İyi günler arkadaşlar... Benim bir sorunum var saçlarım çok ince ve az. Saçlarımı nasıl güçlendirebilirim ve çoğaltabilirim?Saçlarımı nasıl güçlendirebilirim?
Saçlarımı nasıl güçlendirebilirim ve çoğaltabilirim?
Merhaba saçlarını güçlendirmek için bakım şart ama doğru ürünler kullanarak. Bakım rutinlerini düzenli yaparak saçlarını daha gür ve güçlü yapabilirsin.
Saçlar neden incelir ve güçsüzleşir?
Saçlarımız belli sebeplerden dolayı incelir kırılgan ve hassas hale gelir bunun başlıca sebebi stres genetik ve yanlış bakım ürünleri, çevresel etkenlere maruz kalmak, işlemler yapılması, vitamin ve mineral eksikliği, hormonal değişimler. Önce sorun ne ise onu bulmak da fayda var derim.
Beslenmenize dikkat edin
Saçların güçlü olması için başta beslenmene dikkat etmelisin. Kırmızı et süt yumurta protein içerikli gıdalar tüketmek gerekir. Folik asit, sülfür ve biyotin de ayrıca hücreleri çoğaltıp saçlarına hacim kazandıracaktır.
Bitkisel kaynaklı saç yağları ve maskeleri kullanın
Kuru yemiş, avokado, ayçiçek yağı, soya yağı ve zeytinyağı ince telli saçları güçlendirmek için harikadır. Çünkü linoleik asit ve vitamin içerirler, bunları tavsiye ederim. Badem yağlı sirkeli ve yumurtalı maske, aloe veralı ve yumurtalı maske, çemen otu maskesi saçlarına iyi gelecektir. Düzenli olarak yaparsan faydasını göreceksiniz.
Doğru saç bakım kremi ve şampuanı kullanmalısın
Benim önereceğim bu ürün, kendim de kullanıp oldukça memnun kaldım. Elidor Güçlü ve Parlak Serisinin Serum Bakım Kremini kullanarak güçlü ve canlı saçlara kolayca kavuşabilirsin. Saçtan kolayca durulanıyor ve saçları ağırlaştırmıyor. Benim korktuğum konulardan biridir saçların ağırlaşması, bu yüzden severek kullanıyorum. Keratin ve Makademya yağı ile güçlendirilmiş formülüyle saçları günlük etkilerden koruyarak, paylaşmayı ve sönük görünmeyi engelliyor. Aynı zamanda saçları dipten uca besliyor.
Sarimsak ve isirgan ozlu sampuanlar Yılan yagi, badem yagi, argan yagi ve sarımsak yagi 4nu karıştırıp içine 1 yumurta kırın çırpın ve saçınıza hafta 1 uygulayın 1 saat bekletip yıkayın ************** Siyah üzüm suyu ile yıkayın.
Bu ikisinide kendim denedim açılmalar olmuştu boyamaktan ve plastik gibiydi 8 9 ayda düzeldi hem canlandı hem uzadı gürlesti
Piyasadaki tüm saç güçlendirme ya da bakım ürünleri sonuçta içinde kimyasal maddelerin bulunduğu malzemeler ve kullanmanı asla tavsiye etmem. Bu anlamda doğal reçetelere başvurmalısın. Çam yağından bahsediyorlar şu ara, belki de denemelisin.
Mane 'n Tale diye bir şampuan var özelikle ince telli saçların kalinsmasina ve parlak görünmesine yardimci oluyor. Almadan once bazı yorumlarda kadınlarda saçları cogaltigini görmüştüm. kısaca memnun kalmistim ama herkeste ayni sonucu verir mi bilemiyorum.
Şampuan değiştirebilirsin. Benim saçlarımda çok zayıf. Panten çok güçlendirdi ve gürleştirdi. Ama her şampuan her saçta aynı etkiyi göstermiyor. Headandshoulders'ı da birinin tavsiyesiyle kullanmıştım mahvetti saçlarımı..
En İyi Cevaplar