Bence çok güzel bir meslek üniforma için değil üniformanın taşıdığı anlamı için asker olmak istiyorum askerliğin erkek mesleği olduğunu düşünmüyorum bayanlar her meslekte çabaladıkları sürece başarılı olurlar polis doktor pilot mühendis bayan varda asker bir bayan neden olmasın sabah ülkesi ve milleti için akşam ise evi ve ailesi için çalışan bir anne olmak çok gurur verici. Kara Harp Okulu öğrencisi olmak için seneye başvuru yapacağım. Siz bayan asker konusunda ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılBnce iyi dusunmelisn sen bir anne olucaksin bnde küçükken asker hayalleri kuruyordm ama göründüğü gibi değil zor yani çaba ister sıkılırsin yorucu bir iş erkek için de zorken bayan için daha da zor ve stresli bir meslek yapımızı gereği ve senin çocuğun olucak belki ilerde iyi düşün ama hayallerin varsa herseyi göze almışlar seni kimse durdurmaz ama iyi karar ver ve herseyini öğren şimdiden ona göre zor meslek bu sene ki dusuncelerin diğer sene ki düşüncelerini tutmayabiljr sinir stres ben de bir ara ortaokulda o kadar hayallerim vardı ama şimdi diyorum olmadgim iyi oldu bir bakıma yapamazdm hayalini kurmak ayrı işin içine girmek çık ayrı beklenilenden daha farklı seyler görmek iyi düşün sadece ben sana ol ya da olma demiyorum ama zor meslek unu bilerek git herseyi u ogrenerek
32 Yorumla
Soran+1 yılBabam emekli asker egitimlerin ve ortamin farkindayim anne olmam vatanima ve milletime en az bir erkek kadar faydali olamayacagim anlamina gelmiyor. Tesekkur ederim
- +1 yıl
Hmm o zmn biliyosundur iyice içindesin hayırlısı olsun...
En İyi Cevaplar
kesinlikle süper bir şey. Bayan polis ve askerler gögüsümüzü kabartıyor.
51 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılBen de seneye Deniz Harp Okuluna başvurcam nasip olursa :) (Yanlış anlama, niyetim saygısızlık değil). Düşünmekten yoksun, gevşek, tek derdi aşk olan bir kızla hayatımı birleştirmektense, disiplinli, cesaretli, düşünebilen bir kızla hayatımı birleştirmeyi isterim. Bir bayana göre zorlukları var ama (askerlerin kötü gözle bakması, fiziksel zorlukları gibi) dayanılmayacak gibi değil. Çözülebilecek şeyler. Bir bayana askerlik fazlasıyla yakışır hatta daha saygıdeğer yapar. Orduda da kadın askere elbette ihtiyaç vardır çünkü kadın her zaman düzenleyici, birlik oluşturucudur, değerlidir.
32 Yorumla
Soran+1 yılKullanici ismine yakisir bir gorus olmus bende bu sekilde dusunuyorum umarim sende basarili olursun tesekkur ederim 😊
- +1 yıl
Sağ ol. Başarılar dilerim
+1 yılAsker bir eşim olsun istemem çünkü kadınlar narin insanlardır ve o kadar abazanın içinde namusuyla görev yapsa da sadece o gergin ortamın küfürlerine maruz kalmasını hiç istemem daha rutin daha az yoran işler tercih et sonuçta anne olacaksın senin sorumlulukların erkeklerden daha fazla.
05 Yorumla
Soran+1 yılToplum algisi. Bayan subaylarla tanisip iyi bir cevap alman gerekiyor. Iyi gunler
- +1 yıl
Bayan bir astsubay gördüm görevinden memnun du ama ben asker bir eş istemem hemşire olsun öğretmen olsun hatta hiç bir şey olmasa sadece anne bile olsa bana yeter benim için her hali değerlidir aynı bir çiçek gibi.
Soran+1 yılIyi gunler
- +1 yıl
Sizede iyi günler umarım düşündüğünüz meslek alanında çalışıp başarılı olursunuz :)
Soran+1 yılTesekkur ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
31Cevap
İlk öncelikle merhabalar hanımefendi, ben MSÜ'de okuyan kadın bir öğrenciydim -ki bu sene mezun oldum.-Zor bir meslek bunun herkes farkında. Eğer afedersiniz fakat askerlerin daha doğrusu lakayıt 20 yaşına yeni girmiş ergenliği daha bitmemiş erlerin kirli bakışlarına dayanabilecek, komutanlardan gerek azar işitecek gerekse takdir alacak, gerek şehit haberi götürüp gerek riskli görevlere çıkacak. Gerekse kendi canınızı riske atacak, aylarca eşinizi, evladınızı göremeyecek olacaksınız. Belki de gayet iyi ve vatana faydalı bir komutan olup TSK'nın başarılı askerlerinden olacaksınız. Size şunları söylemeliyim ki eminim bir kadın olarak evi, işi, aşkı ve dahi çocuğunuzu yetiştirebileceksiniz. En önemlisi ise kendinize güvenciniz var mı? Eminim iyice düşünmüşsünüzdür bundan şüphem yok fakat askerliğin ağır yükünü kaldıracak kadar sabırlı, cesaretli, özgüvenli, kararlı belki de höst dedin mi oturtan bir asker olabilecek misiniz?
Yanlış anlamayın lütfen hemcinsim olarak bütün kadınların bütün işlerde çalışıp başarılı olabileceğini biliyorum ben yinede ufakta olsa bu işe girmeden detaylı düşünmenizi istiyorum ama emin olun askerlik yapma kararı aldığınız an da ben ve dahi bütün kadın askerlerimiz yanınızda olacağız belki sırtınızı dayayacağınız bir ağaç belki dinlenebileceğiniz bir liman fakat unutmayın bu işe girdiğiniz an diken üstündesiniz. Silah arkadaşlarınızın size yardım edeceğinden eminim.
Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı da burdan bildirmek istiyorum :)
40 YorumlaAskerlik bu ülkede meslek olarak yapılmaz. Ya psikolojinizi bozarlar ya fiziksel olarak bozulursunuz hain saldırılara kurban gidersiniz. Bişey demiyorum sadece ben olsam meslek olarak kesinlikle seçmem. Arkada bırakdıklarına yazık , sürekli tetikde durmak aileni tedirgin etmek stresli bir hayat vb hiç güzel değil.
19 Yorumla
Soran+1 yılKeyfine duskun nasil olsa birilei bizim icin nobet tutuyor vur kafayi yat dusuncedeki insalar icin asla bir meslek tercihi olmamali zaten. Iyi gunler
Soran+1 yılIyi gunler arkadasim
Soran+1 yılVatan savunmak enayilik degildir her ne olursa olsun onlarin yanlisi senin sınırlarini koruma gorevine enayilik deme hakkin oldugunu gostermez aklinin bir yerinde bulunsun
Soran+1 yılAhahaah 😂
- +1 yıl
Bir türk zaten vatanı için ölsün diye yetiştirilir (arkada bırakdıklarına yazık demişsin)
Bilen kişiye ilk sorum er veya erbaş kadınlara da erkeklerde olduğu gibi tokat atıyorlar ya da dövüyorlar mı? İkinci sorum boy uzatma ameliyatı olan biri boy problemini aşarak asker olabilir mi? Üçüncü sorum erkek kadın eğitimi diye bir ayrım var mı kadın askerler daha gevşek bir eğitimden mi geçiyor? Dördüncü sorum sıra olarak dizilme boya göre mi oluyor erkek kadın karışık olarak yoksa erkek sırası ayrı kadın sırası ayrı mı oluyor? Beşinci sorum kadın bordo bereli olabilir mi? Altıncı sorum yakın dövüş eğitimlerinde erkek kadın karşılaşması yapılıyor mu yoksa kadınlar kendi aralarında erkekler kendi aralarında mı dövüşüyorlar? Yedinci sorum kadın erler de küfür ediyor mu? Umarım sorularım yanıt bulur. Ben de bu mesleğe gönül verme yolunda ilerleyenlerdenim.
10 Yorumlagüzel bir meslek gurur verici bir meslek vatan onlara emanet ama yapabilecek misin yüzlerce hatta binlerce askerin içine düşebilirsin olduğun yerde tek bayan sen olabilirsin binlerce kişinin aylardır kadın görmemiş askerlerimizin arasında seni yiyecek gibi bakışlardan rahatsız olmazsan güzel bir meslek tabikide
12 Yorumla
Soran+1 yılBunlarin farkindayim ancak bende kendi disiplinimden eminim 😊 tesekkur ederim
Ben olma derim bir asker olarak görüşüm askerler mesleğinden sıkılmış bıkmış giren çıkmak için uğraşıyor gerçekten işleri iş değil kazancı belki iyi olabilir ama zor çok zor asker yerine polis olmanı tavsiye ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılHer meslegin kendince zorlugu oldugunu dusunuyorum. Tesekkur ederim
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Vatan görevi kutsaldır ondan bıkmak...🤔
Bizim yanimizda asker casti var kadinlarin sayi neredeyse erkeklerle ayni kardesim neden olmasin vatanimizi bence her birimiz korumaliyiz
32 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum tesekkur ederim
+1 yılTeğmen gizli üye !! Bazı yobazların düşüncelerini görmezden gel sen istersen her şey olur. Desteklerim.
31 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum cok tesekkur ederim
Çok olumlu dusunuorm. Mesela bnde polis olmak istiodum ama ailem izin vermedi. Sen hedeflerinin peşinden kos. Tebrikler.. Allah TURKu ve korusun...
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin cok tesekkur ederim
nefret ediyolar erkekler kadınların subay olmasından disiplinli ve otoritersen başarırsın özel bir şey bayan subay olmak
23 Yorumla
Soran+1 yılFeminist bir bayandan emir almak hepsinin gururuna dokunur evet 😊 cok tesekkur ederim
- 1 yıl
Hava cıva için asker oluyorsunuz. Sonra pişman oluyorsunuz
Bende asker olmak istiyorum ve şunu soyliyim her yerde cinsellik düşünen erkekler ya da zorluklar olucaktir asker oluxak bir kıza anne olucaksin asker olma demek de saçmadır herkesin kendi hayatı isteyen çocuk yapar isteyen çalışır neyse ben şey sorucam kadınlar askerde sadece astsubay ya da subay olabilir daha yüksek mevkilere gelemez diye bir şey okumuştum yapamaz anlamında değil yasa öyleymiş galiba bu bilgi doğru mu bilen var mi
10 YorumlaKadınlar asker olursa disiplin ortadan kalkar. Harp okulunda yetişen kadınlar uzun eğitimlerden geçiyorlar.
16 Yorumla
Soran+1 yılDisiplin ortadan kalkar? Cogu feminist ve asiri disiplinlidir ve egitimlerde bayan diye hafifletme yok bayanlara ip attirtmiyorlar merak etme. Iyi gunler
- +1 yıl
Ben normal er, erbaş sınıfı icin belirtmistim onu.
Er ve erbas alt kadro sınıfı açısından kadının olduğu yerde disiplin olmaz. Mantıksız hareketleriniz var , sen doğru düzgün olsan bilr erkekler insel açıdan surekli yaklasacak sana.
Harp okulunda okuyanları ayrı tuttuğunu belirttim ilk yazdığım yorumda , yemek yemekten oturup kalkmaya kadar egitim alıyorlar.
Sen bu kafa yapısıyla asker felan olamazsın.
Soran+1 yılDisiplini saglayan bayan asla zorluk cekmez bahsettigin toplum algisindan baska bir halt degil bunu kirmak icin TSK her yil bayan sayisi arttimaya onem gosteriyor. Tanisiriz br gun olmusmuyum olmamismiyim anlarsin iyi gunler
- +1 yıl
Yoo hayır bence aksine disiplin daha sıkı bir şekilde gelir çünkü kadın her zaman ve her yerde çekip çevirendir
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bendede sadistlik var isterdim o kadar erkeğin emrimde olmasını hata yaptıklarında vurmak falan :D Ama tabi zevkleride bir kenara bırakmak lazım sen gerçekten istiyosun helal olsun sana
21 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊 tesekkur ederim
İstediğiniz kadar subay olun o kadar abazanın içinde olmaz bende askerim ve birliğimde bayan üst teğmen var ve askerler çok kötü şeyler hayal ediyorlar 😕 iyi düşün
05 Yorumla
Soran+1 yılHayal etmeleri umrumda olmaz benim icin fiil onemli ben disiplini olusturduktan sonra onlarin kafalarinda kurduklari hayal umrumda olmaz gorusun icin tesekkurler 😊
Soran+1 yılAllah allah ya degisik bir arkadassin 😊
Soran+1 yılDusunuyorsun sagol ama kafana takmana gerek yok hayaller degil fiildekiler onemli benim icin dedigim gibi ve ben kendimden eminim yinede tesekkur ederim iyi gunler
+1 yılsiz asker olmayın kendinizi patlatırsınız :)
https://i.giphy.com/tMXTSUCh6uQ9O.gif04 Yorumla
Soran+1 yılSacmalamasaniz olmaz zaten
- +1 yıl
seni kassetmiyorum genel olarak söylüyorum :)
Soran+1 yılTamam tesekkurler
- +1 yıl
Dikkat edince birgün bu boş yapan ağzınızı patlatmayalım!! O zamanda böyle dalga geçebilirmisiniz o zaman görürüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılher meslkete bı yeterlılık soz konusudur kadında askerlık cıın bu yeterlılık yok eger oyle olsa ılk caglardan berı komutanlar kadın olurdu ha ıstısnalar cıkabılır psıkolojık bakımdan saglam olan zekası ve mantıgı sglam olan belkı 1 mılyon da 1 o kadın asker olsun zaten ama gerısı bos bence kadın her meslegı degıl zekası ıradesı ve gucu yeterınce meslegı yapmalı
18 Yorumla
Soran+1 yılTurk tarihine bir goz gezdir Turk kadini gerektigi yerde dusmana kilic cekmistir iste sizin bu alginizi kirmak icin her yil TSK da bayan sayisi artiyor. Iyi gunler
Cevap sahibi+1 yılcekmemıstır demıyorum anlaman zayıf oldugu ıcın anlayamıyorsun...
Soran+1 yılYeterlilik yok komutanlar asmerdi binde bir vs vs ima etmemissin evet. Iyi gunler
Soran+1 yılAskerdi*
Cevap sahibi+1 yılkomutan bayan gordun mu hıc tarıhte? asker olabılır tamam savas gunlerı ama ka tanae komutan gordun bana ornek ver anlaman zayıf tarıhınde zayıf
Soran+1 yılKeske aldigim egitimden haber olsa buram buram cehalet kokuyosun birnlafin bir lafini tutmuyor cevap atmayi kes muhattap olmicam iyi gunler
- +1 yıl
Hayatında Tomris Katunu hiç duymadın sanırım o Türk bir Kadın Komutan ve bundan daha fazla kişi var tarih araştırmadan bunları yazmamalısın :)
- 1 yıl
Eşki kadınlar ile simdkilerii bir tutma dağlar kadar fark vsr
Askerde 2 tane kadin komutanim vardi biri helikopter pilotuydu digeri komando yuzbasiydi cok iyi ve cok disiplinli insanlardi umarim hayallerin gercek olur
23 Yorumla
Soran+1 yılUmarim tesekkur ederimm
- +1 yıl
çok iyiymiş. buda kadınlar yapamaz diyenlere kapak olsun :)
Soran+1 yıl@AltınYaprakS aynen oyle
Askeriye sana agir gelir yapmaya yaparsın da. Düşünki yüzlerce erkek arasında teksin sürekli rahatsız edici bakışlar , tanışma istekleri vb. Rahatsız ederler kısacası :)
11 Yorumla
Soran+1 yılDisiplinli olduktan sonra halledebilecegime eminim tesekkur ederim
Bende cok istiyorum hatta şu an okuduğum mesleği bırakıcam ve Subay olmak için elimden geleni yapicam :) .
21 Yorumla
Soran+1 yılInsallah 😊
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/R3Lldj.jpg Ozellikle Rus kadın askerlerine
09 Yorumla
Soran+1 yılKendini ustlerine pazarlayan kadinlardan degil Turk kadinindan bahsettim. Iyi gunler
- +1 yıl
Sabit bir fıkır şaşırmadım on Yargi kaba bir insan bir dayanağın olmadan tum insanları pazarladın sana helal olsun senin yapacağın askerlikten pek hayır gelmez iyi gunler
Soran+1 yılSabit bir fikir olmadigini gayet biliyorsun rus savunuculu yapma Turk kadini ile rus kadinini karsilastirmak haddin degil. Iyi gunler
- +1 yıl
Seninde insanlara onun bunun altına yatiyor demek haddine degil iyi gunler
Soran+1 yılKes sesini isinize gelince rus oyl boyle hayat kadini vs dersiniz burda sanal rus avukatligi yapma ya da rusyaya tasin keyfine bak
- +1 yıl
Seviyene inmeyeceğim lakin bellisiniz hemen cemkirmeye megillisiniz
Soran+1 yılIyi gunler
- +1 yıl
Bu arada zaten avukatım kimin avukatlığını yapacagım seni ilgilendirmez haddine de degil on yargılarında bogul
Soran+1 yılIyi gunlerr
+1 yılSanki Nene hatun gibi cepheye yolluyorlar kadınları. Karargahta masa başında iş veriyorlar.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 527 cevap paylaştı. Pek önermem askeriye pislik dolu ne gerek var bir kadının o kadar pisligin içinde
01 Yorumla
Soran+1 yılOnerin icin tesekkurler iyi gunler
+1 yılBende olmak istiyorum ama senin kadar şey bilmiyorum bunun hakkında ama umarım oluruz ben olabileceğine inanıyorum Geçmişte olmuş şimdi neden olmasın ve eminimki şimdi de aktif çalışan kadın komutanlar vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen pek hoş bulmuyorum. Genel bir dusunce, neden niçin gibi sormazsaniz sevinirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi gunler
Bencede kadın askerlere karşı bir zaafım var zaten ajsjs
04 Yorumla
Soran+1 yılEdepli ol
Soran+1 yılSoytari
+1 yılBir sürü erkeğin arasında tek bir bayan olarak çalışmak ve subay karısı olmak istiyorsan buyur.
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece millete yararli olmak istiyorum amacim subay br es ya da uniforma degil. Tesekkur ederim
- +1 yıl
Girdiğin zaman görürsün ne kadar yararlı olacağını.
Soran+1 yılIyi gunler
+1 yılEe ol o zaman :) meselA pmyo bayyan, alıyo askeri lisede alıyo gir
06 Yorumla
Soran+1 yılInsallah tesekkur ederim 😊
- +1 yıl
Amin de onlarn puanı iyi yani polislik300lerde asker 360 felandı
Soran+1 yılAzim 😊
- +1 yıl
İnşallah istediğine kavuşursun
- +1 yıl
Önemli değil
inşallah olursun canım harika bir meslek inanki başarılar
11 Yorumla
Soran+1 yılInsallah tesekkur ederim
O fuygu cok guzel ama onunda bı yuku var tasıması gereken
13 Yorumla
Soran+1 yılTasiyabilecegime eminim tesekkur ederim
Soran+1 yılIyi gunler
Bu soruyu gizliden soracak kadar ne yaşadın?
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendirmiyor konu hakkinda gorusun varsa paylas yoksa cekilebilirsin
Soran+1 yıl😊😊
Sonunda erkek gibi oluyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılTanidigim bayan subaylar var alakasi yok sadece yerine gore davraniyorlar askeriyede kivirtacak degiller. Iyi gunler
- +1 yıl
Kız haklı
+1 yılerkeklerle aşık atacaklarya olurlar tabi...
01 Yorumla
Soran+1 yılAtiyorlar merak etme. Iyi gunler
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok iyi gerçekten. keşke daha çok seçseler :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSayi onceki yillara gore bugun daha fazla 😊 tesekkur ederim
- +1 yıl
umarım sayılar eşitlenir bir gün :)
sana da başarılar dilerim umarım çok başarılı olursun
Soran+1 yılCok tesekur ederim
Bayanda asker olursa erkegin onemi dustu
02 Yorumla
Soran+1 yılSavas ihtimali oldugu surece erkegin onemi dusmez
+1 yılolur tabi niye olmasin
11 Yorumla
Bayanlara hic yakismiyo dogalarina aykiri
07 Yorumla
Soran+1 yılUmarim bayan bir subay ile muhabbet edersin. Iyi gunler
Soran+1 yılOlsaydi guzel bir cevap alirdin o serefli bayanlardan. Ya da bu konuda daha once bir muhabbet olmamistir aranizda
- +1 yıl
Yok muhabbetimizde oluyor bunun serefle vatan millet konusuna girmenle alakali degil herkes vatanini millletini seviyorum konu farkli doganizda savunma veya harp sanatlariyla ilgili etki olabilme ihtimali olan bayanlar cok dusuk yani erkeklere gore cok daha dusuk biraz fuzuli geliyor ofislerde yazi islerinde anlarim ama diger egitim konularinda zayif ve yetersiz kalicaktir bayanlar bunlar arkadaslarimla konustugumda kimiai karsi ciksada bir digeri hak veriyor.
Soran+1 yılHak veren feminist mi?😂😂
Soran+1 yılYa iste 😊
+1 yılBende düşünüyorum bazen
13 Yorumla
Soran+1 yıl24 u doldurmadan karar vermen gerek 😊
- +1 yıl
Üniye bir gidelim bakalim :D
Soran+1 yılHayirlisi 😊
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıldavulun sesi uzaktan hoş gelir..
05 Yorumla
Soran+1 yılYakinlasicam merak etme
- +1 yıl
futbolcularin mankenlerin saatlerce gosterildigi televizyon ekranlarinda eğer şehit olursan sadece otuz saniyelik haberin yapilir, herkes izler ve geçer..
Soran+1 yılKeske 30 saniye olsa... bu elestirdigim bir konu fakat yapicak br sey yok insanlar nankorler ama bu haber mevzusu bedelli mevzusu vs hic biri beni hayallerimden sogutmuyor. Gorusun icin tesekkurler iyi aksamlar
- +1 yıl
hakkinda hayırlısı olur insallah..
Soran+1 yılAmin tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@Jand_infantry gel bakalım
24 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılBu üye astsubay
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yılkadın asker deseydin daha iyiydi :)
43 Yorumla
Soran+1 yılAnlamak onemli anlamissin sorun yok 😊
- +1 yıl
orası öylede erkek-kadındır. bay- karşılığı bayandır.
Soran+1 yılIyi gunler
+1 yılCok gurur verici bir meslek
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
Evet çok gurur verici bide şerefliydi değil mi?
Soran+1 yıl@bıktımyalnızlıktan fazlasiyle evet
+1 yılDikkat et kendini ayağından vurma :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var ya
- +1 yıl
Askerde bazen bazı askerler operasyona gitmemek için kendini ayağından vuruyorlarmış :D
Soran+1 yılKorkabilirler analarindan dogduklari gibi elleri silah tutmuyrdu tabiki korkmalari yaptiklari seyin yanlis olmadigi anlamina gelmiyor. Gorusun icin tesekkurler
- +1 yıl
Bir şey değil.
Turk kadini yapar..
110 Yorumla
- +1 yıl
Neden Başka ırkın kadınları yapamaz mı? :)) güldürdün
Soran+1 yıl@bıktımyalnızlıktan ulkemizden bahsettigim icin arkadas boyle bir yorum yapmis olabilir ki askerde Türk askeridir... baska bayanlar yapar mi yapamaz mi bilmem ama Türk kadininin azimi bellidir askerligin ustesinden gayet iyi gelirler. Türk kelimesi sizi rahatsiz etmesin ulkemiz Türk ülkesi. İyi gunler
- +1 yıl
''Türk kadininin azimi bellidir askerligin ustesinden gayet iyi gelirler.'' sizde güldünüz mü bu yorumunuza? ben güldüm... ülkede çalışmayan kadın sayısını biliyo musun sen :) diğer ülkelerde çalışan kadın oranına bak kimin yapacağını o zaman gör... yatmak bizim işimiz.
Soran+1 yıl@bıktımyalnızlıktan sana iyi yatmalar o zaman ayaktakilere selam dur 😊
- +1 yıl
Sen varya benim 18 yaşımda hatırlattın bana Bende öyle bir asker olmak istiyordum ki :) ama içine girince birşeyler görünce fikrin değişiyor..
Soran+1 yıl@bıktımyalnızlıktan babam emekli asker ya ortami biliyorum tanidigim bayan subaylar var onlardan da bir seyler kapiyorum ustesinden gelebilecegime inaniyorum dua et bana 😊😊
- +1 yıl
Bak kardeşim sen iyi niyetli olabilirsin gerçekten bu işi en layıkıyla yapabilirsin ama (yorumlarından onu çıkardım) ama oraya insanlar görevini yapmak için gidiyor ezilmek için değil... sen düşündün mü hiç şunları? rütbelileri demiyorum onlar ezilmez hiçbir zaman... Alttaki garibanların çocugunu kim düşünecek? daha genç çocuklar neden askerden kafayı yeyip geliyorlar bir çoğu? düşün bence bunları yüksek makamdaki insanlara hiçbir zaman hiçbirşey olmaz ezilen daima gariban halktır.
Soran+1 yıl@bıktımyalnızlıktan cogu kafayi yiyip gelmiyor psikoloji olarak bir surec degiskkligine ugruyorlar tabi bu zorlananlar icin doguda pek sıkmazlar intihar edenler bile olur batıda daha cok sıkarlar ama onlarda dondukten 1-2 ay sonra eski hallerine donerler rutbeli olup pskilolojisi bozuladanda olabiliyor Allah yardimcilari olsun bedelli olayina cok karsiyim gariban ailelerin cocuklarinin hor gorulmesine de cok karsiyim ama bunlara karsi cikan komutanlar oldukca fazla umarim TSK bu algida insanlarla daha cok ic ice olur. Tekrar tesekkur ederim arkadasa bildirip gidip duruyor istersen ozelden yazabilirim 😊
- +1 yıl
Özelden yazın konuşmak isterseniz anlatayım size yaşadıklarımı o zaman hak vereceğinizi düşünüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılVatanını seven herkes bu mesleği yapmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 24 mayısta sınavım var
- Eğitim & Kariyer konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılBence iyi
21 Yorumla
Cok iyi
21 Yorumla
Tercih meselesi.
00 YorumlaYakışyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede tesekkur ederim
+1 yılOlmayın ya :/
02 Yorumla
Soran+1 yılHer yil sayi artiyor oluyoruz 😊
- +1 yıl
😄 olun tamam 😊
Hiç tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılParası için
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kadınların askerlik mesleğini seçmesini nasıl buluyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler