Arkadaşlar puanım fizyoterapiye tutuyor napim gidiyimmi nasıl bölüm iş imkanı maaşı falan..
Diyetisyenlik nasıl peki? Başka önerileriniz var mı?
Diyetisyenlik nasıl peki? Başka önerileriniz var mı?
diyetisyenligin onu acik degil mezun olan arkadaslarim Şu an issiz. fizyoterapinin onu acik maasida cok iyi benim en buyuk hayalim diyebilirim bence kesinlikle fizyoterapiyi sec 🙇
Diyetisyenliği bunca kişinin söylediklerinden sonra eledim. Diyetisyenler, iş bulamayınca polis olmaya çalışıyormuş, polis bir abime sordum. Ama hala kararsızım. Hayati bir seçim
fizyoterapi mezunlari 4500 tl ile baslayabiliyor ozelde bile benim bildigim hemde harika meslek
Şu an dediğin süper bir şey
tabi kuruma gore degisiyor bu ama en dusuk 3500 falan oluyor en buyuk hayalim ya insallah bende kazanirim
Diyetisyenlik atamadı berbat , fizyo terapi ise 2 yıllıkları ile hemen ahemen aynı alıyorlar ve 2 yıllığın ataması daha iyi , mimarlık , mühendislik yazardım
Niye 2 yıllığın ataması iyi?
Evet 2 yıllık fiyoterapiler daha iyi atanıyor
Bilemedim 2 yıllık sonuçta
Aşkım atama ve iş imkanı berbat başka bir bölüm düşün bence ben de sağlık okuyorumşu an terapi ve diyetişyenliğe geçişim var ama geçmiyorum atama ve imkan bokum gibi mimarlik anestezinvs yaz bence
Napıcam ben yaa
Kararsızlık var üzerimde
2 yillik olan mi
4 yıllık ama sen bilirsin
Evet ftr iyi bir bolum kardesim kacirma derim sana bende tip icin hazirlaniyorm muh birakacam. sevemedim tip olmasa ftr ya da diyetisyenlik
Cevap
1Cevap
is imkanlari süper. iyi para kazaniolar
Keşke FTR olsa da gitsem
En İyi Cevaplar