Belediyeye bağlı sözleşmeli bir itfaiye eri ne kadar maaş alır ve kamuya girerse ne kadar olur sizce bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ve kpssyle mi giriliyor kamuya..
☺
☻
☺
☻
☺
☻
☺
☻
Bakiniz itfaiye belediyelere bagli bir kurulustur. Bazi belediyelerde isci bazilarinda memur calistirilir. Sizlesmeli taseron memur ve isciyi ayni anda calistiran belesiyelede vardir. Maasla 3500 tl ile 5000 arasi belediyeye gore degisir. Kpss den memur olarak atanmak mumkundur
benim bir yakınım 2 yıllık itfaiyecilik ve sivil savunma okudu tadbikat eğitimlerinide aldı şu an bir ilçenin belediyesindtaşarn işci konumunda olacak... maaşı ne kadar olur merak ettik... .. sözleşmeli olarak başlıcak ben taş çatlasın 1800 olur ona demiştim ama yanlış söylemişim ozman
Taseron mu sozlesmeli taseronlarin maaslari dusuk olur sozlesmeliyse dedigime yakin ucret vardir hangi ikde oldugunu bikseydim yardimci olabilirdim
afyonun bir ilçesinde sözleşmeli işci konumunda üniversite mezunu zaten itfaiyecilik ve sivil savunma okudu... .. şu an ilçede belediyede sözleşmeli çalışıyor... başladı ama, bana maaşı söylemedi ben merak ediyorum...
Erkegin maasi sorulmaz burada baska seyler seziyorum daha fazla bilgi vermemek lazim;)
ne alaka.. neden yanlışa çekiyosunuz ki hemen... ben normal bir soru sordum
Yanlisa cekmedim yanlis anladiniz
ee ozaman biliyosanız verin bilgi bende emin olayım ☺☺
Bakin bir hikaye anlatacam
Bir kisi bir kurumda calisiyor fakat esine maasini dogru soyluyor fakat aldigi ikramiyeden bahsetmiyor 3 ayda bir ikramiye aliyor.. gubker boyle gecerken ayni kurumdannbirileri bunlarin komsusu olarak tasinir... komsu bayanlar otururken alisveris plani yaparlar ikramiyeyi bilmeyen haninefendi bu ay sikisigiz birdaha ki ay gidelim der. Digeri ise bu ay ikramiye ayi daha iyi deyince gercek ortaya cikar ve bu cift bosanir bilmem anlatabildimmi
ben tamamen merakımdan soruyorum maaşı merak ettim... güzel anlattınız allah razı olsun kardeşim ama, benim kafam iyice karıştı
Aklimda deli deli sorular
ya aynen öyle ☺☺☺
Sen en iyisi bir itfaiyeci hanimiyla tanis;)
nerden bulucamm ::) ☺ sen biliyosun bana söylemiyosun
Ben olasi ihtimallerden dolayi söylemiyorum ayrica gereken tüm. bilgileri zaten verdim rakamida söyledim
Bn küçükken hep itfaiyecilik oynardım malum bize doğarken veriliyor hortum😏
Lise kpss di mi gerekli acaba?
canım benim bu ddediğim kişi iki yıllık itfaiyecilik ve sivil savunma mezunu eğitimini almış kpss puanı 68 ama, şu an bir ilçede sözleşmeli olarak işci konumunda grdi kaç para veriyolardır merak ettim
Cevap
3Cevap
yanıyomusun fuat abi :D
sorumdan bunu mu anladınız yani.. ben ne sordum okudaysanız eğer ☻
itfaiye nedne çağırılır :D taam ya 3600 tl maaş alıolar kpss ye gerek yok die biliorum
haklısınız soru başlığım tuhaf oldu biraz biliyorum ☺ beledideyede sözleşmeli çalışan bu ücreti almaz tahminim
yoo alır onların iş grubu riskli iş oalrak geçiyo o yüzden yüksek maaşları sanırım tavan maaş 5000 tl
haklısınız aynen
ilçelerde belediyede çalışan kpssiz sözleşmeli işci konumunda giren kaç alıyodur ki...
kendisi iki yıllık itfaiyecilik sivil savunma mezunu
Hani benim eigim nerede :D
Bende bu bolumu okumak istiyorum. Ama yeterli bilgi birkimine sahip degilim.
l. n bende parti vereceksiniz sandım :/
ben değilim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar