Hocaların söylediklerine filan bakıyorum. Hukuk okumak günah diyorlar. Bende avukat olmak istiyorum ne yapmalıyım.
Günah değil oku
Günah okuma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yahu saçmalığa bak. Herşeye günah demek alışkanlık olmaya başladı.
Okumak niye günah olsun ya.
Ama sen bir katilin avukatlığını yaparsan o ayrı mesele.
Adaletli olacaksan oku ama sende güçlüden yana olacaksan para için mazlumun hakkını savunmak yerine suçludan yana olacaksan okuma
Heee çok günah. İnsanların hakkını savunmak, ne zamandır günah oldu afedersin?
Cevap
3Cevap
Pampa Kuran'da hüküm yanlız Allah'ın deniyor o Zaman Tayyip ateyiz 😀
#inciheryerde
Onlara bakarsan günah olmayan şey mi var
Ahahahaha iyi güldüm ama ya 😂😂😂
Evet çarpılın
Abartma. :)
O zaman sende sacmalama
Olm deli olma
aptaal mısın
lütfen terbiyeli olalım.
Değil çünkü kuranda bile böyle bişeyden bahsedilmiş.
Bak ağzını topla. geçen yine biri küfür ediyodu kuzenime söyledim kuzenim hacker bilgisayarının başına gelenler senin bilgisayarının başına gelmesini istemezsin herhalde.
bak sonradan abi lütfen diye yalvarma. şimdi bende sana küfür ederdim ama terbiyemi bozmuycam. sen ne kadar haysiyetsizsin allaha inanmıyorsan defol git bu ülkeden sonuçta Müslüman ülkesi
ama sen merak etme en geç haftaya bilgisayarında bir virüs olarak beni görürsün.
bana neden abi diyeceğini göreceksin. mesela bilgisayarındaki önemli şeyleri silerim. bir ton virüs yüklerim vs. allaha inanmama konusuna gelince zaten sen allah'a inansan kuranda yazıyor deyince o zaman haklısın demeliydin ama sen kuranda yazan şeyle dalga geçip yalan diyosun.
sen arapca biliyonmu veya kuranı en son ne zaman hatim ettin. veya kaç defa
bunu anlamı ne قرأ
''oku'' demek hani biliyodun?
Noldu yalanların ortaya çıktı. Hatta bence yalan söylemiyordun uyduruyordun cahil. Çok cahilsin hiç kitap okumuyon mu yoksa ilkokuldan sonra okulumu bıraktın. bırakmadım deme liseyi okuyan birisi bu kadar cahil olamaz. cahil insan @juggjg
Kaç defa söylemek gerek terbiyeli ol anne baban sana terbiye vermedimi. bir kız olarak küfür ediyosun o ise erkek olduğu halde terbiyesini bozmuyor oysa kızların küfür temesi hiç iyi değil kızların yüz karasısın.
Terbiyesizliğinde bu kadarı. çok terbiyesiz bir kız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar