Is imkanı var mi?
Psikologluk zor bir meslek mi?
Psikoloji okumak zor mu?
Cevaplar için teşekkürler
Psikologluk zor bir meslek mi?
Psikoloji okumak zor mu?
Cevaplar için teşekkürler
insanlarla ilişkin iyi olmalı ve insanları analiz etme kabiliyetin iyi dinleyici olma ve rasyonel çözümler üretebilme empati gücün gelişmiş olması gerekir :) tamamen insan mühendisliği diyebilirim. Biraz zor bir meslek olabilir ama pskoloji okuyan ya da bu alanda çalışan birinin bence sağlam bir karakteri olmalı.. çünkü ruhsal sağlığı kötü olan hastalarıda olabilir onlardan etkilenmemeli.. ve iş hayatıyla normal hayatını ayırt edebilmeli.. iş hayatında yaşadığı bir sorunu etkilendiği bir olayı normal ve özel hayatına yansıtmamalı aksi halde kendi sağlığıda zedelenmiş olur. İş imkanı vardır. Kpss ile atanabilrsn ama tabi baya bir terlemen gerekir.. Kii bu meslei bitirip ozeldede çalışabilirsin.. hatta donanımlı gelişip ufakta olsa bir kitap yazabilsen ya da makale inan iş imkanı olarak da sana katkı sağlayabilir.
Cok tesekkur ederim😊😊
kim olduğumu anlamadın heralde :) ricaederim :)
Aaa adina bakmamistim djdjsjs
çay muhabbetleri güzeldir :)
En iyi gorus vermissin tesekkurler:)
Rica ederim
Türkiye de üniversite bitirdikten sonra kendisine vasıf verilmeyen tek bölüm psikoloji. Yok iş yok, yüksek lisans yapman şart oda para. Çalışıcam desen ne iş yapacaksın, öğretmen olmak istesen formasyon. Formasyon alsan kpss, psikoloğum ben falan diyor psikoloji bitirenler daha 4 sene dal eğitimi var bunun için oda kolay değil bu sürede sana para veren yok. Su Ürünleri okunur psikoloji okunmaz diyorum
E is alani cok geniş diyorlar. Cok hevesimi kirdin
Okuruz heralde sanirsam galiba
Kpss kasman lazım tek çaren bu. Son sınıfa geldiğinde tek amacın kpss olmalı ders geçmek değil. Zaten bölüm cok kolay, uzatan yok. Köyden amcanı al gel 4 senede bitirir. Kpss de 70-80 falan değil 90 alman lazım ki atanasın. Öyle önlisans kpssi de değil babalar gibi lisans kpssi :)
sen istersen iş imkanı var ama gerçekten isteren herkes 3 basamaktan başlayamıyor maalesef hayata. her bölümün zorluğu var ama bölüm okumak sorumluluk cesaret ister ve gerçekten iyi bir psikolog olacağına inanıyorsan oku çünkü adam gibi psikologlara ihtiyacımız var
Teşekkür ederim
şuanda okuduğum bölüm yüksek lisans düşünmüyorsan iş imkanı zor seviyorsan ilgin varsa zor değil
Cok teşekürler. Yüksek lisans yapmak cok mu zor
pek sayılmaz okunur :)
Cevap
29Cevap
Her insanın okumaması gerektiğini düşündüğüm bir bölüm. Sanata yönelin. Bu dünyaya güzel eserler bırakın. İnsanlık adına faydalı kitaplar yazın. Boşverin öyle bölümleri. Ömrünüz boyunca insanları kandırıp zehirleyip duracaksınız
Gel seninle düzene şarkılar yazalım :)
Djjdjdj issiz kalirim
Hersey is mi :)
Maalesef😐
Is sarkilara engel mi peki :)
Ben psikoloji okumuyorum ama seçmeli olarak gördük biz. Çok zevkli bir dal belki de hoca çok iyi anlattığı için bize öyle geldi ama çok keyif aldım yani :D
Maddi ve iş imkanı olarak asla boş kalmaz ve çok iyi geliriniz olur. Ama en önemlisi bir şeylerin derinine inmek özellikle ruhun eşsiz bir şey. Hiç kaçırmayın derim.
Ben 3. Sinifim saglam bolum ama ogrencilerin 4 te 3 u bos kendine guveniyorsan çok is yaparsin 😊😊
Nerde okuyorsun
Heeee 😂😂😂😂
Hahhahahhaah
Ben şu an farklı bir bölüm okuyorum ama sırf okumak istediğimden dolayı Psikoloji de okuyacağım. Bence güzel bir bölüm.
şu an psikoloji okuyorum ve zor bir yanı olduğunu düşünmüyorum :D
Nerede okuyorsun
Güzel iş imkanı da var sevdikten sonra zaten zor gelmez ama yüksek lisans yapmadan bir şey olamazsın yüksek lisans şart
Çokzel bir bölüm. Ülke deli kaynıyor işte ne güzel iş sıkıntısı çekmezsin asdfas
İnsanları anlamaya ve yönlendirmeye çalışıyorsun. İnsanlarla uğraşmayı seviyorsan neden olmasın?
piyasada onca deli varken sizin isler hep iyi olur be 😄😀
İş imkanı var. Okumak kolay. Para bol. Meslek zor. İşin gücün dert dinlemek. Seni kim dinleyecek?
76 ile atanıyor, sence var mı iş imkanı?
Bilmem cok mu zor 76 almak
Bildigimiz kpss de mi
O zman yaparim insallah
Bilmem delirebilirsin çok tehlikeli
Hahaahha
Beş sn de bir arkana dönüp bakıp paranoyaya bağlarsın garip sesler duyabilirsin tupac ölmedi aslında aya hiç inş yapılması gibi
E onları zaten su anda düşünüyorum dhdjndd
Valla psikolog çok iyi ya bir ara gidicem çok öerak ediyorum o koltuğa yatırıp çocukluğuna dönelim falan bayan olucak ama bir anda koltuktan fırlıcan yerde taklalar atıcan ahahaha kırmızı urbalılar geliyooo diye bağırıcan ahahaha süper ya
Ben olursam bana gel 😂 deneyelim
Evet bak olursan gelirim ama ya da burdan bir terapi yap sence geceleri balkondan dışarı bakınca uçan inekler görmek normalmi 😅😅😅😅😅😅
Normal tabiki. Görmeyenler anormal
Evet hocam haklısınız ben fransayı feth edip geliyorum selametle bak bunun gibiler gelicek çok gülücen doktor gülmez tamammı sakın hastaya gülme 😅😅😄😆
Bacağımi sikarim onun acisiyla gulmem kontrol bende merak etme djdjdjdj
Peki adam puding diye bağırıp indirdi pantolonu ondamı gülmücen ahahaha
Memlekette bu kadar deli varken iş imkanı bitmez😂
Bende oyle düşünüyorum aslında djfjfn
Benim de aklimdan geciyordu bu meslek ama sonra ne olduysa vazgeçtim😆😆
Ben okudum bitirdim 2011 mezunuyum tavsiye etmem
Nedem etmezsin? Hangi uniden mezunsun
İstanbul üniversitesi
Neden tavsiye etmiyorsun
Dersler çok zor hiç yermiyorsun herşeyin bir kademe fazlasını istiyorlar
psikiyatristler varken onlara pek gerek kalacağını zannetmiyorum
güzel bölüm tabıkıde var birazda sana baglı
Nasil bana bagli
dikkat et delirme derim
bilmiyom ama oku gitsin :D
Yüksek lisans olmadıktan sonra iş bulmak zor
Güzel bölüm iş imkanıda vardı heralde
Hic gitmedim bilmiyoree
psikoloji ile ilgili bir bölüm
Cidden mi
Aaa cidden mi
evet çok ciddiyim. Aklına takılırsa daha sor.
Psikoloji ne demek abi
Psikoloji insan aklını ve davranışlarını inceleyen bir bilim dalıdır. Bana göre hayatın her zerresinde psikoloji mevcuttur.. Teorik olarak herşey psikolojiyle bire bir ilgilidir.. Ve önemlidir...
Ayyy 😍😍😍
teşkürler :D
😛😛😛😛😛😛
Zor kanka
Neden kanka
Bence yazmış Kankamın birisi bir bak çok masraflı ve iş imkanı yok yazmış kanka
çokgüzel
kazanması zor
Hıc okumadım kanks
Sikinti
Idare eder
İyi bölüm
Iyii
Zor bir bölüm bence
@Serkann_S Degilim
Guzel degildir
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar