Üniversitede hoca dövmek?

vize sonrası resmi olmayan tatil var öğrencilerin uyguladığı o hafta bitti derse gittik 3 tane arkadas o zaman gidip yoklama aldırdığı için devamsızlık hakkımız düşmüş okulda futbol turnuvalarda hocaların bilgisi olduğu halde yoklama da yok yazıldık ama önemli olmadığını söylediler o turnuva zamanı için ilk ders günü de devamsızlık sorun değil bilgim olsun yeter dediler benimde devamsızlık 5 olduğu için okula gittim sınıftan arkadaşla 10 dk bekledik gelmedi bizde gidelim ders yok dedik inerken hocayı gördüm oturuyor çay içiyodu hocam bekledik gelmeyince atolyeye giremedik kantine iniyorduk dedim ismimi aldı napıyosınız yapın dedi biraz ilerleyince yanında kine sınıfta bırakıcam bunu dedi duymamazlıktan geldim ilerledim okuldan çıkarken mesaj geldi sınıf arkadaşımdan hoca bizi görünce anahtarı verdi derse gel dedi geri döndüm bekledik 5 dk sonra geldi odasına gitti beni görünce arkadasa beni çağırmasını söyledi gittim bende buyrun hocam dedim
lan sen benimle dalga mı geçiyorsun 5 hafta gelmemissin devamsızlıkdan bırakıcam seni çık git lan burdan diyerek bağırarak söyledi
bende bana bu ses tonunda konusamazsınız dedim ama baya sinirlendim 5 tane kız arkadas var onlarda odaya geldi kapının oraya bu daha da artislenmeye başladı adam mı oldun lan seni süründürücem dedi bende sen mi adamsın lan dedim üzerime geldi yumruk attım çenesine yıkıldı koltuğuna müdür yardımcı falan ifade verdik tutanak tutuldu kurulda görüşülecek sonuç ne olur acaba

Güncellemeler
+1 yıl
ben gidince alacaklı gibiydi resmen Benden sonra giden arkadas kız ona gülerek anahtarı vermis demis ki dısarda mı kaldınız
Üniversitede hoca dövmek?