babet olsa siyah renkli
Siyah elbise ile ne renk ince çorap giyilir?
babet olsa siyah renkli
Siyah çorap olmaz demem ama biraz fazla resmi ve fuar hostesi gibi gösterebilir. Ayakkabı elbise çorap hepsi birden siyah olmasın zaten. Cenazeye mi geldik? Şurada daha ayrıntılı bir kaç fikir bulabilirsin.
teşekkürler:)
siyah ince giyme.ten çorap giy ve siyah renk topuklu giy.
Siyah elbiseye ten rengi çorap süper olur ayakkabı tercihini daha ziyade pastel beyaz olmamak kaydıyla parlak seçmelisin lacivert de olur krem mesela süper durur.
teşekürler
ten parlak 5 den corap bırde yuksek topuklu rugan sıyah ya da kırmzı bı ayakkabı
hava iyiyse ten gıy, kotuyse elbıseyı sıttır et
havalar iyi gidiyor ya.
hem salonda olucam kınaya giyicem :)
Cevap
9Cevap
Eğer bir toplantıya ya da resmi bir yere gitmeyeceksen ince siyah çoraba gerek yok hele ki bu sıcaklarda.
teşekkür ederim :)
bu havada giiyiceksen çorap sıkıntı olmaz mı ama giyiceksen mat olsun
teşekkür ederim :) sıcakta giymek uygun değil haklısın
af edersin mat ve parlak arasındaki şıklık farklı nedir. neye göre tercih edersiniz :))
şimdiye kadar hep parlak giydim. ama gerçekten duruşu çok hoş. mat giyeceğim baharda havalar serinleyince. teşekkür ederim :)
siz olsanız ten rengimi daha güzel ya da siyahmı daha güzeldir. daha çok tercih edilen
anladım teşekkür ederim :) ben siyah giydiğimde çok daha şık durduğunu düşünüyorum. ten rengi tonlarınında yeri ve uyumu farklı.
yani havaya göre mi tercih yapılır ya da ortama göremi.
ben evde giymeyi seviyorum her iki modelde çok hoş.
elbisenin tarzı nasıl ama kafadan şu ayakkabı şu çorap diyemeyiz
eteyin kısalına bağlı aşırı kısasa çorap gyme bsvr dizinin cok hafif üstündeyse siyah gy
yaz geldi gibi koyu renk corap fazla görünür artık ten giy
bence pardüse giy bu gittiğin yol yol değil hakikate dön..
hahahah
çok mu komik gerçek bu...
off tamam sormadım farzet
bende senin istediğin gibi erkeksi duygularımla bir cevap verseydim derdim ki hiç bişey giyme hatta eteği çekebildiğin kadar yukarı çek sonuçta sen kapalı giysen bana bir fayda sağlamicak ama bir düşün neden böyle söyledim ondan sonra bana kız tamam mı
siyah giyi :) beni bekliodun dimi giymek için yetiştim ya :D
Siyah derim şiddetle ve bir erkek gözüyle
tabıkı war ten rengı olmalı
ten rengide çok güzel duruyor giydiğimde parlak çok daha çekici.
siyah daha çekici gösteriyor ama ten rengi giymekte çok güzel.
ten rengı herzaman faworıdır aksam cıkıosan ama ınce sıyah gıy
evde giyiyorum her zaman. dışarı çıkmıyorum ince çorap giyipte. pantolon altına gerek yok. mini elbise ile giymeyi seviyorum ev de olduğumda ya da dar mini şort la çok hoş oluyor
nasıl begeıosn onu yap nedeyım
bacaklarım sizden farksız. seviyorumda sizin gibi şık giyinmeyi. hissi ve duruşu çok hoş. ince çoraplar çok şık ve de elbise ya da şort lar.
siyah elbiseyse ten çorap iyi olur.
siyahın altına siyah uyar canım:))
siyah çoraba bayılırım siyah olsun
ten rengi
giy bir link ver
link nasıl veriyorum
google den hızlı foto yaz o siteyi aç anlarsın anlayamazsan tekrar yaz banan
Ooo süper olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar