+1 yılBen lise 2 de devamsızlıktan sınıfta kalınca bıraktım okulu açıktan devam ettim. Daha sonra ise bir dönem sınavı (35kredilik) kaçırmama rağmen trajikomik bir şekilde sınıf arkadaşlarımdan daha önce mezun oldum. ve bu süreçte istediğim gibi istediğim dili öğrenmeye vaktim oldu ve çizim yeteneğimi geliştirdim. Aol Sınavlarına bir hafta önceden ezber yapıp giriyordum ve öyle tam anlamıyla başarılı da değildim. Benim ailemde bana inanmamıştı öyle ama konuşarak canımı sıkmıyorlardı. Yine de benden beklentileri de sıfırdı biliyordum. Sonuç olarak öncelikle zihinsel sağlığımı korudum ve bu sayede liseden erkenden mezun oldum. Daha sonra lys ye bile girmedim ygsye on gün öncesinden çalışarak barajı geçtim ve girdiğim ilk yetenek sınavından yarı burs alarak okula kayıt oldum. Abartılacak bir şey yok anlayacağın. Kendini ilgili olduğun alanda eğitsen yeter inan bana.
21 Yorumla
Soran+1 yılSimdi bend hafta sonu sinav var bu sinava pek calisamadim. Başı çalışsam verimli olur ablam
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçmalık herkes normal lise bitirip üniversite okumak zorunda değil. Çok zeki insanlar tanırım hayattaki amaçları farklı olduğu için veya ailesine para yetiştirmek için liseyi açıktan okuyup çalışan. Kimseye kulak asma kardeşim. Sen bildiğini istediğini yap. Herkesin hayatta bir yeri ve görevi vardır. Aciz insan yoktur.
07 Yorumla
Soran+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s09X4EerF1Vk
Sesli cvp vermek istedim size :)- +1 yıl
Sen bırak okumayı falan. Divan Edebiyatı çalışmaya başla. Şiir falan okursun programlarda parayı kaparsın. Ses tonun vaaz vermek veya şiir okumak için yaratılmış.
Soran+1 yılBismillahirahmanirahim :D
Niye öyle dedin ki cokmu guzel- +1 yıl
Ses tonun farklı , etkileyici. Bence birkaç şiir denemesi yapmaya başlasan iyi edersin.
Soran+1 yılŞiir yazıp seslendiriyorum zaten :)
- +1 yıl
Yaaaa çok güzel!!! Benim babam da şiir yazar, seslendirir. Hep özendiğim şeyler de işte olmadı bizde pek :( Umarim bu konuda yolun açık olur. :)
Soran+1 yılInşallah teşekkür ederim.
Amcamın ellerinden öpüyorum selam olsun :)
Azimle bosaltim yapan mermeri deler bnim bir akrabam acik lise okuyup ist ici deblet unv de kallavi bir bolumu bitirdi ama manyagin tekiydi gece 3 te kalkar sessizlik oluyo diye o saatte ders calisir 5 te geri yatardi her gun
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim moralimi bozuyorlar. Ben yeni başladım açık liseye haftaya askere gidicem. Askerdeykende sinavlarima hiç aksatmiycam. 25 yaşında bile mezun olsam üniversite okuyacağım. Ama sınavlardan temelim olmadığı için düşük notlar alınca önyargılı davraniyorlar
+1 yılNiye aciz olsun kardeşim bak ben bu sene Mesleki Açık Öğretm Lisesini bitirdim şükür. O sana aciz diyen insanlar hem cahil hemde acınacak acizler. Sen kafana takma okumaya devam et.
04 Yorumla
Soran+1 yılHafta sonu olacak ainava pek calisamadim.. biraz calisayim ne çalışsam o kâr. Günde 23 saat çalışıyorum dükkanda. zamanim olmuyor :D ne yapmak lazım nerelerden çalışmam lazım ne yapayım
- +1 yıl
Kardeşim önce şu Dil ve Anlatım dersine ağırlık ver o dersleri kesinlikle geçmen lazım. Alan derslerinde mesela Matematik var diyelim kafan basmıyor o derse bende kafamı veremiyorum o dersten 4 defa sınava girip başarısız olursan o dersten muaf olursun. Sana birde tavsiyem Mesleki Açık Öğretim Lisesinden devam et. Benim bölüm elektrik elektronik. Dışarıdan almam gereken kredi 116 idi ben 120 kredi aşdım bitti. Okulada gidiyordum haftada 2 gün oradada 3 yılda almam gereken 132 kredi vardı okuldaki derslerden onuda aldım ve okul bitti şükürler olsun. Şimdi diplomayı almayı bekliyorum dört gözle. :)
Soran+1 yılBen düz istiyorum ABICIM ya. Askere gidicem zaten 1 ay sonra :D ters düşüyor o bana
Peki abi üniv okuyacakmisin- +1 yıl
Askere gidiyorsan askerdede sınavlarını ihmal etme bak. Askerde sınav için izin veriliyor. Üniversite olayındada tercihler Temmuz ayında yapılacak o zaman tercih yapıp üniversiteyide bitirmeyi istiyorum. Ha bu arada sanada hayırlı teskereler. 12 ay hemen biter bak ben 15 yaptım ve askerden gelelide 5 yıl oldu. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bazi insanlar yaninda yukselmeye baslayan genisleyen buyuyen insan istemezler asla aciz degilsin hatta bir cok insanin gozunde azimli hirsli birisin kesinlikle kimseyi dinleme ve benim acikliseyi bitiripte muhendis ve ogretmen olan arkadaslarim var herkese kulaklarini tika ve zamani geldiginde hadlerini bildir sizin gibi gencler gerek bu topluma hayatin bir yerlerinden pes etmeden tutmaya calisan..
02 Yorumla
Soran+1 yılAbla beni öyle bir motive ettin ki anlatamam
Cok sagol ya. Senin gibi güzel yürekli ablalarım, abilerin hâlâ var olması beni çok mutlu etti.
+1 yılHayîr değildir hiç bitirmeden de durabilir ama o okulunu açık olarakta olsa bitirmek için çaba sarf ediyor. Unutma ki o hayatı yaşayan onlar değil hayat senin sen onlara inat çalış elinden geleni yap ne demişler ağzı olan konuşuyor :)
Kendine güven hayat senin sen yaşa bırak onlar konuşsun her şey senin elinde04 Yorumla
Soran+1 yılYa seni sevmeyenin ocakta yemegi yansın..
Misafirlerine yemek hazırlarken tupu bitsin
Dus alırken suları kesilsin.. cansın :)
Sesli cvp vermek istedim size :)- +1 yıl
düşünceli davranışın için biz teşekkür ederiz 😊
Soran+1 yıl:D ricalar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım merhaba öncelikle ben saglık sorunlarım yuzunden liseye gidemedim ve 10. sınıfta acık liseye gectim. keske daha önce yapsaymısım diyorum cok iyi bir okulda degilsen normal egitim berbat zaten turkiyede bir de hocaların egosunu cekiyorsun. Üstüne güzel bir üni kazandım (Dershane ve matematik özel ders destegiyle ) ve Şu an üniyi bitirmek üzereyim 2000 tl maaş aldıgım bir isim ve iyi düzeyde ingilizcem var herkese selam olsun sizce liseyi normal okuyanlardan eksigim ne? bence fazlam var :)
01 Yorumla
Sesli cvp vermek istedim size :)
+1 yılBiziktirsin gitsinler. Oku! 10 tane matematik sorusu çözüp "üniversitede öğrenciyim" diye şişinenler var artık.
Üni mezunları bile zor iş buluyor bu devirde. Kendini daima garantiye al. En olmadı lisansı da açıktan tamamlarsın yani11 Yorumla
Milletin dediğine bakılırsa ohoo işin çok zor o zmn ister 20 yaşında ister 60 yaşında ol istedin mi her türlü okursun en iyi üniversiteyede gidersin masterda herşey de yaparsın lisenide oku üniverseyede git milletin hayatı değil senin hayatın bu
01 Yorumla
Sesli cvp vermek istedim size :) gzlgç_21
+1 yılAlakası yok dostum açıktan okumak daha avantajlı hatta ben ygsde derece yapmış birinin açıktan devam ettiğini biliyorum okul gereksiz zaten özellikle 12 de yazılı bilmem ne falan sen insanlara kulak asma
09 Yorumla
Sesli cvp vermek istedim size :) "esneyenahtapot- +1 yıl
Hahhshaa 😂 Radyocu gibi sesin var kanka okumana gerek bile yok 😂😂
Soran+1 yıl:D teşekkür ederim
Bakış acının guzelligi- +1 yıl
Kanka valla bak laf olsun diye söylemedim bir düşün bence hem rahat meslek 😄
Soran+1 yılUNIVDE belki bölümünü okurum ailemde sesin çok güzel diyor ama bilmem ki :D
- +1 yıl
Sen beni dinle kanka radyo televizyon falan yaz benim hayalimdi ama bu sesle hayal olarak kaldı malesef 😂😂
Soran+1 yılO kadar mı kötü ya :D abartma. Bence sesin güzeldir. :D
- +1 yıl
Yok kanka 😂 Allah sesimle sınıyor belkide üzülüyorum ama olsundu 😑
Soran+1 yılHayırlısı kardeşim. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun. Senin içinde hayırlısı buymuş. Kendine cici bak :D görüşmek üzere
+1 yılAsıl onlar böyle sığ düşüncelere sahip oldukları için acizler.
Öğrenmenin yaşı yoktur. Umutsuzluğa kapılma insanların bu saçma sapan düşünceleri yüzünden.00 Yorumla
+1 yılKeyfi okumadiysa acizdir yok beynim basmıyor yok arkadaşlarım kötü yok hoca bıraktı diye okulu bırakıp açık öğretime güvenmek tamamen acizliktir
01 Yorumla
saçmalamışlar 45 yaşındaki adam üni okuyor neyin aptallığı bu? kulak asma lise diplomanı almaya bak sen belki uni girmek sorun olabilir ama kpss e girebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim moralimi bozuyorlar. Ben yeni başladım açık liseye haftaya askere gidicem. Askerdeykende sinavlarima hiç aksatmiycam. 25 yaşında bile mezun olsam üniversite okuyacağım. Ama sınavlardan temelim olmadığı için düşük notlar alınca önyargılı davraniyorlar
- +1 yıl
o zaman temel yap imkanın varsa kurs alabilirsin ya da internette bir sürü video var izleyebilirsin ve diğer bir tavsiye antrenmanlarla matematik diye bir kitap var toplama çıkartma işlemi ile başlıyor sonra köklü üslü artıyor nerede eksiğin var tespit edebiliyorsun bunun farklı versiyonlarıda var örneğin antrenmanlarla fizik kimya vs gibi
+1 yılBen 22 yasindayim aciktan okuyorum şu an. Aciktan okuyup üni bitirenler var. Onu diyenler gelişime aptal insanlar
04 Yorumla
Soran+1 yılSeninki lisemi yoksa üniversite mi
- +1 yıl
Lise. Bu sene bitiricem insallah
Soran+1 yılBen hiç çalışmadım bu sinava diğerlerine çalışmıştım hafta sonu sinav var ne yapicam bilmiyorum. Şimdi calisayim diyorum da 18 dersin hangisine calisacam :D
- +1 yıl
Çok kredili olanlara calis. Ben şu an bile test cozuyorum
Bende açık lisedeyim bir de gelip bana desinler onu hadi bakalım 😡 asıl onlar aciz varlıklar
113 Yorumla
Soran+1 yılKaç kredin var :D
- +1 yıl
Bende acık lisedeyim kankiler kac krediniz var? :) kim demis aciz diye hakkımızla alıyoruz notlarımızı :D
Soran+1 yıl@NicksizHanımefendi soruya görüş paylasirmisin. Sorum canlı yayında görünsün poluler olsun. Daha çok açık liseli arkadaşlara ulasalim. :)
Soran+1 yıl@tutku20 ben bu sinava pek calisamadim. Çok aksilikler çıktı onlarla uğraştım. Hafta sonuna kadar bir kac derse çalışıp verimli sonuç alabilmem Mumkun mu. Tavsiyelerin var mı
Soran+1 yılBenim bu 3. Sinavim olacak. Şimdiye kadar 2 sinava girdim birinden 15 diğerinden 18 kredi aldım toplam 33 kredim var. 15 gün sonra askere gidiyorum askerdede GIRICEM sinavlarima
Soran+1 yılBana biraz taktik verirmisin ozelden
- +1 yıl
Bende 3. Kez giriyorum aölde sinava. 120 kredim var :)) oh hadi sevindim az kalmis bitirmene :) umarım güzel bir üniye yerlesirsin dostum. Soruyu soran arkadasim. Umarım bizde bir an önce mezun oluruz :))
Soran+1 yıl@NicksizHanımefendi INSALLAH knkam :D aminnn
- +1 yıl
Amin kankam:))
- Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılNeden aciz olsun ki? Asıl böyle düşünenler acizler fakat farkına bile varamıyorlar.
İnsan her yaşta kendini geliştirebilir. Yeter ki istesin.04 Yorumla
- +1 yıl
İnsanların önyargılarını boşver. İnsan neyi istiyorsa onu yapmalı. Kimsenin senin kararlarına karışmasına izin verme. Her insan yapmayı düşündüğü şeyler adına kararlar verir. Sende böyle düşünmüşsün ve kimseye aldırma.
Soran+1 yılTesekkurler :) :)
- +1 yıl
Ricalar☺
O diyenler kendi acizligine baksinlar..
Uzak dur o kisilerden11 Yorumla
+1 yılKardeş aldırma sen onlara. Çalışmayı seviyorsan, bu tempoyu seviyorsan okumaya devam et. Daha işin Üniversitesi var.
00 Yorumla
+1 yılÖrgün eğitimden çok daha zor olduğunu bilmeyen bir grup cahil söylemi
07 Yorumla
Sesli cvp vermek istedim "filozof" :)- +1 yıl
Ahahah tşkkürler 😊
Soran+1 yılBen teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Kredi ne durumda
Soran+1 yıl2 defa sinava girdim 18 ve 15 kredi aldım şimdi hakkariye gidicem askerde girebilirsem ordada girmeye devam :)
- +1 yıl
Hadi hayırlısı hiç takma aptal aptal konuşanları
Soran+1 yılYok ya onlar avlasın dursun knka :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılCalisirsan kazanırsın ben de düz lisede okumuştum herkes küçük görüyordu ama kazandım öğretmen oldum kpssyi de ilk girişte kazandım millet şok tabi, hırslı ol
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRadyo televizyon yaz 😄
Soran+1 yıl:D yazalım gizli abla
Alakası yok.. Elalemin ne dediği umrunda olmasın..-.-
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki, tesekkur ederim :)
+1 yılonlara ne yapabildiğini göster!
32 Yorumla
- +1 yıl
ya sen onları niye umursuyorsunki? yapabileceğini biliyorsun zaten.
Aciz olmadan Veciz olunmaz.
Kaldi ki aciz de olmazsin.
#İnsanBuSinusoidalEğriMisali02 Yorumla
burdan teselli bekleyeceğine oturda çalış dolanma buralarda
00 Yorumla
+1 yılBen acık lisede okuyorum. Acizlikle ne alakası var. :)
08 Yorumla
Soran+1 yılKaç kredin var :)
- +1 yıl
120. Senin?
- +1 yıl
Bu haftasonu cmartesi, pazar sinav var. Basarılar diliyorum
Soran+1 yılValla benim 33 kredim var 2 defa sinava girdim 33 kredi topladım. birinciden 18 ikinciden 15 kredi aldım bu sinava pek calisamadim günde 13 saat işyerinde çalıştığım için. Şu an izindeyim 1 hafta. Sınav gününe kadar çalışsam ağırlık versen açığı kapatabilirmiyim. Tavsiyelerin var mı bu yönde
- +1 yıl
Evet var
- +1 yıl
Mesajdan yazdım dostum.
Sesli cvp vermek istedim sana knkaaa :)- +1 yıl
Sagolasın dostum. Ses tonun, konusman cok iyi bu arada :D :)) asıl ben tesekkür ederim dostum :)
Değildir ya kım uyduruyor bunları okumak ısteyen açıklamada okur örgünde okur
14 Yorumla
Soran+1 yılAçıklama :D
Soran+1 yılBunu söyleyen kişi bir akrabam Şu an muhasebeci kendisi. Öyle deyince moralimi bozdu
takma kafana bunları bende açıktan okuyorum liseyi bu sene ilk senem okumanın yaşı yok kardeşim oku oku..
08 Yorumla
Soran+1 yılSinava calistinmı :) hafta sonu sinav var
- +1 yıl
Sorubak. com dan cozuyorum çok iyi site. Sen nerden cozuyon abi?
Soran+1 yıl@eşekliprens111111 VALLAHA ben tembelogrenciden cozuyorum
Soru bak ilk defa duydum vallaha- +1 yıl
Hangi site yani abi? AOL nin kendi sitesinde her ders yok online testte:)
Sorubak. com da iyi gerçekten bak bence irayada isini görmüyorsa suanki site:)
Soran+1 yılAbim ve kardeşim
Şimdi nereden test çözmek daha faydalı oluyor. Sinava kadar az da olsa calisayim. Bu defa pek vaktim olmadı calismaya- +1 yıl
Sorubak. com dan çöz üyelik alican oradan cozecen. Muhteşem site. Bu site sayesinde kredileri verdim. Aol nin sitesinden de çöz ama HEE ders yok olanlari çöz bari
28 yaşında tanıdığım açıktan lise okudu bitirdi ve şu an adalet okuyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D allahim sana zihin versin
Okumak ne acizlik ne de bosa kurek cekmektir bunu diyenler cok cahiller keske olseler
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :D
+1 yılo ne yapmş okumuşmu? okuduysada adam olamamş bunu diyen
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu bana söyleyen kişi muhasebeci.
- +1 yıl
herne olursa olsnu fark etmyo okumanında , sporunda yaşı olmaz boş muhabbet yapmasn söle o muhasebecine
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu kredi olayı nasıl oluyo açık lisede 4 yıl okumaya gerek var mı anlatırmısn :(
09 Yorumla
Soran+1 yılBende yeniyim daha :(
Cevap sahibi+1 yılÖğrenırsen yaz tamam mı unutma benı :D
Cevap sahibi+1 yılSen daha oncede yaptın bunu hatırlıyorum bu sesı :D
Soran+1 yılO eski hesabım kroogenç ti
Bu yeni hesabım :)
Cevap sahibi+1 yılSes aynı hesabı hatırlamıyorum :D
Soran+1 yıl:D yok yok
Cevap sahibi+1 yılÇok tatlı sesın var 🙈🙈
Soran+1 yılO senin tatliliğın :)
+1 yılYoo ne alaka Ben açık liseden üniye geçtim 4. senede lisede atıldım Vukuat sonucu
01 Yorumla
Herkes okusa manav kim olacak çiftçi kim olacak boşver
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var kardeşim. Kimin manav olacağı benim umrumda değil. Sebze ve meyveyi biz zaten bahcemizde yetiştiriyoruz
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende okuyorum ve bitirmek uzereyim. Oku nasil okursan oku ama oku
01 Yorumla
Neden aciz olsun ? Şartlar onu gerektirmistir.
01 Yorumla
Sesli olarak chp vermek istedim "Tugbu" :)
Asıl bunu diyenler acizdir.
02 Yorumla
Alakası yok. Sen okumana bak..
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı olmaz diye düşünüyorum.
00 Yorumlasacma oyle demeleri
10 YorumlaSaçmalıyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın bacım
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış
01 Yorumla
+1 yılHiçte bile
01 Yorumla
Sesli cvp vermek istedim size :) "Hictebile"
Degildir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldu..
+1 yılYalan.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldeildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılheee aciz salaktır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım