Çok çok önemli bilgisi olanlar bakabilir mi? Arkadaşlar 18 yaşındayım üniversite tercihimi yaptım sonuçları bekliyorum, büyük ihtimalle yazdığım yerlerden birine yerleşirim. Üniversiteye giderken almam gerekn temel şeyler için para kazanmak istiyordum hep. Babam çalışmama çok karşı, o da karşılar tabi ihtiyacımı ama, kimi ihtiyaçlarımı gereksiz buluyor, ve maddi durumumuz cok iyi olmadığı icinde müsriflik olarak görüyor. İngilizcem iyi, çevirmenlik için bir kaç siteye başvurdum ama biliyorsunuz bu işi gönüllü yapan sayıssı çok olduğu için ücretli yapabilen sayısı da çok az.
özet olarak
işkur kurslarını düşündüm. Bu ay başlasam 1 ya da iki ay devam edebileceğim. Sonrasında okul başlayacak. Ve hiç yaşadığım şehri yazmadım garanti farklı şehre gidiyorum yani. Burdaki işkur kurslarına da baktım süre olarak 1-2 aylık yok. 3-4 aylık bulabildim en kısa. Ben 1-1,5 ay gitsem sonra devam etmesem ne olur sizce? Gerekçemde okul için başka şehre gidicem ikametgahım değişecek sonuçta, eğer gittiğim şehirde devam etme olanağım varsa ona da tamam ama var mıdır bilmiyorum. 1 ay gidip sonra devam etmesem yatırdıkları parayı geri isterler mi? Yani bana olumsuz bir yanı olur mu?
özet olarak
işkur kurslarını düşündüm. Bu ay başlasam 1 ya da iki ay devam edebileceğim. Sonrasında okul başlayacak. Ve hiç yaşadığım şehri yazmadım garanti farklı şehre gidiyorum yani. Burdaki işkur kurslarına da baktım süre olarak 1-2 aylık yok. 3-4 aylık bulabildim en kısa. Ben 1-1,5 ay gitsem sonra devam etmesem ne olur sizce? Gerekçemde okul için başka şehre gidicem ikametgahım değişecek sonuçta, eğer gittiğim şehirde devam etme olanağım varsa ona da tamam ama var mıdır bilmiyorum. 1 ay gidip sonra devam etmesem yatırdıkları parayı geri isterler mi? Yani bana olumsuz bir yanı olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer