İŞLETME OKUYUP İŞSİZ KALMAK BİR YETENEK MİDİR?

fazla forume girmem arkadaşlar hedefim hukuktu ve terminatör gibi edebiyat çalışıyordum , devam da ediyorum sanırsam hukuk gelecek gibi ,
ama bu sıralar ne istediğimi veya neyi istemekden korktuğumu sorgular hale geldim.

küçüklüğümden beri herzaman ekonmiye vs. ilgim olmuştur , genel bir araştırma yaptım , bölümler arasında belkide en en en iş kapsamı olan bölüm
işletme , yani giremeyeceği bir kurum kadro yok , her yıl alımlar oluyor 80- 85 arası puanlar
( zaten bu puanlarda her bölüm ataması ) , ayrıca kendini geliştridğin ölçüde emeğini alacağın bir bölüm.

ama gel gör ki her üniveiste olan bir bölümden kaynaklanan ve mezun cok doğrudur ama tam 2 ay boyunca düzenli olarak bazı bölümlerin iş ilan aramasına baktım
size yemin ediyorum ki üst düzey ve orta düzey yönetici seviyesinde işletme mezunları vs. vs. diyerek gidiyor , bu ilanlar sabit hergün geliyor , ve belirli bir programların bilinmesi isteniyor ( tıpın uzmanlığı insandır , mühendisliğin uzmanı makinelerdir , mimarın uzmanlığı yeryüzüdür , hukukun uzmanlığı insanı tanımaktır her insannın bir alanda uzman lmaası ve kendini geliştirmeşi şarttır )

bu bölümü seçip seçmeyeceğimden değilde neden ülkemizde işletme okuan işssizdir yanılgısı yanlışı vardır ,
yoksa bir bir aldatmacamı , yoksa insanların beceriksizliğimi.
ben sadece merak ettim.
İŞLETME OKUYUP İŞSİZ KALMAK BİR YETENEK MİDİR?