniyle giriş yapamamış olabilirsiniz gibi bir açıklama yapıyor. Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı çözümü, daha sonra tekrar giriş yapmayı denemek. Yoğun olmayacağını düşündüğün saat aralıklarında e devlet sistem arızası yaşamak daha düşük bir olasılık.
şimdi de e posta doğrulama kodu hatası veriyor... ya sabır
düzelmiş ben kyk başvurumu yaptım
ben de yaptım çok şükür.. senin adına da sevindim canım :D
bende tatlımm hayırlı olsuun
e devlet kafayı yedi tam da üniversite kayıtlarının son günü! Sistem çok dolu olduğu için uyarı veriyor. Tekrar tekrar denersen bir ara girecektir. Sistem kaldırmıyor o kadar trafiği ve hata veriyor. Burada yapabileceğin pek bir şey yok ama kayıtlar dolmadan düzeltirler ya da daha iyi hızlı internet çeken bir yere gitmeni tavsiye ederim.
E devlette KYK yurt işlemleri yapılırken para yatırdığı halde teknik aksaklık nedeniyle işlem yapılamadı yazıldığından yurt işlemleri olmadığı diye üzülen arkadaş, üzülme çaresi bilgisayardan gir ve sayfayı olana kadar yenile ve göreceksin düzelecek sadece sayfayı yenile internet adı yazılan yere gel ve entere bas sadece bu kadar
bunlar e devleti yakında ya ruslara yaa katarlılara satarlar mng bunlar ülkeyi satar ülkeyi neye el uzatsalar bku çıkıyor
Düzelmesini bekleme sürekli yenile sayfayı kendine gelir 😊
Cevap
6Cevap
1 yıldan fazla süre önce sorulan soru nasıl geldi karşımıza ya :D
Yoğunluk geçince kendine gelir akşam saatlerinde bir deneyin.
Özel bilgilerin sanal ortama taşınması riskli işimi sanalda değil yerinde yapmayı tercih ederim.
aynı sorun bende de var sahil güvenliğie başvurucam dünden beri düzelmedi çünkü başvuran çok ne zaman düzelir bilemem
sayfayı 1 2 kez yenılemeyı denedın mı
birkaç saatte de düzelebilir birkaç gün de
Sistemde yaşanan teknik aksaklık giderildiğinde
Sürekli gir çık düzeliyor
13 Ekim 2017 oldu. Hala devam ediyor...
şu an düzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?