Bogazici Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mi? Marmara Üniversitesi Hukuk mu? Neden? Lütfen görüşlerinizi paylasirmisiniz?
Boğaziçi - Turizm Işletmeciliği
Marmara - Hukuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Turizmci olarak, eğer gün aşırı çalışmayı göze alacaksan. Sabah 9 gece 2 gibi.. Yapabilirsin. Turizmin şu an gidişatı çok kötü fakat İyi bir Turizmciysen iş bulamama sıkıntın olacağını sanmıyorum.
Tanıdığım turizmcilerden mesleği bırakıp Amerika'ya yerleşip, sonra tekrardan Turizme dönmüş biri var. Dönüşü Sırbıstanda bir otel satın almak oldu. Başka biri otelde Operasyon müdürüyken (genel müdürden sonra gelen kişidir) Turizmin kötülüğünden Tahranda büyük bir havalimanı şirketinde Müdür sıfatıyla çok iyi bir maaşla başladı.
Aynı şekil yabancı dilini üst düzey yaparsan, danışmanlık hizmetlerinden BKZ. Work And Travel gibi hizmetleri veren yerlerde çalışabilir.
Cruise Shiplerde çalışabilirsin.
Turizmin durumu şu an çok çok kötü önceki gibi kimse kazanamıyor. şu an 4 ay oldu sezon açalı 4 aydan beri 1 kere KAR yapamadım. Sürekli zarar yazıyorum. Kendi kendini döndürsün yeter diyorum.
başka bir arkadaşım, Kemerdeki Dükkanlarını kapatıp, daha canlı olan bölgelerde dükkan açtı ve kapattı şu an 100.000Tl zararda. Esnaflar kiralarını ödeyemiyor. Çalışanlar parasını alamıyor veya eksik alıyor.
Olan her zaman alt kademeye olur, işini iyi yapıyorsan sorun olacağını sanmam.
Bana göre her zaman Turizm en iyisi.
Turizmde çalışmamış veya düşük kademede çalışmış insanlar Turizmi sevmezler.
Hukuk iyidir, her ne kadar biraz zorlasa da sektör canlı. Ama Turizm öldü bence.
Genelde hukuk mu tıp mı derler ay çok ilginç olmuş bu soru. Turizm
Neden
Cevap
3Cevap
Bu soruyu hangi kafada soruyorsun
Neden? Gayet normal bır soru
Hukuk
Boğaziçi de çok kıdemli bır üniversite ama biliyorsun
Farketmez Turizm de ekmek yok hukuğa göre bana göre
Off cahilligini belli etme saçmalama turizm ülkede yıllar geçtikçe ilerliyor
Cahillik diyor ya turizm okumuş arkadaşlarımla da konuşurum hukuk gibi bir alternatifin var neyse git turizm seç Rusya ile bir yine kötü olunca Türkiye aç kalınca anlarsın
Hukuk dururken turizm i düşünme bile.
Turizm öldü
Boğaziçi yaşıyo hala ama
Hukuk
hukukizm
Neden peki?
Hukuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar