Arkadaslarim beni birakacak yardim edin Akdeniz universitesi mi Pamukkale universitesi mi?

Herkese merhaba arkadaslar , ben akdeniz universitesinde okuyorum , gecen sene ingilizce hazirlik bitirdim , bu sene 1. Sinifa gectim. Liseden en yakin 2 arkadasim mezun kaldilar bu sene gidecekler universiteye. Yanliz arkadaslardan birisi illada akdenizde kalmam diye tutturdu , digeride o ne yaparsa aynisini yapacak. Tutturan arkadasimin sikintisi babasi , bildiginiz diktator bir insan , diktator kelimesi bile az kaliyor. Ama onlar burada kalirsa universite yakinlarinda ev tutacagiz , ilk baslarda az sikinti yasasakda , sonradan hem aileler hem maddi acidan rahatlik duzelecektir. Denizli ve Antalya kiyaslamasi yaparsak , Denizlide yasamak Antalya dan kat kat daha ucuz , en az aylik 1000 lira gibi bir para cebimize kalabilir , antalyada ise ucu ucuna yasiyoruz , ama yasayabiliyoruz , ben gerekli her hesaplamayi yaptim. Ayrica sunlarida belirteyim , onlar giderse ben gene antalyada kaliyorum , arti bizim beraber yapacagimiz cok sey var , hepimiz birlikte degilsek bir bok olmaz bizden. Sizden tek ricam arkadaslarimi nasil ikna edebilirim , babasiyla sikinti yasayan arkadasimin menfaatine neler var sizce , ayrica burda kalirsak altimizda son model arabada oluyor. Hem antalya ve denizli kiyaslamasi , hem universitelerin kiyaslamasi , hemde dostlugumuz icin herseyi soyleyebilirsiniz , tesekkurler , lutfen fikirlerinizi , yardimlarinizi bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR AKDENİZ ya da PAMUKKALE YAZMANIZA GEREK YOK. ZATEN AMACIMIZ ONLARIN BURDA KALMASINI SAĞLAMAK , MANTIKLI FİKİRLER DÜŞÜNÜP PAYLAŞIN LÜTFEN :'(
Güncellemeler
+1 yıl
YA yok mu Bİ ALLAHIN KULU YARDIMCI OLACAK , SAÇMA SAPAN KONULARA SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPILIYOR ŞURDA İHTİYACIM VAR
Arkadaslarim beni birakacak yardim edin Akdeniz universitesi mi Pamukkale universitesi mi?