Yılda kaç kere sınava giriyoruz
Ve sınav başına mı harç ücretini yatiyoruz?
Ve sınav başına mı harç ücretini yatiyoruz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben varim, yilda 4 sinav, her donem 2 sinav, ucret ise bölümlere gore 210 tl gibi , donemlik kayit yaptirinca basinda yatiriyorsun parayi, 2 yillik bir bolum okursaniz, ortalama 900tl gibi bir tutar gider
Hangi bölümü okuyorsunuz
Bu bölüm değil derken
Evet değil :) :)
Sosyal hizmetler
Hayır donem harcı yatırıyorsun
Peki oldu ki derslerden birinden kaldık ne oluyor o dersi vermek zorunda mı kalıyoruz
Alttan alıyorsun derken
Korktuğum şu yabancı dil ve matematık konusundan zayıfım ve bölümlere bakınca genelinde var bu durum beni korkutuyor
Derste geçme notu 50 dimi
Çan egrin dediğiniz ortalama mı
Peki kitapları nerden alıyoruz ücretlimi
Çok soru sordum kusura bakmayın pek bilgim yok herşeyi bilmek istiyorum sadece :/
Bana kalırsa kıtap alma her dönem bır ıkı yayım kaynagı donem kıtaplarını içeren ozet ve soru bankası kıtabı çıkartıyor fıyatları 45-50 tl arası ondan alabılırsen daha faydalı olur hepsı bı kıtapta bıde telefona aöf uygulamasını indir ordada gecmış sorular cözebılırsın ve aöf ile ilgili bır çok haber vs elının altında olur. Yok ımkanım yok her donem 50 tl veremem dersen kıtaplarını aöf burosundan ucretsız alabılırsın kı aöf kıtaplarıda baya ıyı sayılır tercıh senın
Bu arada ıstediğini sor estafırullah elımden geldıgınce yardımcı olurum
Harcı yatıran o parayi da verir :D
Geçeyim yeterki 50 lira umrumda olmaz
Ben okumayı çok isteyen biriydim ama önüme engel çıkaran insanlar oldu en çok istediğim hayalimi bu yüzden gerceklestiremedim enazndan açıktan okuyayım diyorum ama bir yandanda acaba alıcağım bu diploma işime yarayacak mi diyede merak ediyorum
Ben o diplomayı bir şekilde alırım da aldığım diploma bir işe yaramazsa oturur birde ağlarım :D :D
Sınava girmedim ki bölüm olsun
Seneye giricem Allahn izniyle şimdiden bilgi ediniyorum :D
Okumayı çok isteyen biriydim engel oldular
Açıktan liseyi bitirdim bu sene
Aöf hakkındada bir bilgim yoktu bilgi edinmek istedim şimdiden kafama sokarsam hırs eder istediğimi yaparım diye düşündüm :/
Ya bide 4 yıllık okumak için hem ygs ye hem lys ye mi giriyoruz
Fazlasıyla yardımcı olduğunuz Allah razı olsun
Peki teşekkür ederim yordum sizi :)
Siz ne okudunuz merak ettim :D
Ben önlisans 2 sınıf öğrencisiyim 2 sınıfa geçtim aöf kayıt yapabilirmiyim şartı var mı
birinci dönem 2 kere, 2 dönem 2 kere olmak üzere 4 kere sınava giriyorsun. sınav başına değil, dönem başına harç ücreti yatırılıyor.
Peki oldu ki derslerden birinden kaldık ne oluyor o dersi vermek zorunda mı kalıyoruz
Siz okuyor musunuz
Hangi bölümü okudunuz
Diplomanizda aöf yaziyor ama dimi
Örgünle arasında bir fark var mı iş olanakları açısından :/
hayır aöf yazmıyor anadolu üniversitesi yazıyor, tabiki iyi bir örgün üniversiteyle farkları olacaktır ama ben sana şöyle anlatayım benim örgünden mezun olan arkadaşım da bende lisans sınavına girdik bu sene, bu daha çok senin çabana bağlı birazda, aldığın puana göre atanıyorsun, senin aldıgın puan örgün egitimde okuyana göre fazlaysa bir adım öne geçiyorsun.
Peki açıktan okumak zor mu :/
Teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz için umarım başarabilirim.
4 defa sınava giriyorsun her dönem için para yatırıyorsun yani yılda 2 defa
Siz okuyor musunuz
Cevap
4Cevap
Yild 2donem, her dönem iki sınav, yani toplam 4sinav. bolümune gore ücret değişiyor, ortalama her döneme 200 tl den toplam.400tl
Okuyormusunuz
Evet
aöf okuyorum yılda 2 kere sınava gitiyorum 2 kere harç yatırılıyor.
Hangi bölüm
neden sebep sordunuz ki bölümümü?
İstediğim bölümlerden birimi diye bilgi almak için kb
estağ.
halkla ilişkiler istediğin bölüm değildir muhtemelen :)
Evet istediklerim arasında yok
Merak ettiğim diğer nokta buradan kazandığımız diploma iş acisindan gerçekten işe yarıyor mu
Torpil her kapıyı acıyor bu ülkede malesefff düzen böyle
4 yıllık okumak için hem ygs ye hem lys yemi giriyoruz
Ewett aynen oyke kazanmanın gerek önce ilk sınavda 140 puan alman lazım sonra ikincisi
Beynim şimdiden yoruldu yakınken vazgeçeyim :D :D
Saçmalama lütfen oku inancını bilemem ama kuranın ilk ayeti oku dur
Ben 31 yaşında başladım aofe geç kaldım bile sen geç kalma
Şansımı denicem okumanın yaşı yoktur sizde geç kaldığınızı düşünmeyin
Ertelenen hersey geç kalinmisliktir bence bu sene kendinizi tartın ama muhakkak okuyun yaşınızı bilemem ilim samdada olsa gidip alınız...
21 yaşındayım yasitlarim bitirirken ben yeni başlamış olucam :) yalnız takıyor muyum hayır zararın neresinden dönersek kardır geç olsun güç olmasın demişler
Kesinlikle başlamak bitirmenin yarısını sen hele bir yola çık gerisi teferruat arkadaş kendini geliştir ilerler
Hayırlısı olsun ben elimden geleni yaparım gerisi Allah'ın takdiri
Takdir allahtan...
Nerdensin sen
Bak facebook ta aöf ün sayfası var ona mesaj at ne merak ediyorsan hemen cevaplıyorlar.
Peki teşekkürler bakarım
2 vize, 2 final dönem başı yani 2 defa harc
Kredili sistemmiş birde gördüğüm kadarıyla bütün dersleri vermek zorundamıyız birinden kalsak bile ne oluyor
Bütün dersleri tekrar vermek zorunda mı kaldı 1 yıl uzayınca yoksa sadece veremediği dersi mi vermek zorunda kaldı
Kötü bir durum o kada eziyetin üzerine birde işe yaramazsa okunan bölüm çekilen eziyetle kalır insan
4 kere giren 205 ile başlar harç
Her sınav başı 205 lira dimi
4 kere giren derken
1 dönem 205 lira toplamda2 dönem var bahar guz diye.. Bahar da 1 vize 1 final sinavi... guzde 1 vize 1 final
Yani 2 dönemde 410 lira yatırmış oluyoruz öyle mi
Ve yılda 4 kerede sınava giriyoruz
Doğru mu anladım
Evet dogru anlamişun tebrikler😊
Evet seneye tekrar alirsin
Veremeyince ne oluyor
Mezun olana kadar tekrarlarsin işte en son 1 ders kalirda vermediğin tek ders sinavina giren
Matematik ve yabancı dillerden korkuyorum bu demek oluyor ki bu derslerden geçemem okul uzar durur korktum :D
bir sey olmaz 😊 cok basitçe gectim ben tuyolar bende 😄
Hangi bölüm? :D
😊 boşver
Peki teşekkürler
Rica eddrom baska soru varsa yazabilin
4 yıllık bir bölüm için hem ygs hem lys yemi giriyoruz
Peki teşekkürler..
Arkadaslar kayıt için büroya gitmek şart mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar