Gizli Üye(25-29)+1 yılBak şimdi sana üzülme diyemem bende baraji geçemeyince aglama krizine girmiştim arti çok çalişmiştim bir sene öncesi tabi bu ama ben pes etmedim her gün babamin anneme bu kizdan bisey olmaz demelerine kulak tikadim tabi yeri geldi agladim zirladim ama bunu asla annemin babamin gözü önünde yapmadim kendimi aptal gibi hissediyodum tam bir geri kafali olmaliydim arkadaşlarim hep gecmiş bir ben geçememiştim pes etmedim daha çok çaliştim olmaz demedim yine çaliştim bu sene olmaliydi sinavdan çiktim ardan bir kaç gün geçti babam bana geçme ihtimalin var mi diye dalga geçmesine bile aldiriş etmedim ve sonun da geçtim çok bişey yapamadim ama baraji geçmiştim 225 aldim o babamin mors olmuş yüzünü görmek bile yetti sana diyecegim şu ne olursa olsun vaz gecme ve seneye yine gir bol bol dua et ve yine çok çaliş
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende seninle ayni durumdayim suanda emin olabilirsin butun tanidigim yuksek egitimli kisiler 2. Den sonra basarmislar by sene cok basim agridi arkadas dostluk konusunda ne kadar calissamda kendimi kotu hissediyordum ve stresliydim ama soyle bisey var seneye daha itisini yapacagija inan sadece ve basaracagim demen yeterli
10 Yorumla
+1 yılMillet dalga geçip ezmek hor görmek kınamak şu an size ne kadar tatlı gelsede, insanın kınadığı şey başına gelmeden ölmez. Bunu da hep aklınızda tutun, başınıza geldiği zaman jetonunuz düşmüş olur ama bu kez gecikmiş olursunuz
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
- +1 yıl
Çok iyi dedin yaa valla sinir oldum bende
- +1 yıl
@Hatunaycaa bende sinir oldum ama napalım bu insanlar olmazsa cennet -cehennem in anlamı olmazdı
Saglik olsun ablacim, ilk sene gideceksin diye bir kaide yok. Bu sefer daha sıkı calisirsin, ikincide gidersin.
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi çok sağolun 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
çaresizlik değil ilk 100.000 olup tekrar hazırlananları düşün sadece istediği bölüm olmadğı için seninde istediğin bölüm tutmuyo ve tekrar hazırlanıyomuşsun gibi düşün ve odaklan ve barajı geçememek bir eksiklik değil her şer de bir hayır vardır unutma
10 Yorumla
+1 yılHeyecanını yenmek için deneme çözeceğin zaman sanki gerçekten ygs sınavıymış gibi gir o denemeyi ygs lys kitapçığıymış gibi gör o psikolojiye ciddi anlamda gir ve bunu her hafta yaparsan aşabilirsin diye umut ediyorum
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun zor bir durum, ama hiç pes etme hemen bugün kendine yeni bir ders ortamı hazırla ve çalışmaya başla, sürekli deneme sınavlarına girip heyecanını yenmeye çalış
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı yapma. Ben barajı geçtim ama LYS de sıkıntı yaşayacağımdan ötürü gelecek planlarımı seneye ertelettim. Seneye inşaallah tekrar girip istediğin bölümü kazanırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıllığa gitmektense hiç gitmem diyene bak. kafayı çalıştırıp 10 türkçe 10 sosyal yapıp barajı geçemişin bide 2 yıllık bölüm beğenmiyor. sen 2 yıllık bölüme kurban ol. o kadar acizsin ki barajı bile geçememişin bide utanmadan çok çalıştım diyosun. zekan hayretlere düşürdü. barajı geçememek büyük emek ister helal olsun valla :D ha seneye de boşa deneme bu zekayla tıp falan kazanırsın ülke olarak bunu kaldıramayız :D :D
10 YorumlaÜzülme falan demicem otur ağla bir kaç gün. Ama sonra geçsin. Şu yaza kadar bir dinlen, kapa gözlerini uyu.
bir boşalt kafanı.
seneye sıfırdan çok daha iyi yerleşiceksin.10 YorumlaYgs ortamı hazırla, kendine ve çalışmayan bir insan gibi rahat ol demiyorum lakin dene
10 YorumlaVardir bir hayir hep pozitif dusunmeye calis. Cok calis yine ve duzenli calis. Heyecandan yapamadigini dusunuyosan psikiyatriste gidip hap alabilirsin heyecani yenmek icin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakin ol ve durumun kötüye gitmeden mutalaka psikologla görüş böylece heyecanını yenersin ve yaparsın
10 Yorumlaşimdiden böyle düşünürsen olmaz zaten
kendini belirlediğin hedef için motive edip çalışacaksın kimler başarıyor sen mi yapamıycan10 Yorumla
+1 yılTamam zor bisey ama üzülme vardır bundada bir hayır
10 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun bir dahaki maçlara bakcan artık :D 10 yıl sonra kazanırsın sıkıntı etme :D zamanında çalışsaydın şimdi böyle olmazdı :D son pişmanlık neye yarar herşeyin bir bedeli var olmadı yar :D
138 Yorumla- +1 yıl
Çalışmıştım diyorum dalga geçme.
- +1 yıl
10 gün mü çalıştın yapma canım ya valla hiç inandırıcı değil millet lise 1den itibaren çalışıyor benim kuzenim ilk girişinde 490 aldı diye tıpa giremedi 2. senesinde 500 küsür topladı hacettepeye girdi barajı geçememenin tek nedeni vardır 10 gün falan çalışmışsındır okadar
- +1 yıl
Yorum yapmak için yorum yapma. Nerden biliyosun 10 gun calistigimi? Olmayinca olmuyor bir çay soylersin nasibin varsa icersin. Istersen 10 yıl calis ne kadar da kolay insanlara yazık..
- +1 yıl
ver soruları full çekeyim sana formülsüz lan ygs bu ygs çok basit lise 1 konuları ben liseyi bitireli 5 yıl oldu +4 yıl daha ekle tamammı 8-9 yıl önce gördüğüm halde o konuları mantık yoluyla bile çözerim basit geldiğinden değil zeka meselesi kafa basmıyorsa istediğin kadar zorla geçemezsin otur evinde temizliğini yap kapasiten yoksa
- +1 yıl
Bu ne terbiyesizlik ya okumuşsun ama adam olamamişsin malesef okumak cahilligi alır eseklik baki kalır.
- +1 yıl
cahillik ile ne alakası var :D cahil senmişsin ki barajı geçememişsin okadar gerzkalısın ki yanlış konulara çalışmışsın herhalde :D
- +1 yıl
Kes.
- +1 yıl
nereni keseyim? hıyar turşusu :D
- +1 yıl
Yegen sen okuyo musun ne iş yapıyosun neye sahipsin?
- +1 yıl
@Mühendisinis profilimde yazıyor bak bakalım napıyormuşum?
- +1 yıl
Ne mühendisisin nerde okudun? Mercedes alınca en kralı sen mi oldun şimdi
- +1 yıl
@Mühendisinis tek mercedes olsa iyi mimarım mühendis değil senden üstünüm yani imzam olmadan bir halt yiyemezsin :D
- +1 yıl
@Mühendisinis hadi bakalım sen kendi çapında mühendis gibi eğlenmene bak bende az millete yorum yapayım
- +1 yıl
Yavrum benim benim ne mühendisi olduğumu bilmiyorsun, profilinde de mühendis yazıyor at kafası. Şu şurada kalsın. Hiç bir mühendis mimara ihtiyaç duymaz inşaattço değilim. 5 dil bilen bilgisayar bilimleri mühendisiyim. Ayrıca aliağaoğlu da olsan ahlak olmayınca adam olmayın bişey olamıyosun. Neyse bunu da geçtim. Sen nereden mezun oldun söyle de bende sana söyleyeyim yegen
- +1 yıl
@Mühendisinis nereden mezun olduğunun önemi yokta nerelerde çalıştığının önemi vardır haksızmıyım? adamlığı senden öğrenecek değilim paran kadar konuşacaksın. para herşeyin üstünü kapatır pezoda olsan aynı senin gibi paran varsa beyefendisin unutma bunu ;) ayrıca listede mimar diye birşey olmadığı için mühendis seçtim tabi sen nasıl mühendissen onuda tahmin edememişsindir eee beyin bedava napalım bir tanede sana satın alalım paran yoksa ben alırım sıkıntı yok
- +1 yıl
Herkes ihtiyacı olduğu şeyi satın alırmış. Yavrum benim nerede mezun olduğunun önemi de var nasıl bir kabileyete sahip olmamın da önemş var. Babam müteahhit bende onunla birlikteyim aynı zamanda, senin gibi paranın köpeği olmadım çok şükür, tahmin edemeyeğin yerlerdeyim. Bak mimarlık listede bile yok yaprağım
- +1 yıl
@Mühendisinis sıradan meslekleri listeye koyarlar unutma bunu ;) ayrıca sana gelince baban müteahhit olabilir bunda problem yok tahmin edemediğim yerdeysen demek ki iyi yerde değilsinh demektir iyi yerde olsaydın tahmin edebileceğim biryer olurdu ayrıca babana da benden çok selamlarımı ilet cebine biraz para koysunda babandan ayrı biyerde çalış baba yanında çalışmak marifet değildir onuda geçtim nerden mezun olduğunun önemi var dedin odtü mezunu olupta 1 ay sonra tekmeyi yiyen nice mimarlar gördüm mühendisler gördüm bir tiki doğrultamayan demek ki neymiş okuduğun okulun önemi yok tecrübenin ve referansların önemi varmış
- +1 yıl
Valla yaprağım ben babamla ortak gibiyim onun bana benim ona maddisel desteğim yok. Aynı şeyi yapıyoruz. Evet tahmin dağarcığına bağlı, bende onun ilerisnde olduğum için bir halt düşünememen normal yani. Ayrıca sıradan diyosun ama Türkiye de tıpla aynı puanlı bir bölüm benim mühendislik. Şimdi mezun olduğun yer kadar kabileyet de önemli dememin nedeni bu. Bindiğin mercedesi mimar yapmaz mühendis yapar, dijitalinden tut demirlerine kadar mühendis işidir. Mimar gelip bir mercedes yapamaz. Kolunda ki saat , tv, bana yazdığın pc veya telefonda mühendis işidir. Sıradan dediiğin meslek senin kullandığın her haltta imzasını taşıyor. Opps
- +1 yıl
@Mühendisinis oo haklısın bak ilk ortaya çıkan meslek mimarlık buna şüphen varmı? mimarlık olmasaydı senin gibi dımbıkların sığınacak yerleri olmazdı mağarada yaşardın herhalde yaşayabilirsen tabi 1 mimar demek binlerce insanıjn hayatı demek bir doktor 1 kişinin hayatıyla oynar bir mimar ise binlercesinin.
- +1 yıl
Apti , ilk milki boşver, ilk yapılmasaydı zaten yine sonradan yapılacaktı. Taş devrine niye gidiyosun
- +1 yıl
@Mühendisinis taş devrine gidecek kadar zeka seviyen olmadığı içinmi gitmemeyi tercih ediyorsun ee bir mühendis olarak tarihide bilmen gerekir diye düşünüyorum
- +1 yıl
@Mühendisinis kaldıramayacağın.. altına yatmayacaksın kardeş kaldıramıyorsan susacaksın ilkide önemli milkide önemli herşeyin bir ilki vardır ilkler olmasa şimdikiler olmazdı bunuda hesaba katmayı unutmuşsun bir mühendis olarak ya da çakma mühendis mi demeliydim
- +1 yıl
Lan apti ilki olmasaydı sonrada yine olurdu diyorum. İlk önce posta güvercini duman vardı ama şimdi mail, neden hala kuş fırlatılmıyo? Az aklını kullan, ilk olmasa sonrada o ilk yine olur. İnsanoğlu ilk olmadan başka ilkler buluyo başlangıçtan bu yana bu hep böyle sürdü
- +1 yıl
@Mühendisinis lan gerzekalı ilkler olmasa sonrası nasıl olacak? ilkler herzaman sonrası için ön hazırlıktır beynini senin...
- +1 yıl
elektrik bulunmasaydı sen bir halt yiyemezdin mesela
- +1 yıl
Elektrik bulunmasaydı az veya çok zaman sonra yine bulunacaktı olum ya. Hayat böyle düzen bu
- +1 yıl
@Mühendisinis sonuç olarak az veya çok zaman sonra bulunacaktı diyorsun öylemi doğrumu anlamışım? evet bulunacaktı veya bulunmayacaktı amaaa hiçbirşeyin garantisi yoktur anlatmak istediğimde bu bulunacaktı diye birşey diyemezsin bulunabilir olasılık söz konusu konuşacaksın 2030 da uçan araba bulacaklar diyorlar garantisi varmı? belkide 2050 de bulunacak? bilemezsin hiçbirşey için garanti konuşma benden sana tavsiye ayrıca. elektriğe geri dönecek olursak önce bulunmasydı sonra bulunurdu dedin evet yine ilk olarak elektrik bulunmuş olacak ki siz yine sonrası olacaksınız bu kadar basit
- +1 yıl
@Mühendisinis ayrıca elektrik bulunmasaydı bir çok meslekte ortaya çıkmamış olacaktı demek istediğim mühendisliğin başlangıcı inşaattan geçer daha sonra ise elektrikten
- +1 yıl
Kardeş uçan arabayı 2011 yılında tanıttık Asdss inanmıyosan gir bak internetten izle. Ulan cahilllerde ammada laf yaparmış asdas
- +1 yıl
@Mühendisinis konuyu nasılda çeviriyorsun :D hani uçan arabayı tanıttılarda uçan arabayı dışarda gördünmü? :D tanıttık deme bari tanıttılar de :D millette senin bulduğunu falan sanacak grzek beyninle :D sendeki beyni kuşa taksak ters uçar wq :D ne embesiller var yaw :D diğer söylediklerime cevap bulamadınmı :D
- +1 yıl
Altta kalınca savurulan sözcükler aasasas kardeş gerçekten ağzın iyi laf yapıyor. Dedim ya benim nerede olduğumu tahmin bile edemezsin. O yüzden kimin tanıtıp tanıtmadığını bilmiyorsun. Neyse olum valla bildirimden bıktıp hadi bitsin yorumların. Tamam hadi söyle başka ne diyeeceksen okuyayım bitsin hadi
- +1 yıl
@Mühendisinis diyeceğimi dedim anladın sen zaten ne demek istediğimi :D üstten alta aldığımında kanıtıdır ;)
- +1 yıl
Ouuwwv çok iyi söyledin hadi tamam a. mk kingsin iyisin hadi evlaat
- +1 yıl
@Mühendisinis aferin adam olcan sen :D babana selamlar iyi yetiştirmiş seni :D
- +1 yıl
Evet keşke babanda seni böyle yetiştirseydi
- +1 yıl
@Mühendisinis ben adama iyi söz söyleyeyim dedikçe ortalığı kızdırıyor illa hakaret ettircen :D
- +1 yıl
Yav olum cidden artık yorum atma a. mk valla bıktım bildirimlerden. Tamam hadi görüşürüz
- +1 yıl
@Mühendisinis tamam yeğenim yazma sakın ha bildirim gelmesin bende yazmıcam hadi bakim
Yazık size be altı üstü bir sınav neyin heyecanı paniği bu? Sanki binlerin önüne çıkıp şarkı söyleyeceksiniz. Bu kadar aciz olmayın.
03 Yorumla- +1 yıl
Neymiş acizligimiz ygsyi gecememek mi? Ben böyle acizligin gözünü seveyim o zaman. yeter ki karakterimize zeval gelmesin.
- +1 yıl
Bence sen bir sus
moralini yüksek tut belki bu sene yaptıgın hata seneye daha iyi bir tercih yapmana vesile olur bu açıdan düşündün mü hiç
10 Yorumlahiç canını sıkma galiba ilk senen bence hiç vakit kaybetme düzenli bir şekilde çalışmaya başla
10 Yorumla
+1 yılhayırlısı olsun kardesım bende geçen sene geçemedim bu sene dershane felan gitmedim bu senede düsük aldım sıralamam 500 bin :/ yine heyecan yaptım ama geçersin diğer sene ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme canim benim bu hayattaki en önemli şey okul değil
10 Yorumla
+1 yılBen geçmişimde noldu.. Hiçbişeye yaramıyor zaten geçmeyide beklemiyodum nasıl oldu bilmiyorum oldu işte.. Yeniden başlamak zor
00 YorumlaAtatürk barajı mi bu mübarek altı üstü 10 soru yapacactin
019 Yorumla- +1 yıl
32 net ister baraj
- +1 yıl
Size haksızsınız demiyorum. Sadece biraz empati kurmak lazım. Ben de fark ettim iyi bir sonuç alamadığını ama bir yorumda bile bulunmadım iyi veya kötü. Bu kadar acımasızca bir eleştiri yapmaya gerek yok bence. Dayanamadım ve yazmak istedim. Elbette benim bu davranışım da pek normal olmadı. Kusura bakmayın görüp, moralim bozulduğu halde sessiz kalamazdım. Gamsız değilim o kadar.
- +1 yıl
pardon da neyin dersini alacağız? Siz kendinizden küçük insanlardan ders almalısınız asıl. Ben bu kötü yorumlarınız karşısında normal birisiyle konuştuğumu da sanmıyorum. Ne yaşıyorsunuz ya da yaşadınız da ders aldınız? Başkalarına tecrübe anlatmak, öğretmek istiyorsanız bu şekilde olmaz ama. Üzgünüm.
- +1 yıl
Bakın kendinizi çok yukarılarda görmeyin lütfen. Yaş olarak eyvallah belki büyük olabilirsiniz. Oradaki 25 yaşına da pek güvenemiyorum ama şimdilerde bir okula gireyim, bir barajı geçeyim, her testten 8 net yapsam barajı geçiyorum... gibi söylemler yok. Herkes iş bulabilir miyim, geçinebilir miyim... gibi soruların cevapları peşinde zaten. Buna açıklık getirelim en başta. Belki bir sağlık sorunu olabilir ve çalışamamış, geçememiştir. Cİdden insanları bu kadar acımasız gördükçe ben üzülüyorum ve bu tip insanların yetiştireceği gelecekteki çocuklar için de karamsarım.
+1 yılbütün gün kizlarsoruyorda soru cevapla sonra sınavi geçemedim de normal tabi :p
00 YorumlaNaptın da barajı geçemedin cevap anahtarında amiral battımı oynadın
00 Yorumla
+1 yılolabilirrr :D hem baksana o kadar geç kalanlar sıfır çekenler felan var
00 YorumlaYa ne oldu geçtin mi ikinci sınavda lütfen cevap ver ihtiyacım var şu an lütfen :(
00 Yorumla
+1 yılbu korku olacaksa seneye de bence 2 yıllığa git.
02 Yorumla- +1 yıl
2 yilliga gitmektense hiç gitmem daha iyi
- +1 yıl
önce stres kontrolü gelir bu işlerde.
+1 yılHayırlısı olsun be sıkma canını.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılemin ol ikinci de geçersin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltercih yaparken okul puanı eklenerek mi tercih yapılacak. neden okul puanları eklenmedi şimdi anlamadım. cevap verirseniz sevinirim :))
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoş kağıt versen 250 geliyor zaten
04 Yorumla- +1 yıl
Yahehe
- +1 yıl
İt kopukta lazım memlekete üzülme
- +1 yıl
Sen varsın ya niye uzuleyim 😉
- +1 yıl
Aynen belli üzülmediğin :D
+1 yılpsikoloğa git. Gelecek seneye öyle çalış
00 Yorumla
+1 yılBen geçtim de ne oldh ak
02 Yorumla- +1 yıl
En azından lys girme sansin var..
- +1 yıl
Odamk girsin bana shshd
+1 yılyok artık anadolu veya duz lıse mevzunumusun
00 Yorumla
+1 yılben size yardım edebilirim
00 Yorumlaİyi oldu. Erkeklerle fingirdesirsen.
01 Yorumla- +1 yıl
Tanidigin bütün kızların en namuslusuyumdur emin ol birini tanımadan çamur atma.
+1 yılGörücü usulü ile evlen
02 Yorumla- +1 yıl
Geri kafalı.
- +1 yıl
Şaka bir yana sağlam çalış. Özel ders verdiklerim harıl harıl callısıyor.
Sen de bir yerden basla.
+1 yılBisi olmaz. siinti etme
00 Yorumlakısmet degilmiş sıkma canını
00 Yorumla
+1 yılKaç puan aldın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun.
10 Yorumlane yapalim simdi
02 Yorumla- +1 yıl
Bişey yapma. yaşamadan bilmezsin
Seneye geçersin?
00 Yorumla
+1 yılSağlık olsun :/
00 YorumlaKaç puan aldin
00 YorumlaKötüymüş😂😂
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeneye geçersin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne