Merhaba,
Tekrar okul okumak istiyorum, Lise 1 'e geçtim ve okulu bıraktım bırakma sebebim ise, diyarbakır'da
'' Hüseyin Uluğ Orta Okulu ''da 8. Sınıftan Lise 1 'e geçtim Bana yakın olan okullara tercih verdim ama, Diyarbakır / HAZRO ilçesi çıktı. Maddi durumum olmadığı için gitmedim. Evime yakın olan okullara gittim kontejyan yok dediler. Şimdi çok pişmanım bıraktığıma aslında o kadar çabalamadım, bana yardım edermisiniz? Açık liseye kaydoldum ilk sınava girdim, Sonrasında daha pek gitmedim aksattım yapamıyordum yüz yüze ders göremiyordum.
Annemi kaybettiğim için kardeşlerime kısa bir süre ben baktım, 7. Sınıfta 148 gün devamsızlık 8. Sınıfta 45 gün devamsızlık. Lütfen tekrar başlamak istiyorum aranızda öğretmen falan yok mu bana yardımcı olucak biri? LÜTFEN !
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)
Tekrar okul okumak istiyorum, Lise 1 'e geçtim ve okulu bıraktım bırakma sebebim ise, diyarbakır'da
'' Hüseyin Uluğ Orta Okulu ''da 8. Sınıftan Lise 1 'e geçtim Bana yakın olan okullara tercih verdim ama, Diyarbakır / HAZRO ilçesi çıktı. Maddi durumum olmadığı için gitmedim. Evime yakın olan okullara gittim kontejyan yok dediler. Şimdi çok pişmanım bıraktığıma aslında o kadar çabalamadım, bana yardım edermisiniz? Açık liseye kaydoldum ilk sınava girdim, Sonrasında daha pek gitmedim aksattım yapamıyordum yüz yüze ders göremiyordum.
Annemi kaybettiğim için kardeşlerime kısa bir süre ben baktım, 7. Sınıfta 148 gün devamsızlık 8. Sınıfta 45 gün devamsızlık. Lütfen tekrar başlamak istiyorum aranızda öğretmen falan yok mu bana yardımcı olucak biri? LÜTFEN !
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Keşke yardımcı olabilsem ama imkanım yok ya 😔
Sadece ne yapmam gerekiyor onu öğrenmek istiyorum.
Internet falan var mi videolu derselere bakma imkanin
Açık Öğretim Lisesi (AOL) Hackleye bilir %100 Kredi alırım ama amacım normal lise.
Vallaaha elimden bisey gelmiyor ki anca ogretmen falan denk gelmeli onlar sana yardımcı olabilir
Az önce bir arkadaşla görüştüm, hocaya sormuş benim durumu. Tekrar devam edebilir dedi.
İnsallah başlarım <3
Inşallah ya hakkında hayirlisi 😊
Gittim okulla görüştüm kaydın devam ediyo dedi, gidip belge al nakil iste dedi. SÜPER :D
Ne guzel ya😊 hadi hayirkisi😊
Zaten eğitimin paralı olması külliyen yanlış
Para sıkıntı değil, tekrar dönebilir miyim? onu diyorum anlayan biri çıkıp EVET, derse ben valiliğe bile giderim.
bir araştır internetten. Bu konıda pek bir bilgim yok
Peki teşekkürler :)