Selam qumqiler benim ygs5 sıralamam 314k istediğim bölüm 318 k ile almış gelirmi birde 335k ile almış gelme ihtimalleri yüzde kaç?
Ayrıca mimari restorasyondan 4 yıllık mimarlık bölümü için 2 yıl köpek gibi çalısıcam sizce başarabilirmiyim mimar olmak istiyorum. DGS den anlayan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen
:) tüm bu azim ve hırsım hayattaki tek istediğim şey olan travesti olabilmek için evet şaka yapmıyorum. ciddi ameliyatlar geçirip olucam ve bunun içinde sağlam para kazanmam lazım. neyse soruma dönelim :) yardımcı olun lütfen
Ayrıca mimari restorasyondan 4 yıllık mimarlık bölümü için 2 yıl köpek gibi çalısıcam sizce başarabilirmiyim mimar olmak istiyorum. DGS den anlayan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen
:) tüm bu azim ve hırsım hayattaki tek istediğim şey olan travesti olabilmek için evet şaka yapmıyorum. ciddi ameliyatlar geçirip olucam ve bunun içinde sağlam para kazanmam lazım. neyse soruma dönelim :) yardımcı olun lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keseriz kardeş sıkıntı yapma
travestiler kestirmez kocacım o transseksüel :)
Koca ne lan gevşek delikanlı adamız hadi kaybol. Doktor tanıdık var diye yardımcı olalım dedik bize yavşadı
sinirli ve sert erkeklere bayılırım
Dgsde mimarlık puanları yüksek travesti kardeş
Lys de sanki çok düşük soruma cevap verseydin keşke
Verdik ya
sence itü veya mimar sinan mezunu bir mimar ayda ne kadar kazanır yeni mezun
2 bin.
bimdeki kasiyer 1600 alıyo zaten lise mezunu
Olabilir
Basarirsin.
peki sıralamam yetermi 314 k dayım bir tanesi 318k almış öteki 335 gelme ihtimalleri nedir