Sizce kazanabilir miyim?

öncelikle herkese merhaba sizlere bir konuda danısmak istiyorum ve anlattıklarımı yanlıs anlayıp egolu demezseniz sevinirim sadece kapasite seviyem diyeyim onu anlamanız ve ona göre yorum yapmanız icin paylaşacağım. ilkokuldan beri başarılı bir cocuktum sene sonu ortalamalarım hep 95+ gelirdi ve okuduğum okulda oturduğum ilçenin en iyi 3 okulundan biriydi sonra liseye geçtim 470 oyp ile iyi bir anadolu lisesine yerleştim bu sene de maalesef temel liseye geçtim. pişmanım cünkü beklediğim hizmeti alamadım ve 2 tane sınıf olduğundan sınıfımızda teknik liseden bile öğrenci vardı böyle olunca kendimi onlarla kıyaslar halde buldum. neyse işte bu sene hiç çalışmadım tıp istiyorum bu arada sınavda cok gereksiz stres yaptım ve 110.000 oldum zaten sonucumu öğrenince yıkıldım yani. hiç çalışmadım matematikten 25 net filan yapıyorum türev integral hiç yok sıfır yani diğer derslerde pek parlak sayılmaz o yüzfen mezuna kalmayı düşünüyorum.%95 kalıyorum zaten ailemde destek bana su annda ama şunu sormak istiyorum seneye cidden çalısırsam tıp kazanabilir miyim? cidden cok istiyorum. buraya kadar okuduğunuz icin cok teşekkür ederim.
Sizce kazanabilir miyim?