evet arkadaşlar kafa dinlemek için birebir yer bence ne diyosunuz başka yerde oku felan demeyin iyi veya kötü yorumlariniz sanata açık bir şehir bende resim okuyacağim inşallah burasi bile yeter bence aşık olunasi😍
Mesafemi uzakmış yuh lan en uzak ilçesi yarım saat :D siz Ankara'da İstanbul da 15 km yi 1 saatte giderken biz 60-70 km ötedeki ilçeye 30 dakikada gidiyoz yazın millet araba kullanmıyor burda
Nerde yaşadığını bilmiyorum emin söylediğin şeye kendin bile inanmıyorsun ama sana hak veririm Kapadokya disco bar eğlence düşkünü ergenlere gelmez sıkılırsın ama tarihe sanata kültüre doğaya ve doğallığa ilgin varsa ozaman hayat bulursun
@zindani50 ilgi çekici şeyden anladığın disco bar gibi şeylerse bu senin bakış açını ortaya koyuyor ergen deyip hemen ezmen de senin nasıl biri olduğunu ortaya koyuyor tarihe sanata kültüre doğaya ilgisi olan insan İstanbul İzmir gibi büyük şehirlerde de hayat bulur çünkü tarihe sanata doğaya ev sahipliği yapmış kentler bunlar ama senin anladığın büyük şehir disco bardan ibaret sanırım :) böyle konuştuğuna göre bence sen hayatı bulamamışsın büyük şehirde :)
Ya bırak biz doğal güzellikten bahsediyoz 2 camiyle 1 Hama'm la olmaz sanat trafiğiniz çekilmez gürültünüz çekilmez insanlık desen yerlerde senin yaşın yetmez birkere bana kültürü sanatı tarihi anlatmaya 3 memleket anca görmüşündür. Kabullenmeyi öğrenin birileri size bişey dediğinde hemen üste çıkmaya çalışmayın
@zindani50 yaşıyla ezmeye çalışmak? hah! evet ezecek başka bir şey bulamadın tabi :) birincisi doğal güzellik istiyorsan İstanbul'da da belgrad ormanı, aydos ormanı, polonezköy... daha sayamadığım bir çok doğal yaşam mevcut ve içinde yaşadığı canlı habitatı saymakla bitmez aynı şekilde İzmir de öyle :) ben mesleğim gereği 81 ilin yaklaşık 60ına gitmiş insanım :) mimarlık okuyorum ve sanatı tarihi benden daha iyi bileceğini düşünmüyorum :) ve konuşmalarından 22 yıl yaşamama rağmen senden daha gezmiş görmüş yaşamış biri olduğum aşikar :) bu yaptığım üste çıkmaya çalışmak değil kendimi savunmak asıl beni yaşın gibi fiziksel değerlerinle ezerek üste çıkmaya çalışan sensin :)
Doğal orman burdada var ama senin küçük beynin doğal güzellikle doğa güzelliğini ayırt edemiyor mimarlık okuyorsun ama Kapadokya gibi tamamiyle doğal oluşumlarıyla dünyaya nam salmış UNESCO' mirasına girmiş yaklaşık 36 medeniyete ev sahipliği yapmış bir tarih şehrini ormandaki ağaçla kıyaslıyorsun :D bunlar hep diplomalı cahillikten neyse ben uzatmıyorum sen kültürlüsün sen zekisin senin şehrin daha iyi okey :D
@zindani50 "ergen", "senin yaşın buna yetmez", "küçük beyinli" gibi laflar eden insan kültürsüz değil bildiği şeylerin arkasında duran açıklamaya çalışan insan kültürsüz evet bence de uzatma battıkça batıyorsun iyi akşamlar :)
ayyyy tamamm renkler zevkler tartışılmaz ben sadece fikir sordum herkes alanina göre tercih yapar bence nevşehir resim okumayi düşünenler için tarihsel ve sanat kokan bir şehir diğer alanlarla zaten işim yok tartişmaya kapali
@britomartis Sus kız çingen asıl sen battın batacağın kadar 2 kelimeyi bir araya getiremiyon gelmişsin benle kültür savaşı yapıyon git mahallende oyna sümüklü :D :P
@zindani50 iki cümleyi bir araya getiremeyen ben miyim acaba gerçekten :) ben senin gibi karşımdakini aşağılayıcı sıfatlar kullanarak konuşmuyorum :) belli bir saygı ve terbiye çerçevesinde yazıyorum ama sende bu yok malesef :) mahalle ağzıyla konuşan sensin farkında değilsin :) ben asla sana "ergen" "küçük beyinli" "sümüklü" "çingen" gibi çirkin yakıştırmalar yapmıyorum :) bence herkes kalitesini belli ediyor kullandığı kelimelerle :) ve ben asla sana kötü bir şey de söylemedim durduk yere haketmediğim halde bana bu çirkin yakıştırmaları yapan yine sensin :)
İsmini bilmiyorum ama uzatmaya gerek yok beni haksız görüyorsan kullandığım ifadeler seni kırdıysa özürdilerim senden.. ama benim kullandığım ifadeler tamamiyle doğallık ve samimiyet içeriyor aslında dikkat edersen yanlarına gülücük işareti koyuyorum hepsinde ama dediğim gibi herkes aynı görüşte düşüncede olacak diye bir şey yok. Kırıldıysan ifadelerimden dolayı tekrardan özürdilerim iyi günler hayırlı kandiller :)
@zindani50 seni tanımadığım için samimiyet anlayışını da bilmiyorum haliyle her söylediğini ciddiye aldım dolayısıyla :) herkesin görüşü kendine dediğin gibi :) hayırlı kandiller :)
22 sene burada yaşadım ben hayatımda bu kadar b*ktan bir şehir görmedim. Mertide vardır fakat nadir çıkar. Çok sıkıcıdır bir çarşısı birde AVM'si vardır Büyükşehirden gelen adam gelemez bu şehire.
Lafla değil belgeyle diğer şehirlerdeki gibi bir yapıtla değil bütünüyle UNESCO dünya mirası koruma listesine girmiş tarih kokan medeniyetin yayıldığı İpek yolunun geçti kervanların buluşup ticaret yaptığı ve Türkiye'nin ilk gazos fabrikasının kurulduğu bir şehir :D daha sayımmı
En İyi Cevaplar