Merhaba arkadaslar ben 18 yasindayim bu sene universite sinavini girdim fakat sonuclar pek istedigim gibi degil mimar olmak istiyorum ama 2. sene yapamazsin cok zorlanirsin en fazla 5 puan yukseltirsin gibi laflarla sevkimi kiriyorlar. Sizce 2. ye denemek bu kadar zor mu? Bu konu hakkinda tecrubesi olanlar paylasirsa sevinirim :)
Cevabın nedir?
eski kız arkadaşım ilk senesinde düşük bir puan almıştı.
ikinci senesinde türkiye derecesi yaptı, ilk 100e girdi, şimdi tıp okuyor.
kendine güveniyorsan , ben çalışırım diyorsan bir sene daha denemeni tavsiye ederim , bir sene kayıp değil kesinlikle , ben her gün pişman oluyorum ilk sene tercih yaptığım ve onunla birlikte bir sene daha çalışmadığım için03 Yorumla
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim böyle yorumlar görmek inan ki çok mutlu ediyor :D bende ilerde pişman olmak istemiyorum 1 yıl mı 1 ömür mü daha önemli düşününce. İlk senesinde kaç bindeydi veya puanı kaçtı?
Soran+1 yıliyi ki kalmış o zaman
En İyi Cevaplar
Inanma onlara ben sadece ygsde 135 puan yukselttim
09 Yorumla
Soran+1 yılKactan kaca yukselttin eger ozel degilse?
Soran+1 yılŞu an bayagi gaza geldim :D azimliymissiniz
Soran+1 yılDozunda hirs etkili olabiliyormus demek ki :D
Soran+1 yılTedekkurler :)
Soran+1 yılRica ederim :)
Bende istediğim puanı yapamadım senin gibi 1 sene hazırlanmayı düşündüm fakat kimse önermedi genellikle dedikleri şeyler evde çalışmazsın, yine aynı puanı alırsın, son şansın olduğu için baskı hissedersin, çok sıkılırsın çalışmazsın vs. bende sırf bu yüzden seneye kalmıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle banada ayni seyler denildi bence insanlar kendileri yapamadiklari icin sevkimizi kirmaya calisiyorlar. Aslinda evde olmicaz yine ayni haftada 4 gun drrshane + haftasonu sinavlar
- +1 yıl
Söyledikleri doğru olabilir ama bu kişiden kişiye de değişebilir düzenli çalıştıktan sonra 1 sene üniye gitmeyip çok güzel yerler kazananlarda tanıyorum senin için dershane güzel olabilir ama ben ilçede oturuyorum ve burdaki dershanelerin bazıları kapandı bazıları da okul oldu bu arada sen hangi bölümsün?
Soran+1 yılAnladim canim internetteki videolarda yeyerli olabilir bence ben video izlemeyince konu eksik kaliyor hibi hissedihorum deneyebilirsin sende :) sayisalim ben
Soran+1 yılTesekkur ederim bende sana basarilar diliyorum umarim istedigimiz bolumlere gideriz :)
+1 yılHiç te bile ya bizim hukuk fakültesinde dönemimin yarısı bizden hep 1 2 yaş büyük oyle bir sey yok sallıyolar
05 Yorumla
Soran+1 yılMezuna kalanların sayısı bayağı çoğalmaya başlamış
- +1 yıl
Bizimkiler hep ilk ygs de kötü yapmıslar toplayamayanlar 2. seneye kalmışlar grupta ben dışında sadece 1 kisi var 97 li mesela eger onca yorgunluktan sonra tekrar tempolu bir sekilde calışıp daha iyisini yapabilirim diyorsan kal bence mezuna bak ben kalmadigim icin pisman oldum su an hic istemedigim bir yerdeyim ve mutlu olamiyorum her seyi isteksiz yapıyorum sinav zamanlari falanda sevmedigin bolum sevmedigin dersler cok daraliyorum o yuzden eger tempon düsmeyecek yılmayacaksan digerlerinin ne soyledigini boscer destan yazdim be 😁
Soran+1 yılUğraş verip yazmışsın ama teşekkür ediyorum soruyu kapatınca seninkini en iyi görüş seçeceğim sözüm olsun :) bende istemediğim bir bölüme gitmek istemiyorum o yüzden kalmalıyım seneye :)
- +1 yıl
Tesekkurler ben eig icin yazmadim ciddi anlamda zorluk cektigim icin bilgi vermek istedim iyice dusun tekrardan tesekkurler😊
Soran+1 yılOlsun kendinden örnek vermen daha iyi oldu benim için tekrardan teşekkür ettim :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
31Cevap
Sana kalmış birşey. İlk yıl okula da gittiğin için daha çok ders çalışabiliyosun. Ama 2. sene evde oldugun için biraz tembellik oluyor. Bugün de yatıyım yarın da derken günler geciveriyo. Eğer kendine inanıyosan ve planlı ve kararlıysan büyük bir yükselme olur
01 Yorumla
Soran+1 yılSeneye dershaneye gidicem yine haftada 4 gün ve hafta sonları sınav oluyor o yüzden salmam gibi geliyor :)
Eğitim & Kariyer konusunda 793 cevap paylaştı. Gecen yıl ben ve arkadasım girmistik onunda tek hayali mimar olmaktı ve istedigi puanı alamadım herseyi göz önüne alip mezuna kaldı evden çıkmadan gece gunduz calıstı ve Şu an gecen yıla ragmen inanılmaz bir fark attı fen sınavındada istedigi neti alırsa mimarlık garanti. Yani sana tavsiyem kimsenin söyledikledini takma ağzı olan konusuyor malesefki. Gercekten basaracagına inanıyorsan mezuna kal ve mezuna kalmaktan sakın korkma yapabilirsin💪
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim yorumun icin beni cok sevindirdin ve motive ettin :) bende dinlememeliyim kafami cok bulandiriyor bazilari
Ben tıp için mezuna kaldım kazandım, eğer sabrımı korurum arkadaşlarım ünideyken ben o kötü psikolojiyle çalışmaya devam edebilirim diyorsan kal mezuna fakat işi sıkı tut bu seneden bir farkı olmalı.
110 Yorumla
Soran+1 yılBoyle ornekler gormek beni gercekten heveslendiriyor :) ilk sene nasil bir siralama cikarttiniz?
Soran+1 yılIlk senede siralamaniz cok iyiymis ama ya :D gunde kac saat calisarak kazandiniz
Soran+1 yılCok trsekkur ederim yorumunuz icin sizi ornek alicam :D
Soran+1 yılBunlari uygulayacagim :)
- +1 yıl
Ailen ne dedi mezuna kalmana? Benimkiler mezuna kalırsan kazanamazsın diyip duruyorlarda😕
İradene bağlı biraz çalışırken aklına sürekli değişik şeyler geliyor ve başladıktan 5 dakika sonra kitabı kapatıp düşüncelere dalıyorsan sene kaybetmenin lüzumu yok. Tecrübe konuşuyor ;) :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHahah yok o kadar da dalgin degilim lysden o kadar biktim ki ygs ozledim :D
Soran+1 yılOlsun en azindan ygs de iyi yaparsam motive olurum ama bu sene ygs iyi gelmeyimce saldim biraz acikcasi :D
+1 yılMillete bakma kendinden eminsen ve çalışacağına inanıyorsan rahatlıkla puanını yükseltirsin. Ben ikinci sene 90 puan artırdım ama ben sayısal değil sözel öğrencisiydim belki farklılıklar oluşabilir...
03 Yorumla
Soran+1 yılBende 2. ye daha iyi olur diye dusunuyorum:) olsun her bolumun zorlugu var :)
- +1 yıl
Kolay gelsin😃 iyi bir puan alamadın diye istemediğin üniversiteye ve bölüme gitme.
Soran+1 yılTesekkur ederim :) kesinlikle
Ben 2. hiç calismicami bildiğim için direk yerlesmistim ama 2. seneye kalıp puanını kutlayan arkadaşlarım oldu olay kendinde bitiyor ve buraya bunu yazdığına göre pekte yapabilecekmissin gibi gelmedi
05 Yorumla
Soran+1 yılya ben gerçekten seneye yapabilceğime inanıyorum ama çok fazla olumsuz yorum aldım çevremde. ben sadece 2. sene kazanıp memnun olan kişiler var mı bana yol göstermeleri için sordum
Soran+1 yılaynen her şey kafada bitiyor
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
kesinlikle öyle birşey yok sana bağlı duydun mu bilmiyorum ama mimarlık için artık ilk 200 bin sıralaması getirildi kolları sıva ona göre çalış
03 Yorumla
Soran+1 yılIlk 200bin bile yetmiyor ben ygsde 190bindeyim :/ ilk 100bine girersem guzel bir sehirde okuma firaatim anca oluyor hatta ilk 70bin
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
+1 yılCanim bende bu sene girdim sinava ayni sekilde benim cevremdeki insanlarda 2. Seneyi tavsiye etmiyolar aklinda baska bolum varsa onu dusun derim
06 Yorumla
Soran+1 yılBana bunu diyenler genelde cocuklari olmayan kisiler tecrubeli insnlari dinlemeli :)
- +1 yıl
Haklisinn canim bende tecrubeli olanlardan duydugumu aktardim sana yani 2. Seneye kalanlardan
Soran+1 yılAnladim canim yinede d3nemeye deger gibi geldi :)
- +1 yıl
Tabikii ☺ sen kendinden eminsen sorun yok biri ya da bikaç kisi yapamadi diye sende yapamayacak değilsin ☺
Soran+1 yılAynen oyle :) sen gidicek misin karar verdin mi
- +1 yıl
Aynen canim gidicem bu sene inşallah ☺
bu lafı söyleyen kişiler genelde istediği yere gidemeyen senide yolundan caydırmaya çalışan kişilerdir çalışan her türlü kazanır
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede kişi kendinden bilir işi sonuçta :)
hayır değil ben okulu yarıda bıraktım.. askere gıttım.. geldim bidaha sınva girdim... Şu an acıktan okuyorum... onumuzdekıyıl yıne gırecegım... arkeoloji okuyacağım
02 Yorumla
Soran+1 yılInsan istedikten sonra neden olmasin
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle inanma. Istersen başarabilirsin. Ilk yil 500 binde olup ikinci yil 100 binde olan arkadaslarim var
04 Yorumla
Soran+1 yılYgs 190 bin gelince cok saldım kendimi ama seneye yapabilirmisim gibi geliyo cunku hem yeni konu gorup hem eskileri gormek cok zorlatti beni :/
- +1 yıl
Hem simdi temelini yaptin seneye daha da ilerletirsin senin icin tecrube oldu
Soran+1 yılIcime su serptin tesekkur ederim cok :D
- +1 yıl
Rica ederim başarılar :)
+1 yılbende senin gibi ikinci yıl tekrar hazırlanıcam fakat tercıh yapıp hazırlık okurken ygs-lys ye calısmayı düsünüyorum, kesinlikle tekrardan hazırlanmanın sana katacagı cok büyük seyler olduguna inanıyorum ben. umarım hayallerine ulaşırsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim umarim sende istedigin yerlerde mutlu olursun :)
Ben ünv. yi 2. girişimde kazandım. Öss puanımı ise 20 puan artırdım.
07 Yorumla
Soran+1 yılAnladim tesekkurler yorum icin :)
Soran+1 yılIs yine planli calismaya kaliyor anlasilan :) tesekkur ettim tekrardan :)
- +1 yıl
Her anını iyi değerlendir, bol soru çöz ve bol tekrar yap, sürekli zamana karşı yarış yani deneme çöz, yapamadığın anlamadığın konu ve soruların üstüne düş, internette ve arkadaş ortamında çok zaman harcama, uykunu düzene sok.. Bu yollardan bizler de geçtik ve başardık. Sıra sizlerin ;)
Soran+1 yılZorlu bir surec sabir gerektiren :) bende biran once meslegime kavusup gulerek hatirlayabilsem keske :)
Soran+1 yılKatiliyorum elimizden geleni yapalim bakalim :)
Neden 5 puan yükseltecekmişsin bence ikinci sene daha iyi yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum imkansız olmasa gerek
Sana diyecegim şu var kulagını tıka sagır taklidi yäp.. Anladınmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim mesaji deneyecegim :D
Ya zor degilde cokkkkk sıkıcı. Cekilmez calismazsim bile oyle
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışabileceğime inanıyorum aslında :/
Soran+1 yılSen çalışmazdın belki ama herkes bir değil
+1 yılİstiyorsan yaparsın. Söylenenlere kulak asma, şevkini kırdırma kimseye.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim deneyeceğim :)
+1 yılevdesin hemde kızsın. kızım yemek bulaşık komşu misafir diyecek bir aile yoksa. ve sadece yemek ve ders den başka bir aktivite yapmayacaksan olur. ben 45 puan arttırmıştım 2. yılımda. ilk yıl vasatın altındaydım resmen
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ailem anlayislidir benden ders disinda birsey beklemezler ekstradan ben yaparsamda birsey demezler ama :) benim sanirim en az 80 puan yukseltmem gerekiyor mumkun mu sence
+1 yılÇok saçma ben ne dersane ne de özel hoca tuttum 50 puan yükselttim ki sen hayli hayli yaparsan
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede yapilabilir ustune neden eklenmesin ki :)
Hiç kimseyi dinleme gerçekten istiyorsan yaparsın çevremde çoook fazla örneği var
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim canim oyle olacak gibi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 puan mi arttirirsin dediler? Ben 71 puan arttirdim. 110 bin kisiyi de gectim. Sallama onlari canim calismaya devam.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim kendinden örnek vermeniz bana yol gösteriyor :)
Cevap sahibi+1 yılBana neler neler demislerdi. Bu kazanamaznda yapamaz da yine stress yapar da bilmem ne hepsi benden berbat bolumlere gittiler. İnsallah bu sene pdryi kazanip yarisindan fazlasinin hayali olan bolumde okucam :) basarilar. Bol sans :)
Soran+1 yılKendilerinde o azmi göremedikleri için öyle diyorlar canım :) azim ve sabırla üstesinden gelebiliriz, teşekkürler sana da başarılar umarım istediğin bölümü kazanırsın :)
Ben ikinci sınavım da girdim üniversiteye.. boş ver yılma istediğin bölümü oku.. Başarı risk gerektirir..
021 Yorumla
Soran+1 yılBende istemedigim bir bolume gitmek istemiyorum :/ risk almak gerek
Soran+1 yılMimarlik mesela sizce nasil?
Soran+1 yılIc mimarligin is imkani zorda normal mimarlik gelismekte diyorlar :) ogretmenlik hic bana hitap etmiyor cocuk colugu susturmak vs bir yerde okumustum ogretmenlerin eve gelince televizyon sesine bile tahammulu olmuyormus :/ birde dogu gorevi atamalar derken ne bileyim zor :)
- +1 yıl
Her mesleğin kendine göre zorluğu var.. lakin mimarlığı seviyorsan yaz.. ama sevmiyorsan yapabileceğin bir mesleği yaz.. şu meslek havalı bu meslek havasız diye düşünme.. hayat gerçekten zor.. bizim meslekte bile biz kendimizi her geçen gün yenilemek zorundayız.. insan hayatta 2 önemli seçim yapar biri meslek biri de eştir unutma..😉
Soran+1 yılBu son laf cok iyiydi :D gercekten istedigim icin gidiyorum zorluklarini biliyorum ogrencilik doneminde maket vs gibi projeler icin uykusuz geceler beni bekliyor. Kullanici adindan anladigim kadariyla dis hekimisiniz? :D
Soran+1 yılBende saglik bolumuyle ilgili olsaydim kesinlikle dis hekimligi yazardim onu her zaman acik :) insanin meslegini severek yapmasi paha bicilemez
Soran+1 yılHahah ben yazicaktim bu agiz kokusunu bu misilleme size cok yapiliyordur diye yazmadim :D tabiki ince bir is hic kolay degil :)
Soran+1 yılBursa siz :)
Soran+1 yılMarasa hic gelme firsatim olmadi :) bende bursa osmangazideyim basin sagolsun Allah sevdiklerine sabir versin
Soran+1 yılBelkide orada okurum :) demin takip istegi atan bendim memnun oldum bende irem :D
Soran+1 yılHahah evet bendim :D
ben gazi de mimarlik okuyorum 3 sinif oldum ozelden detayli konusabiliriz
04 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi olur aksam mesaj aticam :)
Soran+1 yılDaha dogrusu takip ederim sen mesaj atarsin yeni uyeyim :)
Soran+1 yılBursada oturuyorum izmjr 9 eylul olabilir mesela cok kucuk b yer olmadikca giderim
Pek kolay sayılmazda sonuçta çalışmana bağlı mimarlığı seçeceğim diyorsunda resim çizmen nasıl :)
08 Yorumla
Soran+1 yılresim çizmeye bayılıyorum bir yıldır sınava hazırlandığım için ara vermek zorunda kaldım eğitim sistemi çok yanlış :/
Soran+1 yılevet tabi ki resmim iyi olmasa istemezdim zaten :D
Soran+1 yılresim aşktır *-* kursa falan gidip dahada teknik öğrenmeyi isterdim :) fiziğin iyiyse hallederdin keşke yazsaydın şu an ne okuyorsun?
Soran+1 yılhadi hayırlısı :D
Aslında zor değil ama bir şey soracağım bu sene çalıştin mi
03 Yorumla
Soran+1 yılya aslında ne deliler gibi çalıştım ne de yattım ygsden sonra sonuç beğendiğim gibi olmayınca saldım bu bir gerçek lysde konu eksiğim çok oldu :/
Soran+1 yılyok akıllandım artık hem arkadaşta etkiliyor biraz şimdi engelleyen kişilerde gidiyor :D
+1 yılÇok çalışmama rağmen 48 puan yükselttim 5 puansaçmalık olmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılkaçtan kaça yükselttin?
- +1 yıl
Pardon çok çalışmamama rağmen dicektim 389 dan 437
Soran+1 yılçok çalışmamama rağmen diyince o yüzden puanı merak ettim bende :D
+1 yılsana kalmış tamamen. iyi çalışırsan derece de yaparsın. ben 22 binden 18 bine yükselmiştim ama çok çalışmadım
05 Yorumla
Soran+1 yılsıralaman zaten ilk senede iyiymiş keşke ilk sene yazsaymışsın
- +1 yıl
keşke. gittiğim bölüme önceki sene de gidebiliyodum
Soran+1 yılhangi bölümdesin?
- +1 yıl
fizik
Soran+1 yılanladım :)
+1 yılBen 3. Yü giriyorum şu anda. puanın düşükse istediğin gibi değilse tercihte yapma seneye istikrarlı çalışırsan puanın yükselir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde fikrim o yönde
sabrın varsa sıkılmayacaksan dene derim ben çok sıkıldığım için puanımın yettiği en iyi yere girdim hazırlık okurken çalışırım dedimde hiç beklediğim gibi olmadı ygs ye bile girmedim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhahah o da güzel :D sabırlı bir insanım ya şevkimi kırcak laflar etmeseler yardırıcam :D
Soran+1 yılyok ben iyice araştırdım eğer tercih yapıp üniye gitmezsem okulun verdiği puan yarıya düşüyor fakat tercih yapmadan seneye girersen puan aynı şekilde veriliyor :D
yine dene şansını tabi mimarlık güzeldir bende mimarlık derside aldım :)
011 Yorumla
Soran+1 yılMimarlik mu okuyorsunuz :)
Soran+1 yılUcak muhendisligi bir erkek icin en guzel meslek bence puani yuksek ama bildigim kadariyla :) kacla yerlestin acaba?
Soran+1 yılBenimde boyle bir puan almam lazim iste :) gunde kac saat calisirdiniz peki?
Soran+1 yılBende yeni uyeyim atiyorum mesaj :D
Soran+1 yılEvet takip rttim mesaj atamadim :D
Soran+1 yılGorusuruz :)
+1 yılAksine daha kolay ikinci sene tecrübeli giriyosun mevzuya.
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katiliyorum
- +1 yıl
Kendimden örnek vereyim ilk sene 200 puan yaptım ikinci sene 240 hiç çalışmadan girdim ayrıca Keyiflik yani tecrübe kazandıkca sınavda daha rahat davranabılıyosun Neyse bol şans.
Soran+1 yılEvet ilk sene stres daha cok oluyor, tesekkur ederim :)
+1 yılçok çok iyi çalışacağına inanmıyorsan zor
kalan arkadaşlarım pek yükseltemedi01 Yorumla
Soran+1 yılInanmak istiyorum azimli olursam yapilabilir gibi :D
+1 yılyapan yapıyo valla bu sana kalmış bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum
Ben bu sene 60 puan yükselttim
04 Yorumla
Soran+1 yılMemnunsun o zaman mezun kaldığına :) umarım bende yükseltirim
Soran+1 yılumarım yerleşirsin canım
3 kez girdim ve her sene 50 60 puan arttı
010 Yorumla
Soran+1 yılOo 3. de tavan yapmistir her sene arttiysa :D
Soran+1 yılOlsun 2. de +60 3. de +60 totalde 120 yapar :D
Soran+1 yıl10 puan farkediyor 10 puan icin beni mi kircaksin :D
Soran+1 yılTamam tamam ssst caktirma ne guzel motive olmustum 60 dediginde :D
Soran+1 yıl45e 40lara dusmicekse iyi tabi 😄
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. 4 te kazanan var zor değil
04 Yorumla
Soran+1 yılTabi ne kadar erken o kadar iyi :D
Soran+1 yılPeki tesekkurler :)
+1 yılZor değil hatta çok kolay Emn ol
07 Yorumla
Soran+1 yılSende mi 2. sene kazandın?
- +1 yıl
Evet ya bir sürü üni var puanlar da çok düşük
Soran+1 yılBana şuanda yüksek geliyor :D
- +1 yıl
Hangi bölüm istiyon
Soran+1 yılMimarlik
- +1 yıl
Yapılır merak etme yeterki düzenli çalış sen bile şaşırırsın kendine
Soran+1 yılTesekkurler:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanma yaparsin gayette
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim yaparim canim :)
+1 yılZor değil hatta seneye daha avantajlı olur
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir avantaj mesela?
- +1 yıl
Lys matematik konularını hafifleteceklermiş, ygs kaldırılacak diye söylenti var. Birde çalışmak için zamanın olacak ama istediğin yer tutarsa tercih yap. Hayırlısı olsun
Soran+1 yılTutarsa tabi ki beklemem giderim. Ygs kalkmıyor puanlama sistemi değişiyor soruya göre puan verilicek vs, evet kaldırılan konu çok hocalarda diyordu. Teşekkürler :)
+1 yılpsıkolojık baskın cok olcak
010 Yorumla
Soran+1 yılAile yonunden rahatim beni suclamazlar aslinda
- +1 yıl
hayır sen uzulceksın yorulcaksın bu sene olmalı dıye
Soran+1 yılO kadar zor mu ya :( sabırlı bir insanimdir genelde
- +1 yıl
arkadasların okulda fınallere hazırlanırken sen lys calıscaksın bunun baskısı cok olur bı dusun
Soran+1 yılYeni arkadas cevresi kurarim ki zaten cokta iyi yerlere giden arkadasim yok pek heves etmem onlara hepsi kacip gitmek derdinde
- +1 yıl
cevrende hıc mı ıyı bı seyler yapan olmycak
Soran+1 yılCok yakinimda yok yakin cevremde belki
- +1 yıl
ıste bu cok sınır bozucu olcak bence bı yere yerles okurken tekrar hazrlan
Soran+1 yılKararsizim :/
- +1 yıl
bence en mantıklısı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan ben bu sene YGS puanını 182 den 304 e çektim
05 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun :D
Cevap sahibi+1 yılAma sözel tabi YGS 4 DEN Çektim dostum. Valla sana önerim inanki herşey sana bağlı eğer otrup adam gibi çalışırsan vallahi oluyor.
Soran+1 yılBuyuk basari yinede kolay degil yaptigin. Cok tesekkur ederim yorum icin :)
Cevap sahibi+1 yılNe demek son bir şey eklicem. Ben 10.000 tllik dershaneye gittim geçen sene 240 alan arkadaşım bu sene aynı dershaneye gitmemize rağmen 284 puan aldı. Yani dershaneye gidersen ordaki öğretmenlerini kullan devamlı soru sor meşgul et.
Soran+1 yılKesinlikle is ogrencide bitiyor birazda :) bende temel liseye gittim ama hocalari bu sene yeterince iyi kullanmadigimi dusunuyorum
hayir bilakis
03 Yorumla
Soran+1 yıl2. senenizde mi kazandınız?
Soran+1 yılkazanmak sorun değilde istediğim yere gitmek sıkıntı barajı geçeyecek kadar salmakta çok kötü
Kac mat yaptin
06 Yorumla
Soran+1 yılLysde büyük ihtimal 27 mat 13 geometri yaptım ygsde sıralamam 190bin
Soran+1 yılne istiyorsun bölüm?
Soran+1 yılbir boğaziçi olmaz belki ama eskişehir falan neden olmasın
+1 yılKaç puan aldın ki
03 Yorumla
Soran+1 yılYgs 190bin lys hala oluyoruz fakat siralamayi cekemicem one gibi
- +1 yıl
önemli olan azim, çalışmak. başkaları hep kılıf uydurur zaten
Soran+1 yılAynen oyle canim :)
çok zor okuma
02 Yorumla
Soran+1 yılhıı dimi zengin koca bulayım en iyisi :D
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil.
01 Yorumla
Soran+1 yılPekala
+1 yılzor değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım değildir
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet cok zor
04 Yorumla
Soran+1 yılSizde ayni sehi yasadiniz galiba
Cevap sahibi+1 yılsana aciklama yapmak zorunda degilim
Soran+1 yılO zaman hic yorum yapmicaktin yarim akilli sey seni ben insanlar yasadiklarini yazsin diye sordum bu soruyu kuyruk acini benden cikaramazsin
Cevap sahibi+1 yılkes sesini sana aciklama yapmicam engelledim bye hadi kudur
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem