arkadaşlar 18 yaşıma girdim lise hayatım biticek ve ben daha hayatımda 1 kez bile ciddi ciddi kavga etmedim
ben bunu bir eksiklik olarak görüyorum sizce de kötü birşey değil mi ?
ben bunu bir eksiklik olarak görüyorum sizce de kötü birşey değil mi ?
kavga etmek iyi bişe değil ki neden dert ediyorsun bunu? hani dayak yerim bir olay olsa diye filan mı? kurslara filan yazık kickboks vs vs ama kavga etmek için heveslenme insanlar anlık sinirlenmelerle neler yapabiliyor mesela daha 2 gün olmadı fb gs maçı sonrasında ufak bir tartışma ve gencecik bir arkadaşımızın canına maal oldu onun için fazla heveslenme kavgadan daima uzak dur bence
Normalde iyi bir şey tabii ki..
Ama bu neanderthalden evrilememiş denyo milletin içinde mecbursun kavga edebilmeye..
İstediğin kadar düzgün konuş, dert anlat
Korkak oluyorsun, light oluyorsun..
Ama, delirip kafayı gömdüğün an ''abi'' diyorlar adama..
Bela mı arıyosun çocum sen
18 yaşına kadar çok pis kavga ederdim tövbe ettim.
Ne gerek var 3 günlük dünya ?
çıkışta kapışalım çaktım mı yumruğu gözüne anlarsın edip etmediğini :D
Cevap
9Cevap
Kavga iyi bir şey değildir. Asla bunun iyi ve gerekli bir şey olduğunu iddia edemem. Ancak bir erkek kavga edebilme özelliğine sahip olmalı. Yeri geldiğinde bu özelliğini tereddütsüz kullanmalı.. Ama unutmamalı, sabırlı olmak iyi kavga etmekten daha fazla çaba gerektirir..
kavga ettiginde eline birsey gecmez ama baktın kavga durumu oluyorsa ılk darbeyi sen yapman gerekır sana tavsıyem kafa atma yumrugunu sık saglam bir sekılde gırtlak borusuna vur bak o kısı yerden kalkabılıyor mu ama ölme ihtimali yuzde 20 payı var
Hayır ne alakası var. Kavga etmemen gayet sakin ve sorunsuz biri olduğunu gösterir ve bu güzel bir olgu.
büyük kavga etmen için bir sebep yoktur olmamıştır gelipte biri sana vurduğu zaman sende saf saf bakıcak değilsin sende vurursun
eksiklik olarak görüyorsan bence medeni biri değilsin
efendilik erdemliktir ama dayak yedinmide buraya yazma..
iki yumruk yemenin veya atmanın bir eksiklik olduğunu düşünmek ilginç geldi bana.
Konuşarak çözüyor olman en güzeli bence.
Sıkıntı yapma" Nasipsiz dayak bile yenmez."
Devam et böyle hacı en iyisi.
Ben bile ettim be kizin agzini burnunu.neyse
kavga kime ne kazandırmışki.
Ne güzel işte kavga etmiyorsan.
zevk meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar