Merhaba sunny ,
Yaşınızın 22, kilonuzun 60 ve boyunuzun 1.58 olduğu verilerine göre...
Vücut kitle indeksiniz 24.0346098382'dir.
SONUÇ;Kilonuz ideal. Formunuzu korumaya özen gösterin :)
Sagliksiz bir kiloya sahip oldugumu dusenler bir baksin...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bacakların ince olmasını istiyorsan düşük tempoda her gün yarım saat koşu yapacaksın. Yani jogging yapacaksın. 15 gün içinde inceldiğini kendi gözlerinle görürsün. Hem popon küçülür hemde bacakların incelir. Ancak sakın bisiklet binme, bisiklet binersen tam tersi olur.
önce bir 10 kilo ver bakalım platese başla ayrıca inceltir
kilom zaten normal, 10 kilo versem ustten kupkuru kalirim...
herkes bana zayif gozle bakiyor, kilom bacaklarda ve popoda, ayrica vucut kitle endeksini gore normal kilodayim, yani hafif balik etliyim, ama kesinlikle kilolu bir goruntu yok, ust kismim baya ince.. ondan benden bacaklarimi sporla inceltip daha iyi bir goruntuye sahip olmak istiyorum
pilates yapabilirim aslinda, kuvvetlerle calissam nasil olur, yoksa daha da mi kalinlasir bacaklar
eh iyimi kotumu? kas yapinca daha guzel gozukmezmi bacaklar
Önce bir diyetisyen kontrolü.
Sonrada direk spor salonuna.
Yetkili ve bilgililer yönlendirirs daha iyi olur .
Kilo vermeden spor yapmaya baslarsan ,kas olur .
İncelme olmaz.
kilo fazla o yüzden canım ha armut vucutsa doğaldır pek incelmez
ha evet armut vucut, kilolu degilim, yani vucut kitle endeksine gore kilom normal ve kilolu bir goruntu yok, kilolar bacaklarda, gobegimde yok...
Cevap
12Cevap
Pilatesi şiddetle öneririm, vücudu kadınsı bir şekle sokuyor ve bacaklarını da güzelleştirir.
158 boya 60 kilo bu ölçüler ince.basenin ve belin daha fazla olmalı.
ama degil, olculerim bunlar..:S,
basenin normal,belin çok az kalın ama o da fazla değil,göğüs desen normal.alt bacakların kalın olmalı.yani bu 60 kilo nerde onu anlamadım,çünkü boyunda kısa.
bacaklarda ve popoda, ama kilo verdigimde ordan gitmiyor ki maalesef :S
ama popon 93 cm az ki canım.ideal olan ölçüden 3cm ki mankenlerin bile öyle.
ya ben yalnis olcuyorum ya da tarti bozuk :P, yarin bir daha bir bakiim
olabilir ölç te .ölçülerin böyleyse kafana ktakma iyi bence yani.
plates mi pilates mi ne varya onlardan yap gayet güzel diri vücuda sahip olursun :)
1.58 boya 60 kilo iyimiş :))) :S :S :S :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
belki fazla gelmis olabilir, ama vucut kitle endeksine gore saglikli bir kilom var, ust kismim da baya zayif...
beslenme ile alakalı bir durum değil o zaman yapınmı öyle
evet, iyi besleniyorum, hatta bir kac kilo verdim, ama yuzum inceliyor ve govdemden belli oluyor, bacaklar ayni, yapim oyle...
anlıyorum seni gizli kullanıcı, yaşın kaç
22
ahh canım kıyamam
haha neden
öleyim ben yaaa iyi söz dersin neden der ney neden ömrüm boyunca peşinden kostum hala nedenmi diyon :)
Kalın bacak güzel aslında ama kilodan dolayı kalınsa iyi değil tabi.
olculerın bunlar olamaz .. bı kere boyuna gore kılon cok fazlaaa
degil, kilom normal, bir kac kilo verdim herkes artik kilo verme fazla zayifladin diyor, ust kismim cok zayif ama butun kilolar altta, olculerim de gercekten bunlar
ya mumkun degıl arkadasım gıt dıyetısyene sor boyunun kılosu kacmıss ortada net bı dogru var boyuna göre kilon çok fazla
ben zaten saglik sektorindeyim, internetten bir vucut kitle endeksini bir arastir, kilom normal, tabi daha fazla kilo almamam lazim, ama saglikli bir kilodayim suan
ozman benim 49 kılo olmam lazım.. komık olma ya ben bırebır bu konuyla alakalı gıttım dıyetısyene 1.68 boyun kılosub 57 sana o kadar dıyım kılolusn ıste fazlan var ınkara gıtme cunku bu boyle kesin net degısmez..
galiba tam olarak kilo boy konusunda bir bilgin yok, dunya capinda vucut kitle endeksi olarak birsey var, hic bakmadin herhalde, ayrica bir boy icin sadece tek bir kilo dogru degildir... , bir arastir goruceksin, 168 boya 51-70 kilosu normaldir, 51sen baya zayifsindir, 70sen daha balik etli olursun, ama yine saglikli bir kiloya sahip oluyorsun, belki diyetisyenin seni yanlis bilgilendirmisdir, googledan ara goruceksin... inkar etmekle alakasi yok, kilolu degilim, bu kesin net degismez yani...
:):)9:ahaha cok güldüm hadi ben yanlıs bılıyorum bı suru ınsan yorum yapmıs sekerım herkes aynı seyı soyluyo kendıne gell:)kendınle barıs ne bılım psıkolaga gıt ılk once ruhen gerceklerı kabullenmeyı ogren sonra kılonun caresıne bakarsın bak tavsıyelerım olabılır sana kılo verme konusnda ducan dıyetını kesınlıkle denemelısın :)
gizli kullanici, sana bir oneri verdim, bilgi kaynagimi da verdim, ama sen kendi bildiginden baska birsey dinlemek istemiyorsun, kendi doktorum saglikli kiloda oldugumu soyluyor, butun dunya saglikli bir kiloyu vucut kitle endeksine gore belirliyor, sen kimsin de benim ruh sagligima laf atiyorsan ha ha ben burda guluyorum, sana tavsiyem bir tek bir bilgi kaynagindan yola cikma, cesitli kaynaklardan bilgi edin, dogru yolu bulucaksin...
kalnı bacaklar daha iyidir.ama etek falan giyince kötü duruyo
Bisiklete bin iyi yağ yaktırır özellikle bacak ve kalça bölgesinde
kalın bacak herzaman iydir :D
kilon iyi mi? balık etlisin galiba
evet iyi, biraz balik etliyim, vucut kitle endeksini bakarsan zaten normal kilodayim, goruntu olarak da kilolu degilim ama iste kilo popo ve bacaklarda
bölgesel zayıfla o zaman . bacak ve popo eritici hareketler yap . bence kafana takıcak kadar sorun değil eminim o şekilde de güzeldir ama yinede bölgesel hareketler yapabilirsin.
onerecegin hareketler var mi?
bilmiyorum canım ama internetten bulabilirsin bence kafana takma . en azından kilolu değilsin sadece bölgesel spor yapman lazım bu işini daha kolay kılıyor sakın hayatını zehir etme ve takıntı haline getirme:;)
koşu ve plates iyi gelebilir
Günde 5 km yürürsen bacakların daha sıkı olur.
ip atlaaaaaaa ip günde 1000 kez
spor tabi ki de
Nasıl çorap giyiyorsun
git spor salonuna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar