+1 yılEvet ve sanırım kıkırdak hasar gördü, biri artık daha kolay bükülüyor. Onun bunun çocuğunu saygıyla anıyorum. Yiyorsa şimdi yapsın göt.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Lisede her hafta bölüm dersi hocasından dayak yerdim 😂
00 Yorumla
Hiç dayak yemedim ama psikolojimi bozdular sessis dur diye diye dayak yiyemleri gördükçe korktum
06 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısınız peki siz öğretmen olsanız kulak çekermisiniz :)
Soran+1 yılerkekmiydi öğretmen
Soran+1 yılofff ya tam bir şerefsizmiş
Soran+1 yılhaklısınız inş asla böyle durumlar yaşanmaz bir daha
+1 yılŞiddetle bir şeyleri çözemeyiz o yüzden şiddet uygulamadım😂
065 Yorumla
Soran+1 yılhiç tek ayaktamı bekletmediniz :)
- +1 yıl
Yapmadım 😂😂
Aramızda o kadar yaş farkı olmadığı için öğrencilerle anlaşan biriyim
Soran+1 yılhocam bıranşınız nedir öğrencileriniz çok şanslı :)
- +1 yıl
Edebiyat
Soran+1 yılçok şanslı öğrencileriniz bizim edebiyatçı emine kaya ne yapsam gıcıktı bana :) sonra çarşıda eşyalarını taşıdım geçtim sınıfı :)
- +1 yıl
Hahaha öyleleri çok bizim okulda ki tarihçi aklıma geldi domates taşıtıyordu bu yıl öğrencilere
Umarım şanslılardır 😊😊
Soran+1 yılhocam hem taşıtıp hemde bırakanlar var sınıfta :)
- +1 yıl
Bizim keziban hoca hahahha 😂😂
Soran+1 yıllisede fizikçiye baklava götürmüştüm hocam ağzınız tatlansın diye adam almadı sonra kötü bir niyetim yok dedim yine kızdı yanındaki hoca aldı hallederiz dedi :) karneye bir baktım kalmışım ya fizikten :)
Soran+1 yılne günlerdi ya :) hocam çok iyisiniz başınız ağrıttım çok özür.
- +1 yıl
Boşa tatlı aldın 😂😂
Ne ağrıması ya ☺
Soran+1 yılaynen valla oda en pahalı yerden keşke eve götürseydim :) adam direk bırakmış ya sınıfta :)
- +1 yıl
Hahaha öteki hoca yemiş 😂😂
Soran+1 yıloff saçma bulucaksınız belki ama başarılıydım yazılılarımda çok iyi geçiyodu neden zayıf alıyodum acaba ( galiba biraz yaramazdım ) tatlıylada çözülmemişti ama neyseki tek dersti sıkıntı yok :)
Soran+1 yılhocam ünv falan bitti bir kıza aşık oldum kız öğretmen neyse hep arabayla falan gidiyorum okul çıkışlarına. kıza bakıyorum hiç bir şey falan demiyo. sonra arkadaş dediki bir mektup yaz kapısına bırakalım. şimdi o çocuk polis ya :)
Soran+1 yıltabiki asla mektup ve benzeri şeyler yazmadım. hocam en güzel günler sizinle olsun. dilerim hayal ettiğiniz herşey gerçek olur. başarılar.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılevet aynen adam o sinirle bir tane bile yememiştir eminim :)
- +1 yıl
Zıkkım yesin 😂
Soran+1 yılevet çünkü hatırlıyorum yazılılarda haketmiyodum zayıf almayı sırf ne biliyim lisede havalıydım yaramazdım. bu yüzden bana takıp beni sınıfta bırakmayı başardıysa hala haksızlık diye düşünüyorum. ve bu kişiye birde baklava götürmek buzlar erisin misali :)
- +1 yıl
not için yaptığın belli olmuş o yüzden istememiştir :D
Soran+1 yılevet aslında öyle bir çocuk değildim ama akıl verenler çoktu baklava götür. kağıda aşkını yaz kapısına bırakalım :) :) :)
- +1 yıl
lisede felsefe hocamız vardı sınav kağıdına hocam sizi seviyoruz , fenerbahçe çok yaşa yazdığında sınavdan 100 alırdın cevapları söylerdi telefondan bakın derdi :D :D herkese öyle hoca lazım :D anca baklava veririz :D :D
Soran+1 yılbaklava veririz derken anlamadım hocam :)
- +1 yıl
baklava verince bile geçirmezler anlamında :D :D
- +1 yıl
ben şiir almıştım :D :D öğrencilerden
Soran+1 yılevet ama yapılan çok yanlış bir şey ( baklava götürmek ) hocanın o tavrını alkışlamak gerek.:) benim üzülmem nasıl olurda yaptığım soruların cevapları yanlışmış gibi değerlendirilir. şimdi olsa müfettişle falan incelenmesi için elimden geleni yapardım :)
- +1 yıl
keşkeler keşkeler :D :D
Soran+1 yılne güzel size olan sevgilerini başka türlü anlatamazlardı eminim.:)
- +1 yıl
sürpriz doğum günü
şiir
hediyeler
piknik
kamp vb bir sürü etkinlik düzenledik çoğu sürprizdi
bende onları seviyorum keşke kendim gibi öğretmenim olsaydı :D :D :D
Soran+1 yılkeşke değilde o zamanki gençlikte korkuyosunuz ya da ben korkaktım :) aslında değil lise ortaokul çocuğu bile kağıdına şikayet edip incelenmesini sağlayabilir :)
- +1 yıl
evet sağlar adillik önmli
Soran+1 yılumarım gelecekteki günleriniz geçmiştekilerden daha güzel geçer. sizin gibi bir öğretmene denk gelmek şans işte.
- +1 yıl
umarım öğrencilerimde böyle düşünüyordur
Soran+1 yılbir bayan öğretmen arkadaşım vardı ona anlattım bunu oda demiştiki yazılıya bişey yapamazsın sözlüde halledecen bu tarz şeyleri demişti gerçi şaka yapmıştı eminim :)
Soran+1 yılbence düşünüyolardır. buna eminim.
- +1 yıl
kalmamak için en iyisi kopya :D
ders dinler gibi görününce geçirirler istersen 20 al :D
benim lisede 11nci sınıftı galiba matematik ortalamam 24dü hoca 53 yaptı düşün artık ders dinlemezdim
Soran+1 yıledebiyata yatkınmışsınız :)
- +1 yıl
evet öyle ama atanırken matematiğin daha çok etkisi oldu :D
Soran+1 yılhocam sınıfta en çok neye kızarsınız :) yoksa hep güleryüzlümüsünüz
- +1 yıl
kızmam 5 parmağı geçmemiştir
en sevmediğim arkadaşlarını sınıf içinde küçük düşürenlerdir hiç karşılaşmadım ama öyle bir şey olsa performansını düşürürüm
bağıra bağıra konuşanlara kızıyorum :D müdür sınıfa kadar geliyor
Soran+1 yılarabanın kenarına bişeyler atıyolar az kaldı cam çerceve gidecek :)
- +1 yıl
:D D
Soran+1 yılpeki müdür kızarsa size :(
Soran+1 yılya boşver hiç halim yok umarım biran önce şu atma işleri biter o arabanın başına bir gelecek var zaten :)
Soran+1 yılinş müdür çok iyi biridir.
- +1 yıl
kızmıyor :D
Soran+1 yılçok sevindim ya :)
Soran+1 yılçok sevindim müdür kötüyse çekilmez olur o okul. yinede müdür kızarsa bana söyle ben hallederim. :)
- +1 yıl
hahahah müdür knkm ya :D
iyi anlaşıyoruz :D
Soran+1 yılşaka yaptım hocam eminim bütün problemlerinizi kendiniz rahatlıkla çözersiniz. inş hiç problem yaşamazsınız.
Soran+1 yıloleyyyy çok sevindim :) :)
- +1 yıl
umarım :D :D
Soran+1 yılbaşın ağrımadı demi :)
Soran+1 yılÇenem düştü bol şans hayatta hoşcakalın :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :D
Soran+1 yılhoş geldiniz :)
Soran+1 yılcanım sıkıldı işi bırakıp geldim nelerle uğraşıyorum ya :) 9 günlük tatil az geldi :)
Soran+1 yılhocam sakın aşık olmayın yeminle bu zamanda kaliteli birisi yok denecek kadar az acı çekersiniz :)
Soran+1 yılçok özür bunu neden yazdım bende bilmiyorum.
- +1 yıl
eig için teşekkürler :D
Soran+1 yılrica ederim zaten o eig ilk baştan sizin hakkınızdı :)
Soran+1 yılben yorumlarınız için çok teşekkür ederim gerçi bu aralar ne kadar çok saçmalasam da :) sizin gibi tatlı bir öğretmenle sohbet çok keyifliydi :)
Soran+1 yılya ne sohbeti birde sohbet dedim çok özür. hoşcakalın bol şanslar hayatta. iyi tatiller.
- +1 yıl
rica ederim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim kulaklarımı çekmedi ama çekmekten beter etti , sosyalciydi motorsikletin kollarını tutuyormuş gibi tutup kulaklarımı çevirdi. Kıtır kıtır ses gelmişti kulağımdan 😂😂😂
010 Yorumla
Soran+1 yılerkekmi bayan mı öğretmen :)
Soran+1 yılvalla beni yanına çağırıp tırnaklarıyla kulak memelerime delik açacaktı nerdeyse :)
Soran+1 yılvicdansız adam kız öğrenciye bu şekilde ceza verilir mi
Soran+1 yılpeki siz öğretmen olsanız çok şımaran hiç ödev yapmayan öğrencinin kulağını çekermisiniz ya da tokat :)
Soran+1 yılhaftaya bakmışsınız hala şımarık ve lakayık kitabıda hiç okumamış tepkiniz ne olurdu :)
Soran+1 yılyapıştırın 2 tane geçsin yerine :)
+1 yılkulagimi cekmediler ama 1keresinde tek ayak uzerinde durmustum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyorucumu tek ayak beklemek :)
+1 yılçekmedi ama sıra dayağından kalan avuç içimde hala izi var sopanın vicdansız nasıl vurdu ise :D
030 Yorumla
Soran+1 yılkesin erkektir hoca
- +1 yıl
evet salim bursalı hocam seni sevgi ile anıyorum hala :D
Soran+1 yılboşverin zaten kimisi anısıyla kimisi de anasıyla anılır durur bu hayatta :)
- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılbaşın ağrıdımı :)
- +1 yıl
hımm :) yanlış yere oldu sanırım yorum..:D
Soran+1 yılevet çok özür :)
Soran+1 yılsiz öğretmen olsanız kulak çekermisiniz ya da tokat çok haketse öğrenci :)
- +1 yıl
ben falakaya yatırırırm kesin bu soru bana ise tabi :D
Soran+1 yılcidden öyle feci dövermisiniz ödevini falan hiç yapmayan öğrenciyi :)
Soran+1 yılfalaka yok ama cetvelin ince yanıyla parmak uçlarına vurup ağlatırsınız :)
- +1 yıl
işş çok acır bee ben kıyamamki oturur ağlarız birlikte acırsa o vicdansız dediğin gibide vurmuştu bana zaten tırnağım uzun diye :D
Soran+1 yılbenimde kulak memelerime tırnaklarını geçirmişti :) sızlatmıştı valla yerime geçince arkadaş tırnak izi çıkmış kulağına demişti :)
- +1 yıl
ayy ögretmen olunca bir vicdansızlık mı geliyo ne insana :D
Soran+1 yılnöbetçiydi öğretmen çok güzeldi :) tenefüste çelme takıyodum sınıfa götürmüştü beni orda az daha kulak memelerimde delik açacaktı tırnaklarıyla :)
- +1 yıl
:D :D sanki biraz hak etmişmiyiz ne :D
Soran+1 yılzevkine dövüyodu ya bayan öğretmenler hemen hemen her gün yemişimdir bizim zerrin öğretmenin dayağını :)
- +1 yıl
kulakları çınlıyodur şimdik :D
Soran+1 yılhiç unutmam ilkokul 2 de ayşe bilicioğlu diye bir öğretmenimiz vardı sopayla avuçlarıma vurmuştu valla acısını hala hatırlarım ellerim yok zannetmiştim çok acı veen bir sopaydı resmen açamadım ya ellerimi :) aklımda kalan acısını hatırladığım tek dayak :) diğerleri çok sert gibi gözüksede hiç acımamıştı :)
- +1 yıl
ahahaa ama ne güzeldi be sanki özledimmi nee :D
Soran+1 yılevet valla ya çocuğa bişey olsa diye bağırarak geçirmişti tırnaklarını kulak memelerime :) benimde çelme taktığım uçarak düşüyodu :)
Soran+1 yılfacede mesaj attım zerrin öğretmene hiç cevap vermedi :) ya birde hepside genç ve güzel öğretmenlerdi. şiddet uygulayan genelde yaşlı öğretmenler döver derler ya alakası yok :)
Soran+1 yılaynen valla geri gelsede tekrar okula yazılsak :)
- +1 yıl
ne çekti zerrin senden demek cevap bile vermedi hatırlamıştır kesin seni :)
Soran+1 yılaynen valla pencereyi çok hızlı kapatmıştım çetin diye bir arkadaşın kafasına vurdu pencerenin tahtası kafası şişti çocuğun tahtada zerrin öğretmen evire çevire dövmüştü beni :)
Soran+1 yılçok yaramazdım çok :)
Soran+1 yılama çokta zeki bir öğrenciydim yaramazlıklarım olmasa hiç dayak yemezdim buna eminim :)
- +1 yıl
Hızlı mı vurdu nasıldı?
- +1 yıl
Yatırır mısın Falakaya?
- +1 yıl
Kardeşim o kadın bu mu?
+1 yılbutun sınıfı tahtaya cıkarıp demir cetvelle dalmıstı ama mutluydum ilk defa kızları ayırmamıslardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğretenim çekmişti. ben çekmedim çekmeyi düşünmüyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılhiç çekmediniz mi siz peki tek ayak beklettiniz mi :)
Cevap sahibi+1 yılhayır. sınıfın huzurunu bozanı kapıda beklettim. sonra yanına gidip azarladım.
Soran+1 yılben olsam kantine giderdim :)
Cevap sahibi+1 yılcaydırıcılığı olmazdı. kapıyı açık bırakıp koridorda görebileceğim yerde bekletiyorum
Soran+1 yılhocam gitmiyomu peki öğrenci :)
Cevap sahibi+1 yılgitmiyor.
Soran+1 yılkorkuyodur sizi dövecek falan diye :) otoriter bir yapınız varsa :)
Cevap sahibi+1 yılevet otorite önemli. bir öğrenvi için diğer öğrencilerin dikkatini dağıtmak istemiyorum.
Soran+1 yılhocam yapıştırın 1 2 tane kimse bişey yapamaz sakın korkmayın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNilüfer özkan diye psikopat bir öğretmenimiz vardı bizimde. kadının psikopat daha beter oluyor hayvan karı.
08 Yorumla
Soran+1 yılçokmu dayak atıyodu kesin yaşlıdır
Cevap sahibi+1 yılKadın sorunluydu gencti
Soran+1 yılbizimde vardı öyle kulağımızdan tutup tahtaya falan vuruyodu kafamızı :)
Soran+1 yılbir keresinde hem cevelin keskin yanıyla parmak uçlarıma vurmuş hemde ben sızlanırken kulak memelerime tırnaklarını batırmıştı nasıl bir psikopatsa geçenlerde facede mesaj attım umursamadı bile :)
Cevap sahibi+1 yılSizin nesilde velilerin sesi çıkmadığı için çok kötü dovuyolardi biliyorum su an öyle kötü dovemiyorlar
Cevap sahibi+1 yılBiriniz karşılık verseydiniz yapamazdı bir çocuğa tokat atmış öğretmen çocuk sen kime vuruyon ln demiş o da onu dövmeye başlamış bidada vuramamis😆
Soran+1 yılevet ama ilkokulda nasıl karşılık vereceksin ki tahtaya bir soru yazmıştı 23 24 yaşlarında bayan öğretmen sınıfta çıt yok kaldırıyo bir öğrenciyi çözemeyince öğrenci soruyu çözdürünceye kadar dövüyodu
Soran+1 yılvalla şimdi beni kaldırıcak diye yerimde titrerken çağırdı tahtaya başka bir problem yazıp :) yapamadım tabiki çünkü o soruları sınıfta kimse yapamıyodu. kaç tane tokat attıysa yüzüme sayamadım artık :)
Beni seyimden tavana asmisti ;)
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılçekti tabi çekmez mi :)
00 Yorumla
+1 yılYeni hediye ettigim kalemi kafamda kirdi
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya kalemlemi vurdu
- +1 yıl
Evet
+1 yılKafama kitapla vurmuştu suçum yokken..
00 Yorumlaİlkokul da çektiler kulağımı :D
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 892 cevap paylaştı. fena bır tokat yemıstım hıc unutmuyorum
00 Yorumlaçekti serefsizler 😒😒😒
00 Yorumla
+1 yılKulağım çekildi, hiç kulak çekmedim
00 YorumlaYemedim şükür 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılçok şanslıymışsınız :) uslu olan bile sıra dayağında kesin yemiştir :)
Soran+1 yılsizin okulda dayak hiç yokmuş galiba :)
Soran+1 yılpeki siz öğretmen olsanız kulak çekip tokat atarmısınız hiç ödev yapmayan çocuğa ya da çok şımarık çocuğa :)
Soran+1 yılbir iki tokattan ne olcak hem yavaş vurursunuz :)
Soran+1 yılbayansınız sonuçta erkek öğretmen dövmesi gibi olmaz en azından :)
+1 yılçekmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılinansak mı :)
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılEvet.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı