Çok aptalca bir şey yaptım okul paramı gidip harcadım . :( Ve Şu an bana 500 tl para lazım eğer vermezsem çoğu sınavdan kalıcam kesin olarak. :D Yokmu böyle kolay yoldan bulabilceğim taktik felan cebimde 100 tl var acaba iddaa felanmı oynasam ne diyosunuz arttırabilirmiyim bu miktarı yoksa kalıyorum sınavlardan. 1 saat içinde para bulmak imkansız mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAcil para ihtiyaçlarımızı kredi alamadığımız durumlarda bazı izlediğimiz adımlar sayesinde giderebiliyoruz. Bu gibi durumlarda alternatif olan seçenekler bulunuyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yardımcı olur musun
- +1 yıl
@Panikyok34 kardeşim söyle sana kredi cikaiyoruz sana çıkınca biz komisyon alıyoruz krrediyo biz cikaracgoz çıkmasa bile
- +1 yıl
@Panikyok34 glcn_turist hesabından ulas
En İyi Cevaplar
Bu güzel kardeşimiz adam akıllı soru sormuş şu cevap veren ne dediğini bilmeyen züğürtlere bakın ! 5 para etmez adamlar , belki siz eve kıçınızı yayıp yatarken ve bu durumdan şikayetçi olmazken, kardeşimiz belkide ailesini rahatlatmak için kendi elini taşın altına koyuyor. Ah keşke dilimi nefsimi tutmasam da bu insan evlatlarına içimden geçenleri söyleyebilsem.. Kardeşim sen kim ne demiş bakma sakın. Sana önerebileceğim kısa zamanda 1 haftalık ya da 2-3 günlük çalışabileceğin reklam şirketleri var su broşür tanıtımıdır stant başında eleman olma vs. günlük 50 liradan çalışıyorsun beğenirlerse her işlerinde seni başa yazıyorlar. Sivasta illaki bu işle ilgilenen arkadaşlar vardır ve ekipleri genelde üni öğrencilerinden oluyor. Allah yar ve yardımcın olsun Allah'a emanet ol :)
96 Yorumla- +1 yıl
Bende istiyorum 3 bin 5 bin ne çıkarsa versene 😃 ağanın eli tutulmaz
- +1 yıl
Yanlış yere yazmışım pardon 😃
- +1 yıl
Acil 6 bin TL lazim abim
- +1 yıl
@BuHesapKullanımda veririm bana glcn_turist hesabından ulaş.
- +1 yıl
+1 yılGerçekten zor bir duruma düşmüşsün. Elindeki 100 lirayı hesaba katarsak 400 lira eksiğin var. En acil para bulma yöntemi bir yakından borç istemektir. Zaten miktar çok değil, çevren bu parayı vermekte güçlük çekmez.
Eğer çevrende borç verecek kimsen yoksa muhtardan yardım isteyebilirsin, kaldığın yurttan, okuldaki samimi olduğun öğretmeden yardım isteyebilirsin. Durumunu samimi bir şekilde anlattığında borç vereceklerdir. :) Hiç olmadı, bir işletmeye gidip durumunu anlatırsan çalışma karşılığında parayı verebilir.
1 saat içinde para bulmak ancak bu yollarla olabilir. İddia gibi yöntemlere bulaşma, o işlerde genelde kazanmak yerine kaybediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılben veriim ama nereye yatırıcam parayı sonra canımı yakmayasın benim
650 Yorumla
Soran+1 yılNiye tanımadığın birine veresin ki .:( Hem naısl yani canını yakmak derken npaabilriim ki .
Çok zenginim diyosan hayır demem ama borç olarak alabilirim. :D
- +1 yıl
borc zaten dierm türlü ztn vermem ben insanlara yardım etmei cok seviorum ama insanlarda biraz iyilikten anlasa bari
Soran+1 yılTamam borç olarak ver bana. 500 liracık. :/
- +1 yıl
veriim ne zaman alıcam sipaliyi :D
Soran+1 yılEn fazla 10 gün içinde veririm paranı. :D
- +1 yıl
taam ekle beni tlfn numaranı ver heaap numöaranı ver vermediğin zaman görürsürüm o zaman snnle :D
- +1 yıl
@tolgaakemann KArdeşim banada para lazım kalbimizdesin seni seviyoruz borç tabiki 200 tl cik :D
- +1 yıl
Acil banada 500 tl lazım lütfen yardımcı olun
- +1 yıl
Sahtekarlara dikkat youtube. com/watch? v=p-H9qqkJ7ao
- +1 yıl
@Gizemmozturkk 05522135996 ulasabilirsin
- +1 yıl
Selamlar sana.
Direct Access Online Finans Hizmetleri,% 2 çok düşük bir faiz oranı ile teminatlı ve teminatsız kredi imkanı sunuyoruz. Kişisel Krediler, Borç Konsolidasyon Kredisi, Girişim Sermayesi, İşletme Kredisi, Eğitim Kredisi, Ev Kredisi veya "Herhangi bir nedenle Krediniz! Kötü Krediniz Var mı? Hâlâ başvurabilirsiniz: jamesmooreloanfirm@gmail. com
Uygulamalarınız için bugün bizimle iletişime geçiniz! + 18457315643
Saygılarımla,
Müşteri servisi - +1 yıl
Merhaba bana ulaşırsan ben verebilirim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Banada yardım eden olsa keşke yurt parası yatıramıyorum :(
- +1 yıl
Abim bana da borc veriri misin 1 ay icerisinde geri veririm
- +1 yıl
Bende istiyorum 3 bin 5 bin ne çıkarsa versene ağanın eli tutulmaz
- +1 yıl
Eğer lazımsa bende yardımcı olabilirim
- +1 yıl
Eğer gerçekten borç verebilirsen ben Pazartesi veririm borcumu bana 750 lira lazım çok acil gerçekten 🙏
- +1 yıl
@Drburak abim selamun aleyküm benim çok acil 2000 liraya ihtiyacım var engelli olduğum için işe giremiyorum babam 17 sene önce öldü tek çocuğum annem ile yaşıyorum annem ev temizliğine gidiyor bana çok acil borç olarak yardımcı olabilir misin acaba her ay düzenli olarak geri öderim namusum üzerine yemin ederim ki eğer odemezsem ölmüş babamın etlerini yiyim çok zor durumdayım Allah rızası için bana borç olarak yardımcı olabilir misin acaba 😭
- +1 yıl
Acil nakite ihtiyacim var
- +1 yıl
Tolga kardeşim acil nakit ihtiyacım var. Kredi kartları batağına düştüm. En az 450 bin TL lazım. Allah aşkına ya lütfen yardımcı olurmusun. Kendim memurum. Çok zor durumdayım. İcra gelmesinden korkuyorum. Aile düzenim yıkılacak. Allah aşkına bana taksitle 450 bin verirseniz Duacınız olurum. İstersen senet veririm. Memurum lütfen kardeşim. Sami. karatas07@gmail. com mesaj atarsanız sevinirim. Allah'a emanet olun
- +1 yıl
Valla banada 10 bin lazım 5 gün sonra maaşım yatacak ama yarına acil 10 bin lazım
- +1 yıl
Bana yardım edebilirmisiniz
- +1 yıl
Tolgaakemann kardeşim ay da 10 bin tl ödeme sözüyle borc verir misin? borcu da resmiyete dökeriz
- 1 yıl
Bana da yardım eder misiniz zor durumdayım numarami da verebilirim bir hafta için de veririm size
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
84Cevap
beyler bayanlar öğrenciyim bir hastalığa yakalandım ilacım 2.364 tl raporlu bir ilaç devlet karşılıyor allah razı olsun ama almanyadan bir iğne getirtmem lazımdı param olmadığı için tedavimi 2 ay aksattım. garanti bankasından kredi aldım 1300 lira borcum kaldı 2 aydır ödeyemiyorum ailem bu durumumu bilmiyor söyleyemedim ve söyleyemem de bu ayın yani Mart 16 ya kadar ödeyemezsem haciz işlemleri başlayacak en az asgari tutarını ödemem lazımmış 540 civarında bişey yardıma ihtiyacım var nasıl temin edebilirim bu kısa sürede bu kadar parayı?
30 Yorumlaön ödemesiz ÖNGÖR LER GRUP FINANSMAN DANI? MANI KRED? N? Z B? ZDEN SSK yok diye kredi allam? yorum diye üzülmeyin aray? n biz hal edelim konut Krdisi ihtiyaç krdisi emekliler krediniz bizden ? irketimizin güvencesin alt? nda bir tlfun kadar yak? nz aray? n yard? mc? olal? m ön Onayl? deyil Onayl? Krdiniz bizden aray? n ev sahibi araba sahibi yapal? m sizi her türlü krdi imkan? n da yard? mc? oluyorz BANKADAN KREDI CEKEMEYENLER
YASAL TAK? P YOKSA 900 VE UZERI KRED? NOTUNA 6000. 10.000 TL YA KADAR NAK? T
SA? LANIR 12-24. 30 AY VADE..
BA? VURU ÖNEML? DE? L
NOT wolkswagen seat skoda audi kkb notu onemli deyill kasko degerin %70 ne 1 saat icinde krdiniz hazir SAYGILARIMIZLA 0545487781912 YorumlaDostum daha geçen gün sitede zenginim porschem var diyenin, akbilini dolduracak parası yoktu, ne yapsam ne etsem diye etrafta geziniyordu, o işte şunu veririm bunu veririm diyenlere güvenme adamın 2 liralık döner alacak parası olmuyor, öylesi çok var sitede :D
12 Yorumla
Gizli SoranYok yok ben kimseden para istemiyorum. Bana nasıl helal para kazanabilecegimi ogretseler kafi
Acil nakit ihtiyaçlarınız karşılayabileceğiniz bir kaç yöntemi bir araya toplamışlar. Bu makalede acil para ihtiyacınızı nasıl karşılayabileceğinizi anlatmış yazar. Cep telefonu alıp satma, kuyumcudan altın alma v. b gibi. Göz atmanızı tavsiye ederim : kredinotutc. com/acil-nakit-para-lazim. html
00 Yorumla
+1 yılAnnem amaliyat oldu ve benim en azından 100 tl ye ihtiyacım var alabilcek kimsem yok napcamı bilemedim buraya yazmak istedim Allah rızası için hemen bulmalıyım güvenip verecek olursa hastaneden çıktıktan en gec 1 haftaya parasını veririm nolur yardımcı olun baban yok mu diye sorun olursa babam vefat etti cok caresizim ondan buraya yazdım
00 Yorumla
+1 yılkızım bole soruları sorarsan milletin s. ki kalkar, hemen para verip becerme peşine düşerler hayaller fantaziler falan filan. Ha bana uyar dersen sorun yok da uymaz dersen gez dolaş part çalışabileceğin işler bak
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=n_gkULGQgmg
gençligimi çaldı para00 Yorumla"Hayat kadınlığı" diyenler çıkacak... Bu soru, bu web sitesine göre değil ki. :) Ben bilmiyorum.
40 Yorumla
+1 yılArkadaşlar, sakın buradaki yazılara bakarak bilgilerinizi paylaşmayın. Malınızı mülkünüzü de elinizden alırlar.
00 Yorumla
+1 yılValilikten yardim icin bir izin aliyorsun verirlerse hemen bir şubeden hesap acip iban numarasini yayinla hesaba para geçelim
00 Yorumlaparayı kazanmak değil nasıl kazandığın önemli...
ya da nasıl kazandığın değil para kazanmak önemli...
önce karar ver.01 YorumlaNasıl kazandığım aslında. Ama şu an çalışmıyorum malesef.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/2vRWjq.jpg al şu parayı konuyu kapat !
00 Yorumla
+1 yılpart time çalış mesela günlük part tıme eleman alan yerleri söyliyeyim. lc waikiki , bim, a 101 gibi yerlerde çalışabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOha sitedeki tüm dolandırıcılar bir araya gelmiş
Bu arada bilmiyorum nereden bulabilirsin30 Yorumla
+1 yılSekerim bir anlik heves iste burda bu soruyu sorman can sıkıcı cevap almana neden olabilir bilesin
Keske olsa issizimşu anbende malesef14 Yorumla
Soran+1 yıl:( Of ya.
- +1 yıl
Dedigim cikti dimi
- +1 yıl
safsdadsfsdf :D yok hani hemşo anlamıyorum yerken sıkıntı yok birde demez mi yok mu böyle kolay yoldan bulabilceğim :D
Soran+1 yılÇıktı neyse ya umrumda değil şuan okulu düsünüyorum sadece. :(
+1 yılolmayan bir parayı nasıl biriktirceksin önce parayı bul.
22 YorumlaAçıktan okuduğumu daha kaç kez soylicem. Bir şekilde parayı buluyorum ki okuyorum.
Nasıl buluyorsun ki?
Part time iş bul kendine. En azından kendi ayağının üzerinde durabilirsin bir süre.
00 YorumlaArkadaslar pazar gunune kadar acil 15 bin lazim onemli bir mevzu senetle para veren varsa bana acil ulasabilirmi kendini akilli sanan duzenbaz ve sapiklar yazmasin bu mail adresinden bana ulasirsaniz acil onemli benim icin Erkangulten3@gmail. com
10 Yorumla
+1 yılsaati 100tlden desek 24saat calısırsan 2400tl para :) anlının teriyle kazanıcan sonucda qjwewejcqwj
00 YorumlaÇalış kızım milletin saçma sapan söylemlerini dinleme. Ne kadara ihtiyacın var ve neden?
00 YorumlaAllah aşkına ya lütfen en az 450 bin borç verecek Allah dostu çıkmazmı. Çok zor durumdayım. Memurum senet verebilirim aylık düzenli olarak öderim. Lütfen yardımcı olun. Yalvarırım yardımcı ve özelden mesaj atın 😭
00 Yorumla
+1 yıl% 2 faizle uygun bir oranda kredi öneriyoruz, sizin için daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçiniz kredi türleri
1. tarım kredileri
2. konut kredileri
3. kişisel krediler
4. ticari krediler e. t. c01 Yorumla- +1 yıl
nasıl gececez ıletsıme
+1 yılBankayla sorun yaşamış olanlara kredi çıkartılır komisyon ucretiyle önden para isteme yok kredininzi alıyorsunuz komisyon ücretini öyle alıyoruz bankayla 5sene üstü sorunu olanlar emekliler calisipta kredi alamayanların kredi
014 Yorumla- +1 yıl
Merebalar bankalarla sorunum yok 4 tane kredi odiyorum 2015 de isyeri acmisdim sonra is kazasi gecirdim isyerimi kapadim mecbur iflasa suruklendim isyeri acarken kredi kullanmisdim 2 yildir hem dis bor hem krediler ev gecimi vesaire aylik 5000 lira odeme yaptim ama bankalar takibi debamli vecikmeli gitti her bankaya 6 taksidim kaldim eldende 6000 lira borcum toplam 80 ninliraya yakin borcum vardi yolun sonuna geldim diyebilirim gecikmeler oldugu icin kredi notum 400 600 arasi oynuyo krediler kapaminca mecbur yukselecek bana top yekun duzeltebilmek icin eldeki borclari be bankalarin da toplasan 4000 5000 lira cikar borcu bunlari tek haneye dusurmek ve ileriye hizli adim atabilmem icin 10000 veya 15000 nakide ihtiyacim var benim gayem yilbasina kadar bakadaki kredi skorumu en ust seviyeye cikarmak 15000 liraya kadar kredi saglayabilirseniz goruselim cokta mutlu olurum insallah dedigniz gibi cikartabilirsiniz
- +1 yıl
Bu konuda ciddi iseniz iletişim numaram 5515893844 acil arayın anlaşalım aciiiillll bekliyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
@Fatos700 ben devam ediyorum glcn_turist hesabımdan ulas
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aasicocuk8007 wpniz yok glcn_turist hesabından ulas
- +1 yıl
@Fatos700 evet
- Para & Ekonomi konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılSivas soğuk memleket el orgusu bere atkı eldiven yap sat
00 Yorumla Merhaba arkadaşlar olası nakit ihtiyacınız da yazabilirsiniz kredi çıkmaz SSK vs bir çok sorunu 12 bine kadar çözebilirim...
314 Yorumla- +1 yıl
merhaba bna yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
Nasıl çözüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
- +1 yıl
Hocam 300₺ borç verebilir misin?
- +1 yıl
Lutfen 10 bine ihtiyacim var acil geri odemeli yardimci olabilir misin ciddiyim
- +1 yıl
Hocam selamun aleyküm benim çok acil 2000 liraya ihtiyacım var engelli olduğum için işe giremiyorum babam 17 sene önce öldü tek çocuğum annem ile yaşıyorum annem ev temizliğine gidiyor bana çok acil borç olarak yardımcı olabilir misin acaba her ay düzenli olarak geri öderim namusum üzerine yemin ederim ki eğer odemezsem ölmüş babamın etlerini yiyim çok zor durumdayım Allah rızası için bana bı el uzat 😭😭😭😭
+1 yılPart time işler var ders zamanlarının dışında kafeler olabilir kabul ederler şansını denemelisin bence :)
00 Yorumla
+1 yılBence acil bir eylem planı hazırla kalan para ile de bunu gerçekleştir. Mal gibi iddiaya verip onuda kaybetme.
00 YorumlaArkadaslar benim 2 gun icerisinde 450tl ihtiyacim var cok acil :( cevremde verecilcek kimse yok cok zor durumdayim yardimedi lutfen :(
24 Yorumla- +1 yıl
Kesin erkek bu para isteyenler.
- +1 yıl
yardımcı olayım dürüst birisi isen.
- +1 yıl
@kadırındelısı merhaba inanin o kadar çaresizim ki buralara kadar düştüm birinden para bulabilirmiyim acaba derdine, durumunuz varsa bana yardımcı olur musunuz , odicem ilerde
- +1 yıl
@kadırındelısı bana da yardım edebilir misiniz gerçekten büyük batagin icerisindeyim en kısa zamanda geri öderim 😓
Herkesin paraya ihtiyacı var düşüncemi soyluyum telefon veya beyaz eşya alin taksitle nakit olarak satın biraz zarar edersiniz ama ihtiyaçlarınızı karsilar
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
( 0553 ) Nakit ihtiyacı olan ulaşsın senet ile 50 bin
( 607 ) tlye varan nakit ihtiyaciniz giderilir 24 ay.
( 44 03 )2.500 ve alti 1 aylik senet ile boş muhabbete aramayın.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeş bu nasıl soru biz mi çıkarıp verelim? Borç al birinden. Bunu da biz mi söyleyeceğiz
00 Yorumlalütfen bana yardımcı olun lutfen yurttan atılıcam resmen gerı odemelı olucak sartıyla gun ıcınde lazım hayır sever ve ınsanıyetlı olan bırısını beklıyorum
00 Yorumlapara lazım olan arkadaslar
instagramda dufyraaa
ekleyın yardımcı olayım03 Yorumla- +1 yıl
Usta selamun aleyküm bana çok acil 2000 lira lazım çok zor durumdayım Allah rızası için bana borç olarak yardımcı olabilir misin acaba her ay düzenli olarak geri öderim namusum üzerine yemin ederim ki eğer odemezsem ölmüş babamın etlerini yiyim çok zor durumdayım engelli olduğum için işe giremiyorum babam 17 sene önce öldü tek çocuğum annem ile yaşıyorum annem ev temizliğine gidiyor 😭😭
Arkadaslar merhaba ya benimde paraya ihtiyacim var geri odemeli 600 tl havale veya banka hespdan yatirabileckler ltfen yrdim edin :(
15 Yorumla- +1 yıl
@ssanti benim var cok acil 600 tl
- +1 yıl
@ssanti benim vaar
bana da acil para lazım yardım etmek isteyen var mı hayırsever su mubarek günde :D
27 Yorumla- +1 yıl
@mrtkrcf14 benmmm çok acil 500 TLihtycm var geri oödemesini yapicam hiç mi yok yardım edckk kimseyarin lazmm cçok acill
- +1 yıl
Bana da lasm ilk sen bana ver haftaya ben verim sana :)
- +1 yıl
Okul masraflarim için gerekli 1000 lira ailemin durumu yok bir hafta ıçinde halletmem gerek napıcam bilmiyorum :(
- +1 yıl
Bana ulaş yardımcı olayım ne kadar lazımsa
- +1 yıl
@Kilicgokhan bana da yardımcı olabilir misiniz gerçekten çok zor durumdayim
- +1 yıl
@mrtkrcf14 selamun aleyküm hocam benim çok acil 2000 liraya ihtiyacım var engelli olduğum için işe giremiyorum babam 17 sene önce öldü tek çocuğum annem ile yaşıyorum annem ev temizliğine gidiyor bana çok acil borç olarak yardımcı olabilir misin acaba her ay düzenli olarak geri öderim namusum üzerine yemin ederim ki eğer odemezsem ölmüş babamın etlerini yiyim çok zor durumdayım Allah rızası için bana çok acil borç olarak yardımcı olabilir misin acaba 😭😭😭😭
Merhaba çok acil 200 Lira paraya ihtiyacım var borç olarak yardımcı olabilecek varsa 3 4 gün içinde geri ödeyeceğim
00 YorumlaMaddi sıkıntı yaşayana gerçekten yardımcı olurdum ama hep sahtekar insan almış başını gidiyor.. kime iyilik yaptıysak ayagıayagımıza dolaşıyor
05 Yorumla- +1 yıl
Lutfen bana yardumci olur musunuz sahtekar degilim nakite ihtiyacim var ozelden detaylari anlatabilirim cok acil lazim
- +1 yıl
Usta selamun aleyküm hocam benim çok acil 2000 liraya ihtiyacım var engelli olduğum için işe giremiyorum babam 17 sene önce öldü tek çocuğum annem ile yaşıyorum annem ev temizliğine gidiyor bana çok acil borç olarak yardımcı olabilir misin bir yetim duası al Allah rızası için her ay düzenli olarak geri öderim namusum üzerine yemin ederim ki eğer odemezsem ölmüş babamın etlerini yiyim çok zor durumdayım 😭😭😭😭
kimse kimseye menfaatsiz beş kuruş vermez veririm diyen kişinin ya parası yoktur ya da birileriyle eğlenmek hoşuna gidiyordur..
00 Yorumlaarkadaslar samsundan yazıyorum çok acil 7000 tl ye ihtiyacım var yoksa hacizliğim geri odemek sartıyla lütfen yardım edin.
00 Yorumla
+1 yılYaklaşık 300 lira kadar paraya ihtiyacım var ailemin de durumu sıkışık olduğu için isteyemiyorum yardımcı olabilecek biri var mı
00 Yorumla
+1 yılÜniversitede öğrenciyim kuramı ödeyemedim faturalar üst üste geldi ailenin durumunda büyük sıkıntı da yardımcı olabilecek abilerim ablalarım var mı
00 YorumlaArkadaşlar benimde acil 7.000 tl yeihtiyacım var ben çalışıyorum size 1.500 tl seklinde ödeme yaparım yardım edecek var mı
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@zübeyirr selamun aleyküm hocam benim çok acil 2000 liraya ihtiyacım var engelli olduğum için işe giremiyorum babam 17 sene önce öldü tek çocuğum annem ile yaşıyorum annem ev temizliğine gidiyor bana çok acil borç olarak yardımcı olabilir misin acaba her ay düzenli olarak geri öderim namusum üzerine yemin ederim ki eğer odemezsem ölmüş babamın etlerini yiyim çok zor durumdayım Allah rızası için bana bı el uzat 😭😭😭
Hayirli gunler mugla koycegiz belediyesind zabita memuruyum evliyim 2 cocugum varzor durumdayim borc paraya ihtiyacim var yardimci olabilecek var mı
00 Yorumlaacil 1000 tl lazım kredi borcum var. iş sorunum var. 2 ayda geri öderim.4 gün sürem var ödemek için yoksa tamamını kapamak zorunda kalırım.
00 Yorumla
+1 yılSelamün aleyküm Allah için bana yardım edecek yok mu her ay 400 TL verebilirim 6000 TL ihtiyacım var Allahbı in yardım istiyorum senet yaparız
05 YorumlaMerhaba bugün çok acil nakite ihtiyacım var yardımcı olacaklar yazarsa sevinirim 1500 tl lütfen sadece yardımcı olabilecekler mesaj atsın
00 Yorumlakimse borç vermez boşuna arıyorsun burda.. ben de aradım bulamadım iyice tükendim yaşamaktan usandım lütfen
02 Yorumla- +1 yıl
Olmak ya da olmamak. İrtibatlaşalım elimden gelirse olurum
ya benım de cok acıl nakıte ıhtıyacım var kredı cekemıyorum hastane masraflarıma lazım lutfen yardımcı olun taksitle geri öderim 2000 tl
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarr çok acil 2000₺ ihtiyacım var ölüm kalım meselesii kısa sürede geri ödeyeceğime söz veriyorumm
00 Yorumla
+1 yılAcil 6 bin lira krediye ihtiyacım var 12 ay vade ile geri ödeyebilirim
10 Yorumlaarkadaşlar acil nakit lazımm 2000 tl yardım edin ben 4 ayda 500 tl olarak vereyim geri size
11 Yorumla- +1 yıl
Selamlar sana.
Direct Access Online Finans Hizmetleri,% 2 çok düşük bir faiz oranı ile teminatlı ve teminatsız kredi imkanı sunuyoruz. Kişisel Krediler, Borç Konsolidasyon Kredisi, Girişim Sermayesi, İşletme Kredisi, Eğitim Kredisi, Ev Kredisi veya "Herhangi bir nedenle Krediniz! Kötü Krediniz Var mı? Hâlâ başvurabilirsiniz: jamesmooreloanfirm@gmail. com
Uygulamalarınız için bugün bizimle iletişime geçiniz! + 18457315643
Saygılarımla,
Müşteri servisi
Doğrudan Erişim Online Finans Servisleri
Acil para lazim cumartesi calisacak yer arıyorum yardimci olabilecek varmi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde yemek yapıp satabilirsin helal para ya da evde dikiş nakış işleri bir yerdede çalışabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkime lazım değil ki ;) ailenden alacaksın, ya da zengin bir tip bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılköprüyü geçtiğin an yan yola gir düz devam et para seni bulacaktır..
26 Yorumla- +1 yıl
lkjhgfdsa.çökmnjhbgvfdsa +1 züküş fırtınası yeminnen:D
- +1 yıl
Ahahhaa hemsoo cok pissin :)))))
Soran+1 yılNe çok gülüyosun sen ergen.
- +1 yıl
Hemsoo yikildm gulmekden bir susss ahahaha birinin boyle cevap vereceğini biliyodm ama.sen sanmazdimm :)))))))))))
- +1 yıl
Ahahha ergen hemsoooo ahaha koptum ben yaaaa
- +1 yıl
BİR kredi gerekiyor mu?
Merhaba, Benim adım Bay Fred. Ben özel ve kredi vermek özel borç veren duyuyorum
kurumsal bireyler. Eğer aşağı getirilmiştir
Pek çok banka? Eğer sizin yanınızdaki kurmak için finansman ihtiyacınız var mı
iş? sizin genişletilmesi için finansman ihtiyacınız var mı
iş? Ya da kişisel bir kredi gerekiyor? benim kredi
arasında değişir. Kişisel iş kredisi. benim ilgi
çok hesaplı oranıdır. % 3 ve 50,000.00 € € 500,000,000,000.00 € maksimum azından bizim kredi işlemi çok hızlı
de. Ben tüm finansal yapmaya çok istekli değilim
geçmişte bir şey sıkıntılar. Eğer gerçekten hazır olup olmadığını
Mali sorunlar çözüldü olsun, sonra hiçbir arama
ayrıca bir kredi bugün e-posta yoluyla başvuru:
(Fredlarryloanfirm@gmail. com). Ben yaparken sabırsızlanıyoruz
Sizinle iş.
Bay Fred larry
CEO.
+1 yıl1 saat içinde çalışmadan para bulman mümkün değil. Kumar oynarsan kaybedersin.
00 Yorumla
+1 yılAcil 500 liraya ihtiyacım var (BORÇ) Yardımcı olabilecek kimse var mı
00 YorumlaAcil paraya ihtiyacım var yardımcı olursanız memnun olurum senetle falan ne olursa
00 Yorumla@tolgaakemann kardeşim banada 2000 tl lazım kredi kartını ödeyecem...
00 Yorumla
+1 yılÖyle yardımcı olacak kimse yok mu ya acil nakit lazım borç olarak tabikii.. :(
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem